Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 her düzeltme heriflere rmahtan para olarak dönuyor. düzelticekler tabi. bkz:1.3 atack speed nerf. çöp olan atack speed itemler bkz:1.4 legend buff. millet abanıcak rmahtan yeni nesil legendlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 e sadece adı hatrına oynuyosan problem sende. kotu oyunu oynuyosun oynuyosun adam bakıyo ee bu oyun oynanıyo diyo degisiklik yapmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 ben oynadığımı söylemedim. bırakalı uzun zaman oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Geçiniz, Blizzard RMAH'tan para kazanmıyor. 3 ay oldu hala RMAH geliri, Blizzardın bankada duran nakit parasının aylık faizine yetişemedi. Blizzard anak ve ancak gold satışından para kazanabilir, bu sebeple gold satışı için min değeri 1m=0.25 dolara çekmiş olabilirler. Yoksa itemleri 500 kez değiştirse ve hep beraber RMAH kullansak ancak doğru dürüst bir mebla yapar o 1 dolarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 tamam iste herkes bırakmaya baslayınca adamlar da duzeltmeye basladı. oyun madem cok kotuydu herkes 300 500 saat oynamadan bıraksaydı ozaman daha erken gelirdi cozumler. Su patchde yaptıklarını dlc olarak cıkarsalar 2 tane de random sikko harita ekleyip 20 dolardan satsalar herkes alır. ama adam patch olarak cıkarıyo. Dunyanın en evil en kullanıcısını hice sayan sirketiymis gibi gostermeye calısmayın blizz i baydı bu muhabbet. gidin ea topicinde falan yapın da bi anlamı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 screwy said: bu kadar dandik sirket yok dedigin. gec de olsa kusurunu gorup duzeltiyo iste daha ne? Banane ben kazanıcagımı kazandım demiyor. pardon Sam miş. oyun oynanmazsa, alışveriş yapılmazsa komisyondan para kazanamazlar ki, hayır duası için yapmıyorlar herhalde. kusuru daha beta testte, hatta ondan da önce dizayn masasında görülmesi gereken şeyleri yarım yıl sonra gören şirket evet dandiktir, bu kadar basit. tortanic argümanlarıyla gelmeyin. ha pardon sen kimdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 diablo konusunda gayet kullanıcısını hiçe sayan, rmah olayını denemek için deneysel bi proje olarak gören ve hamlelerini de sadece bu deneyden çıkarımlar yapmak ve rmahtan gelirini arttırmak için yapan bi tutum içersinde blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 bosver siz takılın. herkes memnun gelenlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Abi blizzard bizi umursamio ama burdan goruo ki 6.5 milyon kisi adamlari umursamis. Adamlar sirket olarak buyuk ve en cok kazanan oyun firmasi kendileri icinde basarili olmanin esasi budur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 FreEmoon said: Geçiniz, Blizzard RMAH'tan para kazanmıyor. 3 ay oldu hala RMAH geliri, Blizzardın bankada duran nakit parasının aylık faizine yetişemedi. nerde ne zaman açıklamışlar rmahtan ne kadar para kazandıklarını? ayrıca paypala verirlen %15 kesintinin hepsi de paypala gitmiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Yalnız GS-FBye dönüyor burda blizzard tartışmaları, yakında 6-0 falan diyecek birileri sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 blizzard oyunlarının ölüsü bile oynattırıyor abi. bi oyuna para verdiniz diye adamlar muamele yapcaklar hali yok ya size. 200saat falan oynadıysanız tamamdır yani daha ne istiyorsunuz anlamıyorum ki hayatında hack and slash ismini yeni duymuş gibisiniz valla. gidin wow falan oynayın orda drop gelir ille Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Şu aşamada kızmak bana da anlamsız geliyor açıkçası. Belki planlı, belki değil. Değişiklik radikal mi evet, güzel mi güzel. Oyuna parasını vermişim, 2-3 ay olmuş kendini hadi hatrına diyelim oynatmış, üstüne bir patch'le daha güzel hale geliyor ve beni 2-3 ay daha muhtemelen oyalar. Ben buradaki sorunu çözemedim bir kullanıcı olarak. Paramın hakkını alıyorum kendi açımdan. Blizzard ister DLC'den para kırar, ister RMAH'tan. Eğer oyuncuyu oynatabiliyorsa neden olmasın. En dandik MMO'lar bile aylık ücret alıyorken sorun olmuyor, 10000 kullancısı da olsa 100k kullancısı da olsa milyon da olsa 15 euro alıyor atıyorum, e bu paraların o oyunlara/cost'larına göre rational olduğunu kim söylüyor belki adamlar bizi yoluyor? Ben Tortanic'e verdiğim paraya