Wispy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Kerim Frei'i nasıl alıyorsunuz ya. 15m'dan aşağıya satmıyor fulham. Adamın ederi 3m. Saçma sapan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 15 verip aliyorum ben de. ben cunku free transferden adam alip 6 ay sonra 8m ye satmayi gorev edinmis bir nevi kucuk ilhan cavcav'im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 murat ceylan ve mahmut temürü aldım bedavadan orta sahaya alternatif olsunlar diye işallah fos çıkmazlar. Sezon sonunda katılacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ahah tam 15m vermişim. ilk hazırlık maçında s.inan yerine gayet başarılı oynadı adam. ve gs deli gibi bütçe veriyo biraz saçma geldi bana. ilk sezon 2 ile başladı ilave 10 verdi. ikinci sezon ya 25 ya 35 verdi. 3. sezona başlıyorum ve 47m mi ne verdi. euro bi de. ama yabancı sınırından parayı nereye saçıcam bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 selcuk cok iyi oynuyo onun yerine niye oynattın ki? her sene bende en iyi turk oyuncuyu alıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Steam'de 45$. Daha ucuz alinabilecek yer var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 http://getgamesgo.com/product/football-manager-2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 @screwy selçuk as zaten ya. yoruluyo falan bazen. çekiyorum yedeğe önemli maçlardan önce. gerçi şimdi selçukla yan yana oynatıyorum biri oyun kurucu biri çift yönlü orta saha. @masq ben playstore gibi bi siteden aldım, ttnet kullanıyosan adsl faturasına gömüyo ücreti taksik taksit. tam fakir sitesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 greenmangamingten voucher kodlan 30 dolar oluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/796917-football-manager-sayesinde-teknik-direktor-oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 GEd said: http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/796917-football-manager-sayesinde-teknik-direktor-oldu yıllarca dalga geçtiler ama sonunda oldu şimdi onlar düşünsünn!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 allah belasını versin kasap türk defanslarının. tüm para emen gavurları gönderdim 5 yabancı olayından, sürekli yedek kalan türkleri kiraya verdim. ideal kadro dursun yedekleriyle bilmemneleriyle dedim. çöt çöt sakatlandılar ya. tottenhamla maçım var 3 gün içinde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 bireysel antrenmanları falan mı çok ağır yaptın acaba bu kadar sakatlık var + dinlenmek isteyen var pek normal değil bu kadarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 maçlar çok yoğun bi de şansa böyle oldu ya. normalde sakat vermiyodum hiç. türkiye kupası + lig + cl biraz sarstı :( 3 sezondur antrenman yoğunluğunu depiştirmedim, farklı bi şey de yapmadım. neyse ki ölüm kapanıp 0-0a yattım. deplasmandaki maçta da şansım olursa toparlarım 1 aya falan durumu diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mertk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Galatasaray ile oynayan arkadaşlar, selcuk inan dan nasıl verim alıyorsunuz. Adamı ortasahada deep lying playmaker/support olarak oynatıryorum, geri pas atmaktan başka hicbirsey yapmıyo. biraz agility olsa ileri taşıcak topu ama adam arkasını donene kadar 3 adam basıyo, bu da mecburen topu defansa atıyo direk... Adamın ozellikler de iyi hani harcıyomuyum acaba, central middlefield ya da advanced playmaker mı yapsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Ucuncu sezonumda lig, kupa, uefayi aldim. Challenge olsun diye takimi dagitiyorum bastan kuracam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 abi şu topun arkandan yuvarlanarak kaçması cok ama cok sınır bozucu birşey top cook yavas sekilde gidiyor senin adam 5 saniye donup kalıyo . yeni update'le düzeliyormu bu ? sıfırdan oyun acmak gerek o yüzden birakamıyorum ama artık sabrımın sonuna geldi... Bildiğin topu bırakıyor adam ki rakip alsın kaleci ile 1 e 1 kalsın. Başka izahı olamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 oyuncu fiyatlarınmın acil fixlenmesi gerek, uçuyor fiyatlr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 @mertk selçuğu ilk önce yanında hamitle/meloyla çift yönlü orta saha oynattım. iyiydi. sonra daha ofansif olsun diye orta saha göbekte oyun kurucu olarak oynattım hep. yanında da hep ya mücadeleci ortasaha ya da çift yönlü orta saha bulunduruyorum. gayet de memnunum selçuktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 everton'la 6 oldum uefa'ya gidemedim neden olaki ? ilk 4 sampiyonlar ligi 5. ve 10-11-12. uefa'ya gitti. Tmm fa cup sampiyonunu anladıkta diğerleri nedir ? gs barcelonayı yendi finalde man city'ye eynildi sampiyonlar liginde. ilk sezonum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Masticore said: gs barcelonayı yendi finalde man city'ye eynildi sampiyonlar liginde. siliyom oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 3 kere oyun açtım gs 3 kere uefa kupası aldı. MANTIKLI OYUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bendede fb aldı 2014te. nasıl oldu anlamadım ama kadrosu aynıydı hemen hemen. bikaç tane yabancı kapatmışlar o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Beyler steam versiyon oynuyorum ama bugun save'm den devam edeyım dedım sezon başlangıcı friendl maçım var bragayla tıklıyorum teams are warmıng up diyor kalıyor öyle oyun, 20dk beklersem steam serverları ile bağlantı yok diyor.Çözemedim gitti, facepack+logo pack yüklü hiç birşey yapmadım oynuyordum missler gibi :S :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Çözdüm sorunu, duble post olacak ama... Oyuncuların yaşadığı language barrier nasıl aşılıyor bilen eden var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar