LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Uninstall ettim, 1 saniye sürmedi silinmesi. En başarılı yönü olmuş bu, harika ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 blizzard mucizevi bi şirket o açıdan 1 saniyede siliyosun herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 kız arkadaşıma hava atmak için yapmıştım ben de. bak siliyorum şimdi dedim çat gitti her şey. ekrana böyle bön bön baktıydım lan bu kadar mıydı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 en güzel yenilik treasure goblin olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PuckYouIAmAfk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Son 20 yılın en fail oyununa çok iyi örnek olması. Hiç düşünmüyosun çaat diablo 3 diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 en iyi sınıf uninstall wizard olmuş bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 uninstall wizard (tu) hayir ne guzel old republic ile beraber mass effect 3 ile yilin faciasi odulunu alicakti bioware, stanrey rooyu bile isten aticak duruma geldiler, blizz so kulvardan son 10 senenin en cok beklenen oyunu ile girerek resmen YILIN FAILI odulunu kimselere kaptirmayacagini ilan etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 alla hallaaa bu da patlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 uninstall shaman da yapabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 wizard god mode vardı, onu da kapattılar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Adamlar amacına ulaştı yav para aldılar deli gibi hepimizden. daha ne isterki bir şirket tek sefer satıştan kazanılacak para olarak? RMAHtan gelenlerde çerez niyetine para işte adamlara. şirketsel olarak bence basarılılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Sanki hepiniz expansion gelince almicakmış gibi atıp tutmuyomusunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Sam said: en iyi sınıf uninstall wizard olmuş bu sefer. offf epic olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 dvd'si hayatta kalma mücadelemde hem konuşacak bir dost, hem kesecek bir bıçak hem de sinyal verecek bir ayna olarak yardımcı oldu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 hehe ex ile pvp getirip birde D2 gibi skill sistemi yaparlar herkes geri gelir. Bkz. WoWcular :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Daha fazla çıplaklık istiyorum ben Diablo da. Female karakterler çok sıradan, çok bayağı, çok bayırgülü. Oyunun en iyi özelliği ise fail olduğunu baştan hissettirip 110 liramın cebimde kalması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Oynamadan kötülemek bence yanlış yani belki sen çok seveceksin kim bilir. Başkasının şeyi ile gerdeğe girilmez demiş atalarımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 e oynayıp kötüleyincede e okadar oynayıp eleştirenler cok rerore diyolar. nası iş bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ya da o kadar kötü neden oynadın deniyor! konuş kardeş arkandayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 oyunu 300 saat oynayıp sonra bu oyun kotu demek komik dedik. yoksa infernoda 2 saat oynadıktan sonra ben bu oyunu begenmedim diyene kimse laf etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 hadi en baştan uzun süre oynamak kötü demeye engel mi diye tartışalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 oluuuur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 bi oyunun kötü olduğu kanısına varmak için kaç level olmak lazım ben 43ten sonra naladım caiz midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ben 37 de bıraktım, normalde kestim diabloyu canım felaket sıkılısada giresim gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 kışın soğuk gecelerde anca pony levela girilir arada belki işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar