Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.0.4 patch

Flassh

Öne çıkan mesajlar

Geçiniz, Blizzard RMAH'tan para kazanmıyor. 3 ay oldu hala RMAH geliri, Blizzardın bankada duran nakit parasının aylık faizine yetişemedi.

Blizzard anak ve ancak gold satışından para kazanabilir, bu sebeple gold satışı için min değeri 1m=0.25 dolara çekmiş olabilirler. Yoksa itemleri 500 kez değiştirse ve hep beraber RMAH kullansak ancak doğru dürüst bir mebla yapar o 1 dolarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam iste herkes bırakmaya baslayınca adamlar da duzeltmeye basladı. oyun madem cok kotuydu herkes 300 500 saat oynamadan bıraksaydı ozaman daha erken gelirdi cozumler.

Su patchde yaptıklarını dlc olarak cıkarsalar 2 tane de random sikko harita ekleyip 20 dolardan satsalar herkes alır. ama adam patch olarak cıkarıyo.

Dunyanın en evil en kullanıcısını hice sayan sirketiymis gibi gostermeye calısmayın blizz i baydı bu muhabbet. gidin ea topicinde falan yapın da bi anlamı olsun
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

bu kadar dandik sirket yok dedigin. gec de olsa kusurunu gorup duzeltiyo iste daha ne? Banane ben kazanıcagımı kazandım demiyor.

pardon Sam miş.

oyun oynanmazsa, alışveriş yapılmazsa komisyondan para kazanamazlar ki, hayır duası için yapmıyorlar herhalde. kusuru daha beta testte, hatta ondan da önce dizayn masasında görülmesi gereken şeyleri yarım yıl sonra gören şirket evet dandiktir, bu kadar basit. tortanic argümanlarıyla gelmeyin.

ha pardon sen kimdin?
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

Geçiniz, Blizzard RMAH'tan para kazanmıyor. 3 ay oldu hala RMAH geliri, Blizzardın bankada duran nakit parasının aylık faizine yetişemedi.

nerde ne zaman açıklamışlar rmahtan ne kadar para kazandıklarını?

ayrıca paypala verirlen %15 kesintinin hepsi de paypala gitmiyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu aşamada kızmak bana da anlamsız geliyor açıkçası. Belki planlı, belki değil. Değişiklik radikal mi evet, güzel mi güzel. Oyuna parasını vermişim, 2-3 ay olmuş kendini hadi hatrına diyelim oynatmış, üstüne bir patch'le daha güzel hale geliyor ve beni 2-3 ay daha muhtemelen oyalar. Ben buradaki sorunu çözemedim bir kullanıcı olarak. Paramın hakkını alıyorum kendi açımdan. Blizzard ister DLC'den para kırar, ister RMAH'tan. Eğer oyuncuyu oynatabiliyorsa neden olmasın. En dandik MMO'lar bile aylık ücret alıyorken sorun olmuyor, 10000 kullancısı da olsa 100k kullancısı da olsa milyon da olsa 15 euro alıyor atıyorum, e bu paraların o oyunlara/cost'larına göre rational olduğunu kim söylüyor belki adamlar bizi yoluyor?
Ben Tortanic'e verdiğim paraya yanarım mesela....
MMO'lara aylık paraları basıyoruz karşılığında dandirik oyunlar alıyoruz ona sesimiz çıkmıyor da Blizz RMAH'tan para kırıyor diye mi kızacağız, işim yok ki benim RMAH'la. Ama kullanıcı olarak daha çok oynayan olması benim için de kazanç, sırf RMAH için oynayıp hem kendi hem Blizz için oynayan adamın bana hiç bir zararı yok, hatta faydası var..
Kendi açımdan oyunu pay to win olarak da görmüyorum, RMAH'tan 1 kuruş harcamadan çok sağlam karakterlerimiz oldu çoğumuzun...
Kaldı ki RMAH olmayan hepimizin çok sevdiği Diablo 2'yi v1.0'ı yükleyin oynayın. Oyun o kadar fazla değişti ki, bazen insan hakikaten adamlar bunu baştan niye düşünmemiş aslında basit bir olay deyiveriyorsun, ama bu her oyun için böyle ki. Planlı, plansız orasını bilmem.
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard nasil blizzard oldugunu hatirliyor boyle seylerle. Eski blizzard in iyice paragoz hale burundugunu kabul etmekle beraber, daha 1-2 sene once diablo 2 ye patch cikaran bir firma oldugunu da goz onunde bulundurun bence. 10-11 senelik bir oyna destek veriyor adamlar. bunu yapan firma ne olursa olsun oyuncusuna saygi duyuyor demektir. Eskisi ile kiyaslanabilir iyi ya da ne kadar kotu oldugu ama hala oyuncu gozuyle bakiyorlar oyunlara. Azligi, coklugu tekrar ediyorum tartisilir ama ozunde hala devam ediyor bu durum.

Ben patch den memnunum. Ah ve rmah hala sikintili...
Sosyal ağlarda paylaş

Jigglypuff said:

Sabah 6'da serverlar kapanıcak, 16.00da açılcak.

lan şunu 3-4 defa söyledim, her seferinde ardına post geldi yok öyle değil sen yanlış biliyon diye pm geldi falan. Şimdi yazmışlar aynısını login ekranına.

http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/c0.0.843.403/p843x403/582169_246601718791610_2046379602_n.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

said:
While the benefits to progression are obvious, you may be asking how this impacts Magic Find on items. We wanted to find a solution that was not only very forgiving of gear swapping, but one that would ultimately help us slowly and gently move Magic Find off of items in the future. It’s such an intrinsically important stat to the core purpose of playing the game that tying it to gear — which is a customization system in many ways — is ultimately an approach that would continue to cause problems. We need to transition away from it, and do so in a way that doesn’t flip the entire game end-over-end.

en kötü şirket ya, söylüyorum hala inanmayan var. 10 yıla herhalde herkes inanır artık.

magic find'ın ne kadar saçma bir konsept olduğunu 10 yıldır söyledik, adamlar oyunu ısrarla ona dayalı çıkarttı hala. şimdi buzdağına çarptıktan sonra batarken farkına vardılar ancak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...