Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Surda kakade gibi gerge gibi hayvan gibi spoil bilipte efendi efendi yazmaya devam eden adamlar var, tamam buyuk suprizi ogrendinizde anime devam ediyorken nedir bu spoil veriyim illa istegi? Tek oyunla bitmiyor seri allahtan yoksa game of thrones topagina donerdi (sahi diziyi takip etmiyorum, kitapta jamie ile tyrioninda ensest iliskisi oldugunun aciklandigi yere geldilermi?) 10 Wotlk prot palasi adam direk, 102 unhittable ile white hit yemiyordum, ya dodge ya parry ya miss ya block, shieldi kodummuda oturtuyordun. ret aura ile holy shield acikken elde spikeli shield ile dual wieldcilarin kendi kendini oldurmesini izliodum sonra tabi nerflediler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Önemli bir spoiler değil o, cidden değil yani; hatta daha bir zevkli bile kılabilir izlenmeyi. Önemli olan daha fazlasının söylenmemesi burada. Shounen zaten bu, herkes az çok nasıl biteceğini biliyor, önemli olan o sona nasıl varıldığı ve karakterlerin etkileşimleri. Bir spoiler da benden: Adam hardcore oynuyor, hatırladığım kadarıyla hile bile yapmıyor. Ötekilerle aynı durumda yani. GM skill vermiş sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 geçen sayfadaki spoilerı okumadan silmek baya zor oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 10 duel yaparken, ilk dueldeki taktiği denedi kalkanı kırmaya çalıştı. galiba adamın kalkanı "indestructible" falan galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Combo yapmadı ilk kullandığını gösterdiği yerdeki gibi yoksa alırdı :D Laga girdi kirito orda bariz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 10 bakabaka girince dropladim sonra geri aldim :/ neyse sanki accel world esintileri aldim duellodan, yazar da ayni neticede ? beyin dalgalarini mi sey yapti ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 [spo]Talent gibi birşey var büyük ihtimal. Shield özel durumlarda auto block yapıyor. Öyle özel bir skill filandır. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 10 reckoning bomb patlatmasını bekledim ama o kadar abartmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 @ram özür dilerim hacı,alıntı yapınca giden mesajda spoilerın göründüğünü bilmiyordum. diğerleri için sorumluluk kabul etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ram değil lan sdfs senin hatan değil zaten, forum bugına kurban gittim ben. yazmışsın çok büyük spoiler diye. tıklamazdım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 10 Kiroto bu bölümle birlikte Master Of Osbir skill'inide komple tamamlamış oldu beyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Abi şimdi bitirdim animeyi de, tema şahane, bizim çocukla Asuna'ya bi uyuz oldum. Yani Tamam çocuk Gary Stu. Ama ana hatunu mary sue yapmayaydınız. Ve asıl olay Liz gibi bariz high tier waifu varken gidip BAWW BAWW ASUNA'ya gitmesi... Neyse inşallah ölür Asuna, Liz'e döner beraber el ele material toplamaya giderler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 (15) Sword Art Online Ep: 11 (23:59) - Tokyo MX http://animecalendar.net/ türkiye saati ile akşamüstü 6 da yayınlanıyor galiba(-6saat?). torrentlere gelmesi, sublanması da gece yarısı-öbürgün falan oluyor. ed: raw versiyonları çıkmış şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koreanboy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 PastorOfMuppets said: Abi şimdi bitirdim animeyi de, tema şahane, bizim çocukla Asuna'ya bi uyuz oldum. Yani Tamam çocuk Gary Stu. Ama ana hatunu mary sue yapmayaydınız. Ve asıl olay Liz gibi bariz high tier waifu varken gidip BAWW BAWW ASUNA'ya gitmesi... Neyse inşallah ölür Asuna, Liz'e döner beraber el ele material toplamaya giderler. bsgt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Stay buttfrustrated. http://i.imgur.com/AVTFj.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 ben dün baktığımda yanlış rawı görmüşüm, hala 11 yok? japonyada pazar oldu :/ zannedersem o baktığımda cumartesiye yeni girmişti tokyo ve ben biz daha cumada iken 12-6 yaptım. yani cumartesi 12 de yayınlanıyorsa tokyoda(şu an pazar 01 am) şu an yeni yayınlandı bölüm. animecalendar'ın günü japonyaya göre değişiyormuş. ondan karıştı. biraz daha açık demeye çalışayım. japonyada cumartesi gecesi 12 de yayınlanan anime. bizim saatimize göre cumartesi 6 da yayınlanmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Az kaldı, bekle biraz daha: http://i.imgur.com/rgqCi.png Bundan bir 15 dakika ile 2 saat arası bir süre sonra HorribleSubs ripler ve torrentler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 düğün var düğün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Epey güzel bölümdü. Düğün yoktu ama. SWO'dan sonrasını bilenler açsın Yui'nin çıkmış olması Alfheim Online için belirti olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 11 mutlu aile tablosu <3 papa mama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 11 bu ne lan dedirtti biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Ne aptal bölümdü lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Valla çok berbat bolumdu bomboş gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 housing vardı, griefing vardı, brit bank vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Abi bütün paramızı eve yatırdık diye tek cümleyle housing referansı olmaz, gayet real life durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar