df Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 2 tane bronz pack açtım 6 itemin 4 ü %25 bıdısı ve 1 saat üstü oynamada fln diyor yanlış hatırlamıyorsam. onlar otomatik active oluyor mu yoksa bi yerde aktif etmem gerekiyormu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 oyuna para verirken şöyle düşüneceksin; oyunun seni bağladığı bir gece dışarı çıkıp para harcasan 70$ la kurtulabilcek misin? o yüzden 100$ da deseler 1 sene boyunca seni bir çok gece oyalayan bir oyun olduğu için yine alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Bugün daha 1 roundu bitiremedim sürekli crash. Şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Esh said: oyuna para verirken şöyle düşüneceksin; oyunun seni bağladığı bir gece dışarı çıkıp para harcasan 70$ la kurtulabilcek misin? o yüzden 100$ da deseler 1 sene boyunca seni bir çok gece oyalayan bir oyun olduğu için yine alınır. sunu direk kotick demişti sanırım bir wowa aylık verdiğiniz parayla bir kere sinemaya bile gidemessiniz tarzı bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 of ne gol attı kopenag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 kotik doğru demiş abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 df said: 2 tane bronz pack açtım 6 itemin 4 ü %25 bıdısı ve 1 saat üstü oynamada fln diyor yanlış hatırlamıyorsam. onlar otomatik active oluyor mu yoksa bi yerde aktif etmem gerekiyormu. sen aktif ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 voip var oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Esh said: oyuna para verirken şöyle düşüneceksin; oyunun seni bağladığı bir gece dışarı çıkıp para harcasan 70$ la kurtulabilcek misin? o yüzden 100$ da deseler 1 sene boyunca seni bir çok gece oyalayan bir oyun olduğu için yine alınır. Böyle varlıklı yaklaşımlarından dolayı seviyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 60 dolar vererek beni evde tutacağı günlerde 60 dolar vermeden bf3 oynarım aynı şey, böylece profit üstüne profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 entertainment olarak baya ucuz oyun oynamak gerçekten, 15 dolara 10 tane mp3 alan insanlar var, 10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Xenocide said: 60 dolar vererek beni evde tutacağı günlerde 60 dolar vermeden bf3 oynarım aynı şey, böylece profit üstüne profit. Seni de gerizekalı yaklaşımlarına rağmen kabul ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 benim fazladan 60 dolarım var, senin yok http://www.youtube.com/watch?v=aHdh6LiBKZM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 kermit said: Chemical said: Aral bu akşam kargolanacak dedi Kargolamadı tabiki de. tabiki de kargolamadı tabiki aral valla ben bi mallık yapıp araldan almıştım, ertesi gün uyandıktan sonra "ben ne yapıyorum" diyip iptal ettirdim direk. allah razı olsun çok uğraştırmadılar iptal ederken alla alla benimkini 1 kasımda yani realesete saat 2.30 da evime ulaştırdılar, realeseden 1 gün önce kargoya verip. Edit: he siz sonradan aldıysanız onu bilmiyorum da pre orderlar gayet zamanında ve başarılı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 sıkıntı yok 2 yıl olmadan humbledan 1 $ a alırız 5-6 arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 2 yıl sonra 1 dolar etmez oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Xaenin said: Esh said: oyuna para verirken şöyle düşüneceksin; oyunun seni bağladığı bir gece dışarı çıkıp para harcasan 70$ la kurtulabilcek misin? o yüzden 100$ da deseler 1 sene boyunca seni bir çok gece oyalayan bir oyun olduğu için yine alınır. Böyle varlıklı yaklaşımlarından dolayı seviyorum seni. ben daha almadım bu arada sdfsa. yarın ola hayrola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ya hakikaten böyle tüm iyi gittiğin oyunlar garanti çöküyor arkadaş, 24-8 gidiyordum ezildiğimiz oyunda mortarı açıyım biraz da onla camper indiriyim dedim açmamla sağa tuşa tıklayıp loop a alması 1 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Edriel said: ya hakikaten böyle tüm iyi gittiğin oyunlar garanti çöküyor arkadaş, 24-8 gidiyordum ezildiğimiz oyunda mortarı açıyım biraz da onla camper indiriyim dedim açmamla sağa tuşa tıklayıp loop a alması 1 oldu. Ahah az önce bende 18-3 mvp ribbon alma olasılığım yüksek bi oyunda çöktüm hüsran :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bazı serverlar crash konusunda sorunlu ya bu kesin. Az crash yediğiniz ya da nerdeyse hiç yemediğiniz serverlar varsa favori listenizde falan buraya da paylaşın beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Xenocide said: benim fazladan 60 dolarım var, senin yok http://www.youtube.com/watch?v=aHdh6LiBKZM Benim fazladan bir sürü 60 dolarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 beyin bedeve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 işte 1 tane daha olcaktı, ama yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 abi 2 gecedir anıra anıra çığlık ata ata oynuyoruz. sadece şu 2 gün için o para verilir. bazen bunun 20 katı para veriyorsun ve o kadar eğlenemiyorsun. ondan pintilik yapmayın, işi gücü olan adamlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bingildak said: abi 2 gecedir anıra anıra çığlık ata ata oynuyoruz. sadece şu 2 gün için o para verilir. bazen bunun 20 katı para veriyorsun ve o kadar eğlenemiyorsun. ondan pintilik yapmayın, işi gücü olan adamlarsınız. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar