Cute Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Kafana göre tutor yaptırabiliyormusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Ben hep futbolun pek gelişmediği ülkelerden oyuncu alıp geliştirmeye çalışıyorum burundi,kamboçya vb yerlerden potansiyelleri çok düşük olduğu için gelişmiyolar haliyle bilindik ülkelerden de hiç transfer yapasım gelmiyor ama haliyle başarıda gelmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Cute said: Kafana göre tutor yaptırabiliyormusun. Talk player development tutoring. Yaptırabiliyorsun - yaptırmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Skora yatmak ve otobüs çekmek olmuyordu illa çakıyorlardı ama sanki oluyor artık yamadan sonra. Manu deplasmanında golü çakıp geri çekildim, cevabı anca 93te kornerden atabildiler. Liverpool deplasmanında da Suarezin tepesine adamadama extra önlibero verdim, hatta golü bulduktan sonra bir de extradan stoper verip 2 kişiyle tutturdum. 5-1-2-1-1 gibi garip bir taktik yarattım ama deplasmanda koydum asdasdad yani diyeceğim Aykuta ne kadar küfretsekte otobüs bazen iyi oluyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Hala haber yok mu transfer patchinden oynayasım gelmiyor hiç yeni transferler olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 keşke şey olsa mesela devre arasındaki transferleri sakatlıkları puan durumlarını her şeyi yapsalar, ordan takımı alıp devam etsek sfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 bence benim fenerbahce'deki transferlerimi ve basarimi gercege yansitip gercek hayati update etseler daha iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 http://c1302.hizliresim.com/16/u/kj656.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Liebe said: keşke şey olsa mesela devre arasındaki transferleri sakatlıkları puan durumlarını her şeyi yapsalar, ordan takımı alıp devam etsek sfdsd aha iyi fikir cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Sonunda geldi transfer güncellemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 saçma oluyor transfer yaması ya, şimdi yeniden başlayınca kadromda emre, webo, ziegler de mi olcak :S saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Welcome to do fm i'll be your guide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 bugün alacam oyunuda drogba ve şınayder gs damı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 fizban said: http://c1302.hizliresim.com/16/u/kj656.jpg Ufuk Pak halen takımda sdafsdafsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 oo transferler olduysa iyi.umarım saçma sapan bug lar yoktur o kadar patch gelmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 galatasaray god tier takılıyor türkiye liginde yeni patch'le. burak zaten fazla iyiydi, elmander oyunda çok gol atıyor, drogba yardırıyor ayı gibi üzerine sneijder çok sakatlanıyor ama yine de 7.40'tan aşağı ortalamayla sezon kapadığını görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Hmm baştan başlama zamanı gelmiş GS ile. Riera DL olmuş mu bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Bende inanılmaz yavaşladı oyun çözemedim bir türlü problemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Bi tek şu "çoluk çocukla bişe kazanamazsın" challenge'ını olduramadım, sürekli oynatmak mı gerekiyo nedir o verdiği 5 tıfılı... Güya kilit maçlarda yedeğe alırım, kek maçlarda sokarım dedim ama yeterli sayıda maça çıkmadılar diye fail oluyo sürekli :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Yeni oynamaya basladım bende ama training filan hiç uğraşasım gelmiyor.En son 2000-2001 oynamıstım.Şimdi fazla detay geldi yada ben yaşlandım uğraşasım yok bilmiyorum.Training e hiç dokunmasam çok şey farkediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 En başta yardımcına verebiliyosun o tür kararları, yani istersen yine müdahale edebiliyosun ama misal basınla hep sen görüş beni bulaştırma diyebiliyosun. Valla save-load olduktan sonra en zor maçın bile 10 tekrarı mümkün sonuçta, farketse ne yazar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Save-load olayını pek sevmiyorum ya hile gibi bişey sonuçta.Genelde kötü giderse en baştan başlıyorum :)Antreman olayı fazla karısık degilmiş gerçi bu sefer kurcaladım biraz deiştirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 fm classic oyna detaylara cok girmek istemiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 BlackRose said: Bi tek şu "çoluk çocukla bişe kazanamazsın" challenge'ını olduramadım, sürekli oynatmak mı gerekiyo nedir o verdiği 5 tıfılı... Güya kilit maçlarda yedeğe alırım, kek maçlarda sokarım dedim ama yeterli sayıda maça çıkmadılar diye fail oluyo sürekli :(achi olayi cok garip. bende de o challenge eksik. ama yani you won the top league in a nation falan da eksik, kazanmis olmama ragmen. ingilterede bir kariyere baslayacagim update'ten sonra. ikinci lig takimlarindan bisey seceyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar