Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bf3 betada da öyleydi ya. oyun çıkınca oynarız bence benim de high da 30 küsür fps low yapıyorum çözünürlük düşüyorum yine aynı fps sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 yunusemre said: oyunu baya beğendim ben, Siege of Shangai'de güzel map olmuş iyi aksiyon dönüyor. Ortadaki gökdelenin en üst katında yıkıldığında mala döndüm, adamlar koca gökdeleni yıkmış leun. alın oynayalım akalım, oyun 10 numero bsg Gotum gibi, ayni oyun beyler, Bf3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 siz ne bekliyodunuz ki yeniden fps i mi keşfedeceklerdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 oyun bf3 2.0 ama oynanır. Aynı olay cod serisinde var ama bu kadar geliştirmiyorlar. oyun güzel. daha geniş alanlarda kapışıyorsunuz. oyun dinamiği konusunda BC2'ye daha çok yakınlaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bingildak said: valla ben fps'e hiç bakmadım ama son derece akıcı oyun ultra text, all on high. yazmıştım gtx 680 6gb ram i7 3.04 mu ne işlemci İ5 le i7 arasında galiba gamingte pek fark yok sanırım max 1-2 fps bende de i5 gtx770 8gb de ram heralda ultrada benimde akıcı olur ki daha optimizasyonda iyileşir driverlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 şu video'dakilerin hepsi mp'de varsa bence bf 3 2.0 demek yanlış olur, http://www.youtube.com/watch?v=Q3W4FbsAqIY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ben şu iron sight ile reflex vs arasında geçiş yapamıyorum mesela,her silahta olan bir özellik değil mi yoksa henüz lvl falan düşük diye mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 "MAGNIFIER" taktığında ancak. T ye basarak geçiş yapıyorusn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=JKbAvu3Qcqg ilk video :P. oyun aki atlamalar. kayıt programı yüzünden yoksa hiç kasma yok. video'da pek aksiyon yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bayadır bf 3 oynamamıştım. hoşuma gitti valla oyun. grafikleri oyunun kendisi high'a aldı hiç kasmadan yardırdı sonra. yannız bayadır cs:go oynadıktan sonra, battlefield böyle ne kadar soluk renkli bi oyunmuş. Arada 2-3 renk koysalardı oyuna sdf ama oyun iyiymiş. alasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 çok güzel duruyor oyun hakikaten, saolasın video için buarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 hep birlikte girek bi server a yahu ? ekleyin nixniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bingildak said: siz ne bekliyodunuz ki yeniden fps i mi keşfedeceklerdi? bf 4 bekliyordum ben mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 bf 4 işte zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Arada ufak kasılmalar oluyor bende onun dışında akıcı birde gene arada etrafta toz bulutu varken birden kayboluyor ve berrak olarak uzağı görebiliyorum. Grafik glitchleri dışında keyifli ama haritadan mıdır bilmem BF3teki keyfi alamadım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 alayım mı gençler ne diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ben olsam ve lord olmasam almazdım çünkü sanırım bazı sistemlerle optimizasyon sorunu var oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 sabah niye serverlar boş arkadaş.. ayrıca 40 pingle türkiyeden oyun oynayacağımı söyleseler inanmazdım. tişikirler sipironlinnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 serverlar boş diye düşüktür belki ping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 yok ya hep 40-50 arası bende alman/fransız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Editor said: "Tatar Ramazan" said: Editor said: deluxe aldık biz :) ve bf3 premium olanlar oynayabilio 1 inde Ulan cimri herif, alacam dedin almadın hayallerimlen oynadın, nerde lan benim bf4üm!!!1 amazon dahil keyciler 29unda veriyor hepsi üzgünüm :( Sen dur daha ben seni gerçekten üzecem, kendini kolla bundan kelli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 i3 2100 ve hd6850 cyclone var upg için hangisini seçsem acaba ? hangisinin katkısı daha büyük olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 İslemci dar bogaz yaratmazsa radeon 7970 750tl civarinda fiyat performansi baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 2 çekirdekli işlemci minimumda yani yaratabilir belki bi fikrim yok kardeşimin pc'de i5 3570k + hd 7870xt var eğer performansını beğenirsem 7870xt alabilirim ekran kartı için 750 çok benim için. bu arada dün sorunsuz oynadığım oyunu bugün punkbuster.exe hataları yüzünden oynayamıyorum oyun içi sesler geliyor fakat loading ekranında kalıyor oyun. edit : manuel olarak pb güncelledim sorun kalktı. dünden beri oynuyorum engineer için hala 1 carbine açamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 7870xt nin fiyat performansi daha iyi tabi. Yalnix saphire alirsan fan sesi problemine dikkat et google dan bir bak cok ses problemi yasiyan var bu kartta saphirle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar