tnkt Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 şl'de manu s.lisbon fb malaga ilk maç manu haha bakalım neler olacak, emer küsmüş kontrat önerdim şu an görümek istemiyorum dedi dfgfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 steam olmayan versiyonu var mı? bulamadım bir türlü. bir de bu multi olayı nasıl oluyor deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Tactics kısmındaki mentality kaldı akward'da nedendir sizce ? Match pre. düzgün yapıyorum general traningde normal.Toplam 15 maç yaptım tık yok bug mıdır nedir çözemedim ama diğer şeyler tactic değerleri artıyor takımın. halp ofsayt ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 bir sorum olacak, gün içerisinde ofiste oyunu oynasam steam cloud save dosyalarını çekiyor mu evdeki pcde devam etsem sonra?ona göre satın alıcam oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aberktas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Cümleten selamun aleyküm, Uzun yılların hatrına, Turksportal'dan önce buraya koyuyorum :) Asıl account bu değil, Aragorn, fakat onun şifreyi unutmuşum ve o accountla üye olurken kullandığım mail de şu anda elimde değil, bakalım yönetimle iletişime geçtim, bişeyler yapabilirsek Aragorn'la devam ederim :) Türkiye Spor Toto Süper Ligi - SS Forma Paketi Mediafire Rapidshare PS: "Terms of service have changed. You must renew your agreement to the terms of service to post." denilmiş ama link 404 :) Eski bi account olduğundan sadece bana özel bir sorun mu bilemiyorum ama bir avukat olarak söylemek istedim, o linki güncellemeniz iyi olur. Off-topic için özür dilerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Liebe said: bir sorum olacak, gün içerisinde ofiste oyunu oynasam steam cloud save dosyalarını çekiyor mu evdeki pcde devam etsem sonra?ona göre satın alıcam oyunu. steam cloud a save edersen evde de devam edebilirsin tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 steam cloud'a save ediceğini sanmıyorum çünkü save dosyası 100 mb falan oluyo bi süre sonra. anca dropboxa veya bi usb sticke falan save edersin olur o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Abi bende aynısını yapmak istiyorum ama zor iş be,sürekli upload yaptın yapmadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Galatasaray'ı yendim, ardından Akhisar koydu. Bursa'yı yeniyorum, ardından Mersin koyuyor. NEDEN LAN ? Oyunculardan kaynaklı galiba asdfsd şimdi Fb maçı var 1-0 yeniliyorum gerçi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 toparladım beşiktaşı 10 haftada 6 cı sıraya çıktım. Sabır ederek. puanım 18 oldu. 1.gs 2.fb 3.bursa Olcay şahan ve oguzhan son maçlarda döktürüyorlar resmen. şu an sadece salakça türkçe çeviri kaldı. İnanılmazdilbigisi ve imla hataları var. Sanki almışalr google çeviride komple çevirmişler gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 roma'ya sabri'yi aldım cok iyi gidiyoruzz yalnız canımı cok sıkan birşey var oyunda. Oyuncunun üstüne tıkladığımda Attribute'larının yükselmişmi,düşmüşmü olduğunu göremiyorum illa 1-2 tık yapıp alt menülerden girmem gerekiyor bakmak için. Şimdiye kadar ki tüm fm'lerde bu böyleydi niye böyle salak birşey yapmışlar. Bilmiyorum belki yeni skin yüklesem düzelir ama cok kötü olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 son yamayla oyuncu fiyatları düzeldimi?? yeni oyun açam öyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aberktas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Cruijff, sen nasıl bir insansın, sen insan mısın ya? CL'de gruptan çıkmayı garantiledim, liderlik maçı var Chelsea deplasmanında. Benim taktik ve ilk onbir dizilişimle çık dedim. 2-0 yenilirken 76. dk'da oyuna Sow'u almış, 3-2 yenmişiz maçı. Böyle asistan menajerin olsun, €100m borcun olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 her mesaj geldiğinde biri reloaded reissssss yazcak diye heyecanla giriyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 gg'den alan varsa kimden aldı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 gokhan gonulden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ben dayanamıycam gg den alıcam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ya nuclear satmıyo ondan bilemedim gg de kimden alsam diye 45 tl ye satan adam saglammı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 erdalz said: alın arkadaslar bu sitede voucher codlan 30 dolar oyun. gayet saglam sitedir GGden bin kat iyi direk gelir kod hesaba bekleme yok. baskete gelince use code diyceniz vouchercode: GMG25-UAAHK-6AI9S http://www.greenmangaming.com/s/tr/tr/pc/games/sports/football-manager-2013/ bide bu site kac hafta 30-33 dolara sattı aklınız nerdeydi arkadaşlar vatan d&r GG falan gereksiz buvarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 contribute kasıyo adam almayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 screwy said: ya nuclear satmıyo ondan bilemedim gg de kimden alsam diye 45 tl ye satan adam saglammı acaba adamın notları full ya bi sürü başka da oyun satıyo. sanmıyorum sıkıntı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aberktas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 erdalz said: erdalz said: alın arkadaslar bu sitede voucher codlan 30 dolar oyun. gayet saglam sitedir GGden bin kat iyi direk gelir kod hesaba bekleme yok. baskete gelince use code diyceniz vouchercode: GMG25-UAAHK-6AI9S http://www.greenmangaming.com/s/tr/tr/pc/games/sports/football-manager-2013/ bide bu site kac hafta 30-33 dolara sattı aklınız nerdeydi arkadaşlar vatan d&r GG falan gereksiz buvarkenBu site Sigames'in official digital partner'i. Sigames forumlarında moderatorün ağzından tasdik edince, ben de buradan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Ya şu parasız zamanımda yine terbiyesizlik yapıp oyunu korsan aldım da. Orjinal olunca ne oluyor? Yani şundan soruyorum gönül ister ki alayım ama son 2-3 oyunda bu seriden çok sıkıldım konsantre olamıyordum bir sezon bile tamamlayamıyordum o yüzden para verip almak istemedim. Online da hacı liglere dalıosun gibi efsane bir şey varsa alayım. bu arada FM Classic nedir bakamadım fazla eve gidince bakıcam tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Oski said: contribute kasıyo adam almayın! ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 dusuncelihayvan said: Ya şu parasız zamanımda yine terbiyesizlik yapıp oyunu korsan aldım da. Orjinal olunca ne oluyor? Yani şundan soruyorum gönül ister ki alayım ama son 2-3 oyunda bu seriden çok sıkıldım konsantre olamıyordum bir sezon bile tamamlayamıyordum o yüzden para verip almak istemedim. Online da hacı liglere dalıosun gibi efsane bir şey varsa alayım. bu arada FM Classic nedir bakamadım fazla eve gidince bakıcam tekrar. ilaçlıda çöküomuş oyun sık sık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar