Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Londra Olimpiyatları [2012]

kiymaliborek

Öne çıkan mesajlar

mani benim dediklerimi onaylamıssın baska bi sekilde yazarak.

Birincisi ben zaten dedim ki evet basarıdır ama AYNI ZAMANDA basarısırızlıkdır. Cunku senin sınırın belli bu degil. Marginal basarısızlık gibi. Sen eger 3. olabilcekken 8. oluyosan basarısızsındır. Ben izledigim maclarda ilk 4 e rahat inandıgım takım 30 snde 5-8 e dusuyosa basarısızlıgını vurgularım. Kotu performans gosterdigini soylerim.

100 lerce sporcuyu elemis "elit" kesime dahil bi takım eger tekrar soyluycemki 30 snde 6 hata yaparsa(defans ofans bireysel heryerde) Bu hata goz ardı edilemez. Ozaman o elit takımın eledigi 100 lerce sporcuya ayıbı bi acıdan bakarsan. Sen o takımların oyuncuların "gururlarını" tasıyorsun.

Zamanında yeterince takım sporu yapıp baya bi turnuvada oynadıgım icin iyi takım, kotu takım, hata,bireysel elestiri, genel elestiri, basarı, basarısızlık nedir iyi bilirim. O yuzden biri gelip de bana ama boyle elestiremezsin dediginde komiksiyorum. Cunku orda o turnuva(lar)da oynayan insanlar aslında benim senin kucuk ahmetin minik mervenin "umut"(ne dersen de iste umut istek gurur)larını tasıyolar. O yuzden o seviyede o hataları yapınca bana koyuyor arkadas.

Bi dahaki sefere calısıp gelsinler. Eksikleri var. Son 30 saniye KOTU bir performans gosterdiler. 5-8 arasında oldukları icinde TEBRIK.(al diger tum mesajların toplamı da budur).
Sosyal ağlarda paylaş

nevin yanıt da basketbol takımımız da gayet iyi mücadele etti, rusya maçı kıran kırana geçti ve dünya sıralaması belli, olimpiyatlara katılmadığımız gibi rusya'yı da yenememişiz daha önce. buna rağmen son 15sn'ye eşit giriliyorsa eleştirmek haksızlık olur. evet kaçırdık ettik, hata oldu tamam da resmen sıfırdan buralara gelinmiş. sporda zaten efsane istikrarsız ülkeyiz, böyle iyi performans ortaya koyup burun kıvırmak yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

abi grupta tek mağlubiyet al sonra karşına rusya çıksın. bu nasıl bir mantık onu anlamadım ben. adaletsizlik ötesi yani. Çok saçma.

Rusya Avrupa'nın en iyisi. O farkı kapat oraya getir. Çok iyi savunma yap ama 30 sn ciddi saçmaladılar. Yazık oldu. Madalya hakeden bir takımdı.

Nevin'e gelirsek, Her gün kendini gelişriyor. Bir daha ki olimpiyatlarda eğer bu tempoda kendini geliştirirse en iyi bile olabilir. Moralini bozmamalı çalışmaya devam etmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Millet alışmış abi Türkiye'deki gibi dize gelen göğüslere, basık vücuda, geniş kalçaları, homidigırtlak börekler, çörekler, mantılar yiyip sporla zerre alakası olmayan kızlara.

Avrupa'da oldukça fazla fit kız var, spor yapıyorlar, dengeli besleniyorlar. Sporcuları filan geçtim. Ben o kadar arkadaşım arasında adam gibi spor yapan kız bilmiyorum bile. Bıngıl bıngıl olacağına atlet olsun, kaslı olsun ben varım. Bodybuilder olmadığı sürece...

Zaten büyük göğüs fit vücut olanlarda ya manken ya Page Three Model oluyorlar, yine Yüksel kardeşimize birşey düşmez...
Sosyal ağlarda paylaş

yüzücüler, atletizmciler için "kadın değüül gibi bunlar löööö" diyorsa var bi sıkıntı diyorum sadece.

güzellik yarışmalarında seçilen kadınlardan çok daha epik vücuda sahipler. hem bu vücutlar için "ay tatlı yiyemedim. diet kola içeyim kebab yanına. kalori hesapı yabdum. çok aç kaldum!" falan geyiği de yok.

bunlara kadın değil diyen adamın 1.50-1.55lik kadınlar ülkesi için yazması gerekenleri dile getiremiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi olimpiyatlardaki cogu kadın çirkin zaten bunun neyi tartışılıyor

ha güzellik kavramı erkeksi vucutsa bilemicem sdfds.cogu 0 meme ve kaslı.bi tek ortak noktaları kalçaları güzel

onun harici yüzü ortalama üstü olan bikaç kadın var işte.genelde tenisçiler ve voleybolcular güzel oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

Atlar çok güzel la

yalnız ben bu sporu hiç anlamıyorum
nası böyle fotoğrafı fotoğraf makinesinin çektiğini düşünen insanlar varsa aynı onun gibi bana da atlar yapıyor her işi gibi geliyor sdfg

atların hepsi aynı mı
herkes kendi atını mı getiriyor yanında
nası bir spordur bu böyle
individual jumping
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

abi olimpiyatlardaki cogu kadın çirkin zaten bunun neyi tartışılıyor

ha güzellik kavramı erkeksi vucutsa bilemicem sdfds.cogu 0 meme ve kaslı.bi tek ortak noktaları kalçaları güzel

onun harici yüzü ortalama üstü olan bikaç kadın var işte.genelde tenisçiler ve voleybolcular güzel oluyor

geniş omuzlu kadın seveni var
ne varki bunda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...