Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Bizim ev yamuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 smyrnas said: izmire taşın 500TL ye full körfez manzaralı evde oturursun ulaşımda kolay .egekent akar:)500 tl'ye körfez manzaralı aklıma bir tek limontepedeki gecekondular geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 daha 1 yıl önce güzelyalıdan ev almak için,egekentteki evi sattık. içinde kiracı vardı 400TL ye oturuyordu:)600-700 TL gibi rakamlara içi sıfırlanmış evleri bile bulmanız mümkün. İzmiri gözünüzde pek büyütmeyin ,belli başlı yerleri istanbul gibi pahaladır onun dışında iyi yerlerde gayette ucuza ev alınıp,ev kiralanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 egekenti izmirde bile düşünmüyorum ben, insanın aklına gelmiyor doğal olarak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Deniz ufukta bir silüet olarak gözüksün diyorsan bulursun tabi 500 tl'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Kuzene ev bakmak için dolaştık bi. Mköy'de yokuşu olmayan ev yok zaten. Şişli de saçma sapan evler inanılmaz fiyatlar Nişantaşı istemişti arkalarına doğru indik bir eve girdim kocaman ama hiç güneş görmüyor bodrum dükkanı gibi 1300 lira kira istiyor bi de emlakçı dalga geçer gibi bak manzarası var maçka rezidans gelecek önüne gucci açılacak falan dedi. Kurtuluş'ta güzel evler bulduk ama bekara vermiyorlar. En son feriköy'de 1200 liraya 2+1 buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 istanbul'un en güzel yeri net suadiye-erenköy-göztepe burdan başka heryerinden nefret ediyorum sanırım. cihangir'de de oturdum nişantaşın'da da oturdum. mecidiyeköy'de de oturdum bi ara idealtepe'ye falan bile gidildi. biz manyağız sanırım ailecek göçebeyiz. izmire geldim sonra okumaya izmirde de 4 farklı yerde oturdum falan gördüğüm yaşadığım en güzel yer suadiyedir. orda büyüdüm ben işte 5. sınıfa kadar falan sabittik sonradan hertarafı gezdik niye bilmiyorum sonunda tekrar geldik şimdi suadiye'ye gerçekten çok mutluyum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 İnsanlar anlamıyor sanırım verdikleri parayı sadece eve verdiklerini sanıyorlar oysa ki ödediğin kira mahallenin, gideceğin yerlere yakın olmanın o da eşittir alacağın yaşam kalitesi miktarının kirası. Ben de beşiktaş'ta bir dikdörtgen evde yaşıyorum. Birleştirip kocaman bir kare evde mi yaşasam arkadaşlarla diye düşünüyorum 1 aydır zira yan tarafımdaki inşaat beni tedirgin ediyor sdfg edik: ha gerçi üstte yazdığım şey demek değildir ki tüm istenen paralar çok mantıklı. yok tabi öyle bişey, bu etrafa yakın olmanın isimli bir semtte oturmanın getirdiği rantı falan fazladan sömürmek isteyen evsahipleri, emlakçılar da gırla dolu tabi. velasılkelam zor işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 imza uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Sadece meraktan soruyorum, alacagimdan degilde. Modern tarzda, yeni yapilmis evler ariyorum. Sehir merkezine yakin, avrupa yakasinda. Sisli/Besiktas/Beyoglu vs gibi merkezi bi yerde, guzel evler. Bildiginiz yerler var mi? Yada taktikler, siteler vs. http://www.hurriyetemlak.com/konut-satilik/istanbul-sisli-yayla-emlakcidan-residence/detay?sParam=uC9R377vsUM=&new=1 Su tarz evler yani. Yine avrupa yakasinda olma kosulu ile, bu semtlerde olmayanlarda olabilir. Yani nasil bakacagimi bulacagimi bilmiyorum bu tarz yeni evleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 xaty said: ben de taşınmayı düşünüyorum da bostancı-göztepe arasına, bazen de diyorum oraya verceğim parayla kurtköy tarzı bi yerde kat kat daha güzel bi evde mi otursam diye.. ama çok sıkıcı be abi. yürüyüp çıkıp gezmek istiyorum. yeri gelince dolmuşa atlayıp bi yerlere hemen gidebilmek ya da milletin kolayca evine gelebilmesi güzel. biraz yürüyüp sahile gitmek vs. bunlar daha cazip geliyor sanırım Medical park kanser hastanesinin karsisinda e5 dibinde örnek mahallesinde benim evim. 700 lira kira öduom 2+1, dublex yeni ev. Burataraflarda böyle cok