df Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 2 tane bronz pack açtım 6 itemin 4 ü %25 bıdısı ve 1 saat üstü oynamada fln diyor yanlış hatırlamıyorsam. onlar otomatik active oluyor mu yoksa bi yerde aktif etmem gerekiyormu.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 oyuna para verirken şöyle düşüneceksin; oyunun seni bağladığı bir gece dışarı çıkıp para harcasan 70$ la kurtulabilcek misin? o yüzden 100$ da deseler 1 sene boyunca seni bir çok gece oyalayan bir oyun olduğu için yine alınır.
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Bugün daha 1 roundu bitiremedim sürekli crash. Şaka gibi
reampage Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Esh said: oyuna para verirken şöyle düşüneceksin; oyunun seni bağladığı bir gece dışarı çıkıp para harcasan 70$ la kurtulabilcek misin? o yüzden 100$ da deseler 1 sene boyunca seni bir çok gece oyalayan bir oyun olduğu için yine alınır. sunu direk kotick demişti sanırım bir wowa aylık verdiğiniz parayla bir kere sinemaya bile gidemessiniz tarzı bişi
Editor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 df said: 2 tane bronz pack açtım 6 itemin 4 ü %25 bıdısı ve 1 saat üstü oynamada fln diyor yanlış hatırlamıyorsam. onlar otomatik active oluyor mu yoksa bi yerde aktif etmem gerekiyormu. sen aktif ediyorsun
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Esh said: oyuna para verirken şöyle düşüneceksin; oyunun seni bağladığı bir gece dışarı çıkıp para harcasan 70$ la kurtulabilcek misin? o yüzden 100$ da deseler 1 sene boyunca seni bir çok gece oyalayan bir oyun olduğu için yine alınır. Böyle varlıklı yaklaşımlarından dolayı seviyorum seni.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 60 dolar vererek beni evde tutacağı günlerde 60 dolar vermeden bf3 oynarım aynı şey, böylece profit üstüne profit.
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 entertainment olarak baya ucuz oyun oynamak gerçekten, 15 dolara 10 tane mp3 alan insanlar var, 10.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Xenocide said: 60 dolar vererek beni evde tutacağı günlerde 60 dolar vermeden bf3 oynarım aynı şey, böylece profit üstüne profit. Seni de gerizekalı yaklaşımlarına rağmen kabul ediyorum.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 benim fazladan 60 dolarım var, senin yok http://www.youtube.com/watch?v=aHdh6LiBKZM
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 kermit said: Chemical said: Aral bu akşam kargolanacak dedi Kargolamadı tabiki de. tabiki de kargolamadı tabiki aral valla ben bi mallık yapıp araldan almıştım, ertesi gün uyandıktan sonra "ben ne yapıyorum" diyip iptal ettirdim direk. allah razı olsun çok uğraştırmadılar iptal ederken alla alla benimkini 1 kasımda yani realesete saat 2.30 da evime ulaştırdılar, realeseden 1 gün önce kargoya verip. Edit: he siz sonradan aldıysanız onu bilmiyorum da pre orderlar gayet zamanında ve başarılı geldi.
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 sıkıntı yok 2 yıl olmadan humbledan 1 $ a alırız 5-6 arkadaş
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Xaenin said: Esh said: oyuna para verirken şöyle düşüneceksin; oyunun seni bağladığı bir gece dışarı çıkıp para harcasan 70$ la kurtulabilcek misin? o yüzden 100$ da deseler 1 sene boyunca seni bir çok gece oyalayan bir oyun olduğu için yine alınır. Böyle varlıklı yaklaşımlarından dolayı seviyorum seni. ben daha almadım bu arada sdfsa. yarın ola hayrola
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ya hakikaten böyle tüm iyi gittiğin oyunlar garanti çöküyor arkadaş, 24-8 gidiyordum ezildiğimiz oyunda mortarı açıyım biraz da onla camper indiriyim dedim açmamla sağa tuşa tıklayıp loop a alması 1 oldu.
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Edriel said: ya hakikaten böyle tüm iyi gittiğin oyunlar garanti çöküyor arkadaş, 24-8 gidiyordum ezildiğimiz oyunda mortarı açıyım biraz da onla camper indiriyim dedim açmamla sağa tuşa tıklayıp loop a alması 1 oldu. Ahah az önce bende 18-3 mvp ribbon alma olasılığım yüksek bi oyunda çöktüm hüsran :)
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bazı serverlar crash konusunda sorunlu ya bu kesin. Az crash yediğiniz ya da nerdeyse hiç yemediğiniz serverlar varsa favori listenizde falan buraya da paylaşın beyler.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Xenocide said: benim fazladan 60 dolarım var, senin yok http://www.youtube.com/watch?v=aHdh6LiBKZM Benim fazladan bir sürü 60 dolarım var.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 abi 2 gecedir anıra anıra çığlık ata ata oynuyoruz. sadece şu 2 gün için o para verilir. bazen bunun 20 katı para veriyorsun ve o kadar eğlenemiyorsun. ondan pintilik yapmayın, işi gücü olan adamlarsınız.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bingildak said: abi 2 gecedir anıra anıra çığlık ata ata oynuyoruz. sadece şu 2 gün için o para verilir. bazen bunun 20 katı para veriyorsun ve o kadar eğlenemiyorsun. ondan pintilik yapmayın, işi gücü olan adamlarsınız. (tu)
Öne çıkan mesajlar