yanarım mesela.... MMO'lara aylık paraları basıyoruz karşılığında dandirik oyunlar alıyoruz ona sesimiz çıkmıyor da Blizz RMAH'tan para kırıyor diye mi kızacağız, işim yok ki benim RMAH'la. Ama kullanıcı olarak daha çok oynayan olması benim için de kazanç, sırf RMAH için oynayıp hem kendi hem Blizz için oynayan adamın bana hiç bir zararı yok, hatta faydası var.. Kendi açımdan oyunu pay to win olarak da görmüyorum, RMAH'tan 1 kuruş harcamadan çok sağlam karakterlerimiz oldu çoğumuzun... Kaldı ki RMAH olmayan hepimizin çok sevdiği Diablo 2'yi v1.0'ı yükleyin oynayın. Oyun o kadar fazla değişti ki, bazen insan hakikaten adamlar bunu baştan niye düşünmemiş aslında basit bir olay deyiveriyorsun, ama bu her oyun için böyle ki. Planlı, plansız orasını bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Yalnız arada atladığınız bişey var, adamlar oyunu daha oynanabilir hale getirmeye de çalışıyor.Bu saatten sonra satıldığından çok satılmayacak.Ortada sadece ipimle kuşağım durummu yok.Para var tabi de sanki biraz da oyunu da düşünüyorlar gibi he ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 FreEmoon said: Geçiniz, Blizzard RMAH'tan para kazanmıyor. 3 ay oldu hala RMAH geliri, Blizzardın bankada duran nakit parasının aylık faizine yetişemedi. kaynak: mahalle bakkalımız remzi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 nasil para kaanamiyor, hayali ticaret lan bildigin, adamlar olmayan seyleri sattirip uzerinden para aliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Blizzard nasil blizzard oldugunu hatirliyor boyle seylerle. Eski blizzard in iyice paragoz hale burundugunu kabul etmekle beraber, daha 1-2 sene once diablo 2 ye patch cikaran bir firma oldugunu da goz onunde bulundurun bence. 10-11 senelik bir oyna destek veriyor adamlar. bunu yapan firma ne olursa olsun oyuncusuna saygi duyuyor demektir. Eskisi ile kiyaslanabilir iyi ya da ne kadar kotu oldugu ama hala oyuncu gozuyle bakiyorlar oyunlara. Azligi, coklugu tekrar ediyorum tartisilir ama ozunde hala devam ediyor bu durum. Ben patch den memnunum. Ah ve rmah hala sikintili... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Blizzard yine kötünün iyisi bu paragözlük açısından. Bi Starcraft 2 dişinda verilen parayı hakketmeyen oyun yok. D3 bile kendini 100 saat oynatiyo en azindan. Rmah, AH süper bence ama botlar çok bozdu piyasayi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Bu gece mi geliyor şimdi patch? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Sabah 6'da serverlar kapanıcak, 16.00da açılcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 şu 1. posttaki "fake olma ihtimali olan" patch note'lar doğru mu? 2-3 haftadır girmiyorum takip etmedim. 15 sayfayı da kontrol etmeye üşendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Sitesinde var patch notelar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 ona da üşenmiştim de neyse girip bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Jigglypuff said: Sabah 6'da serverlar kapanıcak, 16.00da açılcak. lan şunu 3-4 defa söyledim, her seferinde ardına post geldi yok öyle değil sen yanlış biliyon diye pm geldi falan. Şimdi yazmışlar aynısını login ekranına. http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/c0.0.843.403/p843x403/582169_246601718791610_2046379602_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 said: While the benefits to progression are obvious, you may be asking how this impacts Magic Find on items. We wanted to find a solution that was not only very forgiving of gear swapping, but one that would ultimately help us slowly and gently move Magic Find off of items in the future. It’s such an intrinsically important stat to the core purpose of playing the game that tying it to gear — which is a customization system in many ways — is ultimately an approach that would continue to cause problems. We need to transition away from it, and do so in a way that doesn’t flip the entire game end-over-end. en kötü şirket ya, söylüyorum hala inanmayan var. 10 yıla herhalde herkes inanır artık. magic find'ın ne kadar saçma bir konsept olduğunu 10 yıldır söyledik, adamlar oyunu ısrarla ona dayalı çıkarttı hala. şimdi buzdağına çarptıktan sonra batarken farkına vardılar ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar