Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cokomantis said:

adam bütün foruma uo cd'si basıp kargoluyordu. gerçek beleş oyunlar başlığıcısı blackroz'dur <3

oha respect :D
bak şimdi aklıma geldi, nebuladan bi adamla muhabbet ederdik hep, bana iced earth ve blind guardian şarkılarının olduğu bi cd yollamıştı. irc nicki de iced_earth’tü hatta galiba
Mesaj tarihi:
BlackRose said:

Cokomantis said:

adam bütün foruma uo cd'si basıp kargoluyordu. gerçek beleş oyunlar başlığıcısı blackroz'dur <3

Eyvallah. Yasal olmayan bişeydi yaptğım ama taraftar toplamaya çalışıyodum, birlikte eğleniriz diye, eğlendik de, baksana Silp gibi belki oyun oynamayacak insanlar oyuncu olmuş :D

Sam eminim bir yerlerde durduğuna, bende yolladığım insanların isim adres bilgileri bile duruyor hala ;)

hehe SW vardı birde, hala duruyor kutulu oyun :p
Mesaj tarihi:
hacılar, elinde bi yerlerden kalma/gelme fazla transistor key'i olan var mı? "aa dur benim çekmecede 3 tane kalmış olması lazım, al birini götür" diye key çıkmaz tabi de, bundle'dan ordan burdan düşürürseniz haberleyin pls.
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
The Dwarves key var isteyene. Bi de Dead Island Definitive Edition için "Sorry, but this product is not available for purchase in this country" diyo humble keye, bi çaresi var mı yoksa onun keyini de verim mi yasaksız bir yerde yaşayan şanslı kardeşimize B)
  • Yeni Oluştur...