BloodBane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Hacknet karatana gitti. Bu arada 15dk da sadece 3 key gitmesi ilginc, ya bu zamana kadar keyleri hep disaridan birisi kapiyormus yada ifsa edicem deyince cekindiler. Genelde 2dk icinde duman oluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Offworld'ü rica edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 endless legend'i aldim, tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 dungeon of the endless rica edebilir miyim. ya görmemişim ya sonradan eklenmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 poe yi kaptım teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 sabonis said: dungeon of the endless rica edebilir miyim. ya görmemişim ya sonradan eklenmiş =) Vardi aslinda hep ama en altta dikkatini cekmemis heralde. PM den gonderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 sabonis said: adam büyük hizmet yapmış. hepsi ya var ya da istemediğim oyunlar. alanlara tebrix dis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Ana pillars varmış görsem asıl onu isterdim endless yerine Gerçi gaza gelip aldığım bütün rpg'ler gibi üf bunu kim 50 saat oynayacak diye muhtemelen oynamazdım :D kim aldıysa afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Sins of a Solar Empire duruyosa alabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Pillars uzdu hakkate. Kac kere sepete ekleyip vazgectim :( Sins of a solar empire a talip olabilirim. Merak ediyodum paraya kiyamiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Sins of solar empire silphatosa gitti, kalanlari guncellerim birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Magicka 2'ye talip olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 BloodBane said: Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut shadownrun returns'ü çok beğenmiştim wishlistimde bunlar. olsa oynarım valla dana gibi :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Kalanlarin listesi: Planetary Annihilation TITANS x2 Satellite Reign Wasteland 2: Director's Cut - Standard Edition x2 Wasteland - Classic Kingdom: New Lands Shadowrun Returns x2 Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut Psychonauts Grey Goo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Teşekkürler, ben asıl wastelands'a şaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Birde Rayman Origins uplay key varmis, ilgilenen olursa dursun burda oda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 BloodBane said: Kalanlarin listesi: Planetary Annihilation TITANS x2 Satellite Reign Wasteland 2: Director's Cut - Standard Edition x2 Wasteland - Classic Kingdom: New Lands Shadowrun Returns x2 Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut Psychonauts Grey Goo Steam mi bunlar? Kingdom new lands'e talibim isteyen yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Son yazdigim Rayman Origins disinda hepsi Steam key. Ozelden gonderdim Kingdom keyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 vazcaydım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 shadowrun returns alabilirsem makbule geçer, pek talibi olmamış anlaşılan. :) teşekkürler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Wasteland 2'ye talibim bende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Satellite Reign boşta ise talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 boşta ise Satellite Reign talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Satellite Reign lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar