Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 abi beta oynamama hakkını kullan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 la yazıktır adamın hevesi kursağında kalmasın ya. ekran kartı ayarlarında dikey eşzamanlama nanesi falan oluyo açıksa onu kapatıp bi dene istersen fps artar ama ne kadar artar onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ya sıkıntı şöyleki, driverlar yüzünden monitöre falan görüntü gelmiyo o derece. anana patates nvidia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 abi 2 gün sonra bitiyo beta? why so serious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 seni kartta sorun var abi sanki, 2 tane nvidia kullanıcısıyız, her driverda çalışıyor ama en iyi performansı açık ara 320.18'den aldık. hiçbir driverda ekrana görüntü gelmeme falan olmadı. os win 7 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ben de 2 ati 1 nvidia eskittim. 100 tane driver değiştirdim hiç sıkıntı çıkmadı. ben mi şanslıyım yoksa millet driver mi yükleyemiyo anlamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 win7 ekran kartını alalıda daha 1 ay olmadı ya nerdeyse. neyse bakalım bişiler yapıcam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 dmrları kullanamıyorum abi ya 1) kurşunlar çok yavaş gidiyor 2) kurşunlar çoğu zaman nişan aldığım yere gitmiyor 3) kullanmanın en iyi yolu yerinde durup iyice nişan almak ama o zaman da kafaya bolt action kurşunu yiyorum 4) yakın mesafe yakalanırsam yapabileceğim hiçbir şey yok işkence ya bu dmrları kullanmak. carbine kullanırım daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 e6600 gts 250 kaldırmaz dimi oyunu. iyice ezikledim ben galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ilk defa obliteration oynadım da baya sevdim. bomba peşinde olmak iyi oluyor en azından aksiyon nerede hep belli =) oyun artık yeterince stabil oldu bende 45-50 arasında hep dalgalanma fln yok. aralıkta mantle fln geyiklerine 60 sabiti yakalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 bende oyun HALA açılmıyor beta bitti mınaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 http://i.imgur.com/Kyf2ysn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 obliteration bende beğendim. aksiyon çok sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ben domination takiliyorum hala, baya eglenceli. diger mapler de gelsin de bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 gtx660 ti ekran kartı olupta benim çektiklerimi çeken başka kimse yokmu lan burda şimdi ? bu siktiğimin oyununun betası bitecek yarın tamam ama oyun çıkıncada yaşıycam gibi geliyor bana bu sıkıntıları. bütün driverları denedim, 1 gün güzel çalıştı 2. gün ya monitöre görüntü gelmedi, ya frame atlayarak oynadım, ya birisi ateş edince ekran kilitlendi. çok sinirim bozuldu lan. millet 300 liralık dandik ekran kartlarıyla sıkıntısız oynuyo biz paramızla rezil oluyoz aşksjhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 gtx 660 dcu2 var asus, hiç problem yaşamadım hatta beklediğimin üzerinde performans var. acaba yazılımsal yada diğer donanımlar ile ilgili bir sorunun mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 O şangay haritasında camlı avm gibi yere girince fps sürünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 playstore 15 ekim'de dağıtılacak yazıyordu aldığım zaman. betayı kaçırdık ama salla dedim open beta başlayacağından. şimdi 1 kasım diyor. ön yükleme vs yalan olacak. iade etsem erken gönderen bi site var mı? greenmangaming'te fln alınca önsipariş olsa da key gönderiyolardı. ilk defa böyle mallık görüyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 erken gönderen var ea :) betayada rahat giriosun :) Ama coğu site 29 ekimde veriyor key i preload yapma şansın oluyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 gtx 780m i7 4700mq laptop var açılmadı mınaki oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 sende hemen poku hardware e attın :) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 saat olarak beta ne zaman bitiyo bilen var mi? bide niye bitiyo? :P kalsin oynayalim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 beta bitmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Peki ya et'o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 niye araya bosluk koymuslar onu anlamadim, oyun cikana kadar beta olsaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar