Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2013

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Skora yatmak ve otobüs çekmek olmuyordu illa çakıyorlardı ama sanki oluyor artık yamadan sonra.
Manu deplasmanında golü çakıp geri çekildim, cevabı anca 93te kornerden atabildiler.

Liverpool deplasmanında da Suarezin tepesine adamadama extra önlibero verdim, hatta golü bulduktan sonra bir de extradan stoper verip 2 kişiyle tutturdum.
5-1-2-1-1 gibi garip bir taktik yarattım ama deplasmanda koydum asdasdad yani diyeceğim Aykuta ne kadar küfretsekte otobüs bazen iyi oluyor:)
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaray god tier takılıyor türkiye liginde yeni patch'le.

burak zaten fazla iyiydi, elmander oyunda çok gol atıyor, drogba yardırıyor ayı gibi üzerine sneijder çok sakatlanıyor ama yine de 7.40'tan aşağı ortalamayla sezon kapadığını görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose said:

Bi tek şu "çoluk çocukla bişe kazanamazsın" challenge'ını olduramadım, sürekli oynatmak mı gerekiyo nedir o verdiği 5 tıfılı... Güya kilit maçlarda yedeğe alırım, kek maçlarda sokarım dedim ama yeterli sayıda maça çıkmadılar diye fail oluyo sürekli :(
achi olayi cok garip. bende de o challenge eksik. ama yani you won the top league in a nation falan da eksik, kazanmis olmama ragmen. ingilterede bir kariyere baslayacagim update'ten sonra. ikinci lig takimlarindan bisey seceyim diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...