Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beko Basketbol Ligi 2012-2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yönetim vermedi hoca takımda istemedi . bırakın herkez işini yapsın q7 bitti şimdi arroyo başladı.
şu yönetimi hocalara güvenin azıcık onlar takımın ıcını durumunu herşeyini sizden iyi biliyor merak etmeyin .
Mesaj tarihi:
Adam 2 milyon istedi BJK'den yıllık, 2 milyon euro

Bu sene BJK var olan kadrosunu 4-5 milyon euroya kurdu. Biraz mantıklı bakın işe, herşey güllük gülistanlık olmayacak.

Ayrıca GS'nin Arroyo hamlesini çok riskli buluyorum. 11 Haziran'dan beri hiçbir resmi maça çıkmamış ve adam akıllı antreman yapmamış bir adamı yüksek tempo oynayan bir takıma dahil edip iş yapmasını beklemek hayal. Ama şu var ki Ataman şuan sadece playoffları düşünüyordur.

Play-off'a kadar Arroyo toplar ve tam takır oynamaya başlar. GS'ye play-offlarda çok şey katacaktır. Ha tersi durumda çok büyük patlama yaşar GS orası da apayrı
Mesaj tarihi:
he birde sezon sonu bedavaya gideceğine böyle 420k dolar kazandık, kötü mü? Bence hayır. Keşke hiç indirim yapılmasaydı.

Gerçi GS'nin genç bayan basketbolcularından birkaçı devre arasında bize kiralanabilirmiş. Sanıyorum indirim yaparak ona yol açtılar.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar, Ankara'da Türk Telekom'un maçlarına bilet nereden alınır, ilk defa basket maçına gidicem canlı, yardımcı olursanız sevinirim. Bir de biletix de baktım yok. Fikrim de yok oradan mı alınıyor vs.
Mesaj tarihi:
chagy said:

Arkadaşlar, Ankara'da Türk Telekom'un maçlarına bilet nereden alınır, ilk defa basket maçına gidicem canlı, yardımcı olursanız sevinirim. Bir de biletix de baktım yok. Fikrim de yok oradan mı alınıyor vs.

normalde biletix ama telekom çalışanı tanıdığın varsa bedava girersin. Ben sorayım bi bunu ankara'dakilere.
Mesaj tarihi:
ahh ahh, bir ara istanbul'daki her maçına giderdim Telekom'un :(

Jagla-Dudley-Haluk-Muratcan-Tutku

tey tey, ne takımdı lan

edit: Hatta Jagla'nın son saniye üçlüğü ile aldığı bir Fener maçı vardı. Nasıl çıldırmıştık tribünde ya.

Annemi babamı ziyarete gittiğimde gördüğüm tam takım elbiseli ciddi adamların hepsi tribünde insanlıktan çıldırmıştı falan asdfsd
Mesaj tarihi:
bu rezil organizasyon için ayrı konu açmayayım dedim. Beko All-Star 2013 kadroları açıklanmış...

said:
Beko Basketbol Ligi'nin yıldızlarını bir araya getirecek 'Beko All Star 2013'te takım kadroları açıklandı.
'Türk Yıldızlar'ın antrenörlüğünü Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, 'Yabancı Yıldızlar'ın antrenörlüğünü ise Banvit Başantrenörü Orhun Ene'nin yapacağı organizasyonda takımlar şöyle oluştu:

Türk Yıldızlar:
Ender Arslan, Furkan Aldemir, Ersin Dağlı (Galatasaray Medical Park), Ömer Onan, İlkan Karaman, Emir Preldzic (Fenerbahçe Ülker), Serhat Çetin (Beşiktaş), Sinan Güler, Kerem Gönlüm, Semih Erden (Anadolu Efes), Kenan Sipahi (Tofaş), İzzet Türkyılmaz (Banvit).

Yabancı Yıldızlar:
David Hawkins (Galatasaray Medical Park), Bo McCalleb, Bojan Bogdanovic (Fenerbahçe Ülker), Jordan Farmar, Sasha Vujacic, Dusko Savanovic (Anadolu Efes), Robert Dixon, Alade Aminu (Pınar Karşıkaya), Charles Davis (Banvit), Kirk Penney (TED Ankara Kolejliler), Jermareo Davidson (Antalya Büyükşehir Belediyesi), Joey Dorsey (Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi).

-Smaç ve 3 sayı yarışmaları-
Etkinlikte smaç ve 3 sayı yarışmaları da yapılacak. Her iki kategoride de 5 oyuncunun boy göstereceği yarışmalarda yer alacak basketbolcular şunlar:

Smaç Yarışması:
John Edward Prince (Mersin Büyükşehir Belediyesi)
Keith Simmons (Banvit)
İlkan Karaman (Fenerbahçe Ülker)
Jermario Davidson (Antalya Büyükşehir Belediyesi)
Rodney Carney (Antalya Büyükşehir Belediyesi)

3 Sayı Yarışması:
Lionel Chalmers (Aliağa Petkim)
Jon Diebler (Pınar Karşıyaka)
Melih Mahmutoğlu (Erdemir)
Daniel Harris Brown (Türk Telekom)
Ogün Sevinç (Hacettepe Üniversitesi)
Patrick Christopher (Beşiktaş)

Ne kadar saçma ve gereksiz bir toplama olmuş. Mehmet Yağmur nerede? Ligin sayı kralı Ali Karadeniz nerede? Vidmar nerede?Erwin Dudley'i niye alıyorsun kadroya? Furkan Aldemir All-Star olacak ne yaptı...

Giderde gider... Sonra niye ilgi olmuyor. Sabahtan beri Twitter'da nasıl bombalıyorlar organizasyonu öyle böyle değil. Kimse de gitmesin şu rezilliğe
Mesaj tarihi:
Patrick Christopher 3'lük yarışmasında Serhat yok.. Takımın 3'lükçüsü yok.. :)

evet bende takip ediyorum, Mehmet Yağmur'un olmaması büyük talihsizlik. Piyasaya oynamışlar. Yapmak için yapmak işte.
Mesaj tarihi:
Koko kullanmış, gelen haberler hep o yönde. Olan çocuklarının eğitim masrafına oldu :S

Bir Beşiktaşlı olarak, sakatlanmış olsaydı üzülürdüm ama bu duruma gülüyor ve dalga geçiyorum B)-

2007'de de Roma'da oynarken de gene böyle yakalanmış. Muhtemelen cezası 6 ay'dan az olmayacaktır, mükerrer durumdan dolayı.
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...