ev var yeni yapilandigi icin. Taksime sisliye falan heryere otobus var e5ten, metroda var. Göztepe köprusu yuruyerek 3-4 dk falan tavsiye ederim butarafa tasinacaklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Korax said: xaty said: ben de taşınmayı düşünüyorum da bostancı-göztepe arasına, bazen de diyorum oraya verceğim parayla kurtköy tarzı bi yerde kat kat daha güzel bi evde mi otursam diye.. ama çok sıkıcı be abi. yürüyüp çıkıp gezmek istiyorum. yeri gelince dolmuşa atlayıp bi yerlere hemen gidebilmek ya da milletin kolayca evine gelebilmesi güzel. biraz yürüyüp sahile gitmek vs. bunlar daha cazip geliyor sanırım Medical park kanser hastanesinin karsisinda e5 dibinde örnek mahallesinde benim evim. 700 lira kira öduom 2+1, dublex yeni ev. Burataraflarda böyle cok ev var yeni yapilandigi icin. Taksime sisliye falan heryere otobus var e5ten, metroda var. Göztepe köprusu yuruyerek 3-4 dk falan tavsiye ederim butarafa tasinacaklara. Kardeş tam mahalle ve semt olarak nereler oluyor orası, göztepe-yenisahra mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 4 levent metroya yürüyerek 2 dk mesafede cadde üzeri ev buldum orta halli kira 530 yıh yıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Ulgio said: Kardeş tam mahalle ve semt olarak nereler oluyor orası, göztepe-yenisahra mı? Örnek mahallesi. Atasehire bagli ama aslinda uskudar belediyesininde kadiköy belediyesininde tam dibinde. Yenisahrayi gecince sagda göztepe köprusune gelmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bi google map yandex map vereydin iiydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 al https://maps.google.com/maps?q=40.993132,29.077226&num=1&vpsrc=0&ie=UTF8&t=m&z=17&iwloc=A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Bir arkadaş yıllardır Kuzguncuk'ta oturuyor, Ortaköy'de yaşayan ben valla imreniyorum kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ginaly said: araban varsa göktürk. Sıfır trafik, 25 dakkada levent, taksim, beşiktaş, şişli. 1050 liraya rezidansta oturuyorum. çingen mahalleleri bi yanda rezidanslar bi yanda, maslak için idare edebilir ama kış olduğunda ve kar yağdığında arabayı oynatamıyorsun. akşamları cafe desen petrolün yanında bi starbucks vardı ben gitmeden evvel hala duruyor mu bilmiyorum ha bi de north shield var. Artı plazalardan iş dönüşü o yol en az 50 dk oluyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 kitap adı gibi lan başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 istanbul'da ev gercekten problem,paran olsa da adam gibi bir şey bulamayabilirsin,beşiktaştaki evlerin cogu 30 senelik rutubet olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Letsgetthesunshine said: akşamları cafe desen petrolün yanında bi starbucks vardı ben gitmeden evvel hala duruyor mu bilmiyorum ha bi de north shield var. Artı plazalardan iş dönüşü o yol en az 50 dk oluyor =/ bayaa olmuş sen gelmeyeli, her şey var artık. yol da o kadar sürmüyor. ama kış konusunda haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Şişli'ye yakın yerde oturuyorum. Buralarda oturmaya niye meyilli insanlar anlamıyorum. Taksim, Nişantaşı, Şişli, M.köy, levent tarafları tamam anlıyorum merkezi ama insanın ruhunu en azından benim ruhumu sıkıyor buraları. Osmanbey özellikle, ne zaman otobüsle geçsem lanet ediyorum, sebepsiz bunalıyorum. Ulaşım imkanları artsa da şöyle şehir merkezinden uzak ama adam akıllı, geniş, modern bir sitede otursam keşke diye düşünüyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Abi eğer imkan varsa sıkıntı olmayacaksa anadolu yakasında oturcan abi. Ulaşım iyi,ortam iyi,ekonomik olarak da daha avantajlı...Oh mis yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 lan inşallah bizim şirketin genel müdürlüğünü 2-3 sene sonra anadolu yakasına taşırlar. tabi yeni ihalenin alınmasına bağlı bu olay. ayedaş ı alırsak taşınırız. ya da gediz i alsınlar yazın tatile gidelim paso asdafasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar