kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 never winter nights daoc eve wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 bonec konusunda bonec postu yok olmamış ha ben de adam akıllı bi altima onlayn oynadım gerisini 3 5 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Baya baya parasını bayılıp oynadığım oyunlar. UO,SWG,EQ2,WOW,Coh/Cov,LOTRO,Fallen Earth ( F2P olmadan önce ), Darkfall, APB,RIFT,SWTOR ( illaki unuttuğum vardır. ) Bunun dışında hemen hemen çıkan bütün betalar da da oynadım ama şu kota olayı yüzünden artık oynayamıyorum.En son Gw2 ve TSW'e bakmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 UO MU Online KO WOW Planescape Dark Age of C. Darkfall Mortal Age of Conan SWTOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 ahmedinejad said: iarwain said: oha knight online oyanayan insanlar var ilk çıktığında fena değildi zevkliydi oyun. muhabbeti de güzeldi. paticik'in belki en efsane postları knight online bölümündedir. KO, WOW'dan falan önce çıktı zaten. 2004 yılı için oynanabilir bir oyundu gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 KO oynamış arkadaşları banlayabilir miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 aion yok ? asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Onu sadece trial oynadım. Onlar para verip aldığım oyunlar. Trial'larıi betaları sayarsam bir sürü olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 UO ilk göz ağrım, WoW çocuğum, Air Rivals, LoL da var arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Para verip alınabilecek bütün oyunları aldım oynadım ama 3-4 tanesinde dikiş tutturdum devamlı oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Eve Online oncesinde UO oynardim ama zevk icin gunluk 1 saat falan ac kapat seklinde idi. WOW - Eve Online Atlantica Online - Eve Online Guild Wars - Eve Online D&D - Eve Online Everquest - Eve Online World of Tanks - Eve Online Post apokaliptik birsey vardi adini unuttum. Guild Wars 2 - Eve Online Siralama tam bu sekilde bende hepsini oynarken ayni zamanda Eve de oynuyordum deli gibi o yuzden hepsinin yanina eve ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feodor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Ragnarok Online gibi bir efsaneyi göremedim :/ hiç mi poring kesen olmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 sene 1997 falan (yada 1998), bi yerde ultima online diye bi oyun görüyorum, ultimayı bırak henüz online herhangi bişiyin olmadığı ülkemizde 3 ay falan uğraştıktan sonra pc gamer dergisini arayıp yim i ikna edip bana oyunu dışardan getirtmeye ikna ediyorum. 1 ay sonra geliyor. atlantic serverındayım (hep burda başladı millet bu sebepten lol). minoc-vesper arası yaşıyorum tek başıma. bundan 3 yada 4 ay sonra level dergisinde 6 sayfa (eylül yada ekim sayısı) ultima online ı yazıyorum. oyun patlıyor herkes alıyor bi anda yer ultima, gök lord british oluyor. o dönemde ortaokul-lise civarında ülkemizde ortaya çıkan geniş devamsızlık problemi benden kaynaklı. ülkenin gelişmesi yavaşlıyor. bu arada bi zaman diliminde mircde bi yerde sir_edward ı buluyorum böle frpli kanallar falan, onuda ikna ediyorum oyunu almaya, sonradan adı popeye oluyor. sonrasında ultima tr-pepelek-paticik falan açılıyor. 3.5 sene falan uodan sonra ao swg wow etc falan filan bisürü oynadım bişeler, işte öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 http://newspaper.li/static/86eacb6cc137979a6ad4f32f24688154.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 dreagloth said: Bilmeyenler için, gerge = bone -1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 feodor said: Ragnarok Online gibi bir efsaneyi göremedim :/ hiç mi poring kesen olmadı? Abi ben hatırlıyorum, bir dergide görüp yüklemiştim, 2001-2003 arası olabilir, çok eski oyun ya gerçekten. Renkli saçlı japon anime karakterleri vardı hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Keyifli bir başlık olmuş... Çok mmo oynadım,en uzunu Darkfall online oldu..Yeri ayrı olacak,2.0 gelince adresim df2 olacak....Şu an kitap okuyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 ultima star wars galaxies ragnarok eve knight online silkroad online wow dark and light age of conan warhammer ultima dışındakileri 3er 5er ay oynamışımdır en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 uo ragnarok wow warhammer online iki ayın üzerinde süreyle oynadıklarım bunlar var sadece. Bide fi tarihinde knight online'ı beta zamanı oynamıstım 3 ay falan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 hello kitty online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 uo, ko, ro, wow, aion, fallen earth, warhammer online, shadowbane, silkroad, fiesta online bu kadar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 1. Star Wars Galaxies: hala benim için gelmiş geçmiş en iyi mmo ve oynadığım en güzel 5 oyundan biri 2. World of Warcraft: paladin char ile en uzun oynama rekorunu hala elimde tuttuğuma inanıyorum. mmo dünyasının içine etmiş olsa da çok keyif aldığım bir oyundu oynadığım süre içerisinde. 3. Age of Conan: yeni masaüstü toplatmıştı, uzun seneler oynarım diyordum. kötü cs ve düzeltilmeyen buglar ile 3 - 4 ay sonunda soğudum. geçen senelerde pati'den bir ekip gene başlamıştık ama 2 ayı geçmedi. 4. Warhammer Online: çıktığı sene getirdiği yenilikçi özellikler sebebiyle çok tutacağına ve gene uzun bir zaman boyunca oynayacağımı düşünüyordum. neden baydım bıraktım bilmiyorum bu oyunu, bıraktıktan sonra bir daha geri dönmedim hiç. baya sevmemişim herhalde. 5. Everquest 2: swg'nin bozmaya başladığı dönemlerde biraz takılmıştım. 6. City of Heroes: yine swg bozdu diye oynamaya başlamıştım, fakat biraz kötü bir dönemine denk gelmiştim galiba. dengesizlik vardı baya oyunda. birkaç ay takılmıştım. 7. Champion's Online: customization'ı, renkli ortamı, süper kahraman konsepti ile bana başta city of heroes'dan daha güzel gözüken, fakat onun kadar başarılı olamamış bir oyundu. 8. All Points Bulletin: reload halini bilmiyorum ama çıkar çıkmaz oynamaya başladığım ve bana göre gta'nın multisinden çok daha eğlenceli olan bir oyundu. bildiğin geriliyordum oyunu oynarken ahah. 1 ayı bulmadan yapımcı firmanın patlaması üzerine arşive kaldırdım, reload haline nedense başlamadım. 9. Star Wars The Old Republic: o kadar incelemeler yaptık, sayfalar dolusu yazılar yazdık, wow gibi olmayacak, süper oyun olacak dedik, collector edition'lara sürüsüne bereket paralar bayıldık, sonuç: 5 ay oynanmış ve bir daha dönüp bakılması zor olan, star wars'a bir hakaret niteliğinde oyun. 10. Guild Wars 2: beklemedeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 bakınız "signature" uo'dan sonra içlerinde en çok hatıra bırakan shadowbane'dir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 bak shadowbane de iyiydi. ben oynamamıştım ama oynayan bir arkadaşımı izlemiştim uzun süre, swg daha çıkmamıştı o sırada 2002 başları falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Ben EverQuest takılıyordum o zamanlar. Ne iyi oyundu be... Vanguard Free2Play hakkında çok umutluyum ama, sırf o yüzden The Secret World'ü es geçtim şimdi. Gerçek EverQuest II gibi birşey o. Sony bu yaz gelecek dedi ama hâlâ bekliyoruz. http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/147/feature/6494 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar