Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sword Art Online

Sam

Öne çıkan mesajlar

yok abi zaten
direk ölen insanlara dair falan oyundaki insanlara görüntü gösterdiye. zorla cıkatılanlar ölmüş hep falan. oynıyanların evlerını polis güvenlik kordununa cevirmiş, hatta bizim karkaterin evi öleydi.

oyunan bağlanan gerkeze serum takmıslardık falan ben basından beri öle kurmustum mantığı.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun real time ya, her bölüm başında tarih veriyo hatta.

önemsiz spoiler (1. - 4. bölümler timeline)

Şimdi ilk bölüme tekrar baktım başlarında Kirito takvime baktığında 2022/11/06 yazıyo, ilk bölümün sonunda 1 ay geçti daha ilk kat geçilemedi dediği yerde 2022/12/2 tarihini gösteriyo.

4. bölüm başında da 23 Şubat 2024 diyodu yani 1 küsür yıldır filan oyunun içindeler. Bayağı timeskiple ilerliyo (Kirito nun aylarca mob farmlamasını izlemeyeceğimize göre bunu belirtmeme gerek yoktu gerçi:P)

Ben de Cüce nin dediği gibi ölüm vakalarından sonra oyunu satın alan kişilerin hepsini tespit edip bakıma aldılar diye düşünüyorum.

Zamanın gerçek dünyayla eşzamanlı ilerlediği de kesin gibi bişey, çünkü ilk bölümde GM olayları anlatırken gerçek dünyadan haberler gösteriyodu, o sırada direkt olarak olayları filan da gösterdiler GM in anlattıklarının dışında, yani yalan olmadığını biliyoruz onların.
Belki bir ihtimal birkaç ölümü önceden ayarlamıştır insanlara psikolojik baskı olsun, başkaları zorla kaskı çıkarmasın/oyuncular ölmekten korksun filan diye, ondan sonra ölen oyuncular gerçekte ölmemiştir komaya girmiştir filan ihtimali var da mad scientist tarzına uymaz pek^^
Büyük ihtimalle GM in dediklerinin hepsi doğru.
Sosyal ağlarda paylaş

WoW da bile zibilyon defa ölüyosun ki casuallığın dibine vurmuş bi oyun o, dungeon yapmak/riske girmek zorunda bile değilsin level atlamak için.

Bu direkt hardcore modda başlatıyo, moblar da bosslar da bayağı güçlüler, bosslar tek comboda adam indiriyolar, moblar birkaç darbede indiriyolar filan öyle kolay filan değil yani. Şu oyunu bilgisayar başında oynasan, hatta permadeath+irl death olmasa bile oynarken strese sokardı açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

abı işte hem ex vericek en tırt mobları farmlıyarak kasarsan ölmezsin herhalde ama oyun acımasız baya. tuzak muzak cart curt derken ölüyo demekki insanlar.

bide aklını kaybeder insan öle bi ortamda sama sapan seyler yapar ölür nolcak.

asıl sonsuz skill var falan geyiği donmustu, crafting mrafting var diye konusmuslardı ama bir blacksmith görmedik daha.

yalnız pk var demeleri için bu bölüme kadar beklemeleri olmamıs bence ya, bu bilgiyle şimdiye ohooo ne gerign anlar aysanırdı

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Light novel bilgisi var aşağıda, okumaya başladım; ağır spo sayılabilir ama sayılmayabilir de:

Light novel spo

Birinci SWO'da iki yıl yaşıyor oyuncular, time real gidiyor yani. İkincisi nereye kadar öykünün gideceğini merak ediyorum, ikinci kitapta SWO'nun dışına çıkıyorlar, 10 cilt var çıkmış. Böyle SWO'nun hemen bittiğini farkedince okumayı bıraktım ben de bu arada, sormayın hiç nasıl oluyor diye =)

Ama OP'deki beraber yaşam olayı da olacak.

Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Adam nolifer abi, 24 saat oynuyor.

Oynamıyor yaşıyor. Arc eventboss falan baya bişi yapabilirlermiş aslında. Noel gecesindeki item 10dk mi 10sn mi ne süre içinde kullanılırsa resliyordu. Demekki kafalarındaki sistem o zaman devreye giriyorda ben hala oyuncuların öldüğünü düşünmüyorum.
Yanlız yaşayan herif garanti giderdi 10.000 oyuncunun evini nasıl tespit edecekler cart diye.
Birde aralarında Türk olmadığı kesin =) Türk olsa ilk ölenlerden olurdu. Connection lost gg!
Bu kafalarındaki alette 3g tarzı bişimi var acaba? Bağlantı kopmuyor hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

res item 10sn'de kullanılmalı demişti ki gerçek ölüm mantığına uyuyor, bence gerçek ölüm olmadığına işaret eden bir olay görmedik şimdiye dek. ölmediklerini görseler dışarıdan uyandırmanın bir metodunu denemeye devam ederlerdi.

ayrıca kolay bile olsa ölünür yani, hogger bile betacı adama 1-shot çekti heh. sanmıyorum kolay olduğunu. bir de oyunun oynanış sisteminin yeni bir tarz olduğunu ilk bölüm anlatmışlardı, mmo deneyimlisi adam bile bizim kirito'ya noob gibi yapıştı öğretsin diye. düz mob yaban domuzu öldürene kadar helak oldu. oyun nasıl oynanıyor öğrenene kadar 2000 kişi gitmiş zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...