Densiz Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 fanları yeter ea için. gerçi bu kafada giderlerse 3 ayda bir oyun satarak, o fanlar bile azalır. edit: yanlış anlaşılmasın. bf3 deki dlc ler çok tırt tı. Karkand hariç diğerlerini hiç beğenmedim (sonuncuyu oynamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ZD9fWUUeL00 Rihanna da katılmış reklamlara haha TV spotta varya çok iyi satacaklar bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 bende tam tersini düşünüyorum. Bf3 de para kastılar tuzları kuru. bf4 beklediklerini vermeyecek diye umuyorum!. Bir oyunun bu kadar para kazanıpta, doğru düzgün fix yapmaması yüzünden böyle düşünüyorum. Umarım haklı çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 bf3 ün single player modunu 1 dk dahi oynamadım. Son çıkan cod oyunlarından hiç birini singleplayer oynamadım. yeni çıkan fps lerin hepsi interaktif aksiyon filimleri. Doğru dürüst yapay zeka yok her şey scripted events. Multisi için de bf3 ün üzerine ekleyebilerek yapabilecekleri çok şey vardı. Sırf mod desteği koysalardı bile oyun yıllarca sürebilirdi. Ama EA açgözlülüğü oyunu COD a çeviriyor. Trailer muhteşem olabilir ama bakalım multi de ne vaadediyor. Kapitalizm nelere kadir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 romslayer said: oo hemde sayfa basi olmusum :) şu çok sağlam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 3 tane ekran kartı 2 tane işlemci felan lazım değildir inşallah o ultramega grafikler ayarları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 ibneler be biçim oyun yapmış yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 amd hd7990la yapmislar 60 fpsdeymis o 17 dklik vidyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 neyse ne, hayvan gibi gameplay var oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 o nasıl bir tv spot ya, satmıyorum ben kasamı ajdfkadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Kutulu olarak premium pre-order edebileceğimiz nere var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 kötölö ölörök söpöröş öröröörörr daha helikopter kullanamıyosun senin yüzünden co-op'u bitiremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 SEN SAĞA DÖNDÜREMEDİN LAN HELİKOPTERİ yüklüyorum oyunu arkadaş o coop bitecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 pre order'a dlc varmış http://www.pcgamesn.com/sites/default/files/battlefield%204%20dlc%20header%20lasnf.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 önce expansion pack'leri küçültüp DLC diye sundular şimdi o küçük DLC'leri expansion pack adıyla sunuyolar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 2 map 3 silah expansion pack hooah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 bunu bf3'de de yapmışlardı sonra free yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 bunlar bu oyunu niye böyle kakalamaya çalışıyor ki? server işinden çok daha fazlasını kazanmıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ondan kazanıoruz diye bundan kazanmıyalım mı desin adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 -Deno- said: kötölö ölörök söpöröş öröröörörr daha helikopter kullanamıyosun senin yüzünden co-op'u bitiremedik. ben kullanıyorum helikopter geçelim ekleyin "nfsmostandro" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 infantry only bf2 vanilla ranked server = still rulez oyle premium falan gibi maymunluklar da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 bf2 tadını bende alamadım hakkaten,sırf class sınırlaması olması bile,benim için daha çok çekici yapıyor.bıktım sniper stacklerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=oRL6ivUFhVw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 hala havada 90 derece dönebilen uçaklar dolaşıyor, hala yaralandığınızı yarım saat sonra gösteriyor, hala silahlar dengesiz,hala mapler dengesiz, hala dandik bir map çıkartıp oyun parasına satıyorlar. hmm birde kalkıp 4 alacak saflar çıkar elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 BF3 moderne yeterince doyurmusken, sunu niye 1943 veya 1944 diye yapmadilar ya. Hala 10 yillik 1942yi ozluyom valla snif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar