Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2013

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Cümleten selamun aleyküm,

Uzun yılların hatrına, Turksportal'dan önce buraya koyuyorum :) Asıl account bu değil, Aragorn, fakat onun şifreyi unutmuşum ve o accountla üye olurken kullandığım mail de şu anda elimde değil, bakalım yönetimle iletişime geçtim, bişeyler yapabilirsek Aragorn'la devam ederim :)

Türkiye Spor Toto Süper Ligi - SS Forma Paketi

Mediafire
Rapidshare

PS: "Terms of service have changed. You must renew your agreement to the terms of service to post." denilmiş ama link 404 :) Eski bi account olduğundan sadece bana özel bir sorun mu bilemiyorum ama bir avukat olarak söylemek istedim, o linki güncellemeniz iyi olur. Off-topic için özür dilerim...
Sosyal ağlarda paylaş

toparladım beşiktaşı 10 haftada 6 cı sıraya çıktım. Sabır ederek. puanım 18 oldu.

1.gs
2.fb
3.bursa

Olcay şahan ve oguzhan son maçlarda döktürüyorlar resmen.

şu an sadece salakça türkçe çeviri kaldı. İnanılmazdilbigisi ve imla hataları var. Sanki almışalr google çeviride komple çevirmişler gibi duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

roma'ya sabri'yi aldım cok iyi gidiyoruzz

yalnız canımı cok sıkan birşey var oyunda. Oyuncunun üstüne tıkladığımda Attribute'larının yükselmişmi,düşmüşmü olduğunu göremiyorum illa 1-2 tık yapıp alt menülerden girmem gerekiyor bakmak için.

Şimdiye kadar ki tüm fm'lerde bu böyleydi niye böyle salak birşey yapmışlar. Bilmiyorum belki yeni skin yüklesem düzelir ama cok kötü olmuş bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Cruijff, sen nasıl bir insansın, sen insan mısın ya? CL'de gruptan çıkmayı garantiledim, liderlik maçı var Chelsea deplasmanında. Benim taktik ve ilk onbir dizilişimle çık dedim. 2-0 yenilirken 76. dk'da oyuna Sow'u almış, 3-2 yenmişiz maçı. Böyle asistan menajerin olsun, €100m borcun olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

erdalz said:

alın arkadaslar bu sitede voucher codlan 30 dolar oyun. gayet saglam sitedir GGden bin kat iyi direk gelir kod hesaba bekleme yok. baskete gelince use code diyceniz
vouchercode: GMG25-UAAHK-6AI9S
http://www.greenmangaming.com/s/tr/tr/pc/games/sports/football-manager-2013/
bide bu site kac hafta 30-33 dolara sattı aklınız nerdeydi arkadaşlar vatan d&r GG falan gereksiz buvarken
Sosyal ağlarda paylaş

erdalz said:

erdalz said:

alın arkadaslar bu sitede voucher codlan 30 dolar oyun. gayet saglam sitedir GGden bin kat iyi direk gelir kod hesaba bekleme yok. baskete gelince use code diyceniz
vouchercode: GMG25-UAAHK-6AI9S
http://www.greenmangaming.com/s/tr/tr/pc/games/sports/football-manager-2013/
bide bu site kac hafta 30-33 dolara sattı aklınız nerdeydi arkadaşlar vatan d&r GG falan gereksiz buvarken
Bu site Sigames'in official digital partner'i. Sigames forumlarında moderatorün ağzından tasdik edince, ben de buradan aldım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şu parasız zamanımda yine terbiyesizlik yapıp oyunu korsan aldım da.

Orjinal olunca ne oluyor? Yani şundan soruyorum gönül ister ki alayım ama son 2-3 oyunda bu seriden çok sıkıldım konsantre olamıyordum bir sezon bile tamamlayamıyordum o yüzden para verip almak istemedim.
Online da hacı liglere dalıosun gibi efsane bir şey varsa alayım.

bu arada FM Classic nedir bakamadım fazla eve gidince bakıcam tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

Ya şu parasız zamanımda yine terbiyesizlik yapıp oyunu korsan aldım da.

Orjinal olunca ne oluyor? Yani şundan soruyorum gönül ister ki alayım ama son 2-3 oyunda bu seriden çok sıkıldım konsantre olamıyordum bir sezon bile tamamlayamıyordum o yüzden para verip almak istemedim.
Online da hacı liglere dalıosun gibi efsane bir şey varsa alayım.

bu arada FM Classic nedir bakamadım fazla eve gidince bakıcam tekrar.

ilaçlıda çöküomuş oyun sık sık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...