BloodBane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Hacknet karatana gitti. Bu arada 15dk da sadece 3 key gitmesi ilginc, ya bu zamana kadar keyleri hep disaridan birisi kapiyormus yada ifsa edicem deyince cekindiler. Genelde 2dk icinde duman oluyodu.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 dungeon of the endless rica edebilir miyim. ya görmemişim ya sonradan eklenmiş =)
BloodBane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 sabonis said: dungeon of the endless rica edebilir miyim. ya görmemişim ya sonradan eklenmiş =) Vardi aslinda hep ama en altta dikkatini cekmemis heralde. PM den gonderdim.
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 sabonis said: adam büyük hizmet yapmış. hepsi ya var ya da istemediğim oyunlar. alanlara tebrix dis.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Ana pillars varmış görsem asıl onu isterdim endless yerine Gerçi gaza gelip aldığım bütün rpg'ler gibi üf bunu kim 50 saat oynayacak diye muhtemelen oynamazdım :D kim aldıysa afiyet olsun
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Sins of a Solar Empire duruyosa alabilir miyim
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Pillars uzdu hakkate. Kac kere sepete ekleyip vazgectim :( Sins of a solar empire a talip olabilirim. Merak ediyodum paraya kiyamiyodum.
BloodBane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Sins of solar empire silphatosa gitti, kalanlari guncellerim birazdan
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 BloodBane said: Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut shadownrun returns'ü çok beğenmiştim wishlistimde bunlar. olsa oynarım valla dana gibi :|
BloodBane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Kalanlarin listesi: Planetary Annihilation TITANS x2 Satellite Reign Wasteland 2: Director's Cut - Standard Edition x2 Wasteland - Classic Kingdom: New Lands Shadowrun Returns x2 Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut Psychonauts Grey Goo
karatan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Teşekkürler, ben asıl wastelands'a şaşıyorum
BloodBane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Birde Rayman Origins uplay key varmis, ilgilenen olursa dursun burda oda :)
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 BloodBane said: Kalanlarin listesi: Planetary Annihilation TITANS x2 Satellite Reign Wasteland 2: Director's Cut - Standard Edition x2 Wasteland - Classic Kingdom: New Lands Shadowrun Returns x2 Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut Psychonauts Grey Goo Steam mi bunlar? Kingdom new lands'e talibim isteyen yoksa.
BloodBane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Son yazdigim Rayman Origins disinda hepsi Steam key. Ozelden gonderdim Kingdom keyi
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 shadowrun returns alabilirsem makbule geçer, pek talibi olmamış anlaşılan. :) teşekkürler!
Öne çıkan mesajlar