copry Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 O zaman imkansızı başardığın için seni tebrik ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 erkek arkadaşın seni aldattı şunla imza iri memeli kız diye not yolla arkadaşına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 copry said: Kızlardan biri ' ne red lightı ! ben varım ya . bu kadar çilekli boşa mı gidicek ' demişti seele o kısmı atlıyor üstüne üstlük. vay vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Daha kaldığı evin yerini hatırlamıyor ama cikletli kızı hatırlıyor böyle de saçma sapan hafızası var afgahds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 hamsilipilav said: copry said: Kızlardan biri ' ne red lightı ! ben varım ya . bu kadar çilekli boşa mı gidicek ' demişti seele o kısmı atlıyor üstüne üstlük. [s]vay vay[/s] why? why? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 bide bu kıza boğazını keserim demiş. selee yakmış tatilini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 wastyrx said: Daha kaldığı evin yerini hatırlamıyor ama cikletli kızı hatırlıyor böyle de saçma sapan hafızası var afgahds lol ^^ ciklet değil ya çilek çilek Ama evim nerde bilmiyorum orası doğru sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 http://i245.photobucket.com/albums/gg67/Revna_Varea/Reaction%20faces/Nichijou14-mfw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 LethE said: bide bu kıza boğazını keserim demiş. selee yakmış tatilini abi ahaahhaha her okuduğumda gülüyorum ya, en son sokak köşelerinde sinirinden süt açıp içen arkadaş için gülmüştüm bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 wastyrx said: Daha kaldığı evin yerini hatırlamıyor ama cikletli kızı hatırlıyor böyle de saçma sapan hafızası var afgahds algida secicilik bu olsa gerek ciklet ne ya. cilekli prezervatif den bahsediyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Ben değil sen bahsediyorsun , yanlışlık olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 senko said: abi şöyle bir hayatım olsun aldatılmaya razıyım ben. dedi mr bigshot adam para babası abi. boş verin bununla wasty'nin yazdıklarını. parası ile harem sahibi olabilen adamlar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Ne farkeder ya Masaja götürcekmiş dasaaa seni senko gelirsen 21inde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 abi masaj almayım ben ya.. hoş şeyler değil onlar.. ankarada masaj çetesi falan çıkmıştı hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 şuraya post atan herkesin bence çok acil evlenmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Myshkin said: Seele said: iki eliyle tutup havluyu yavasca iki yana dogru acti. sonra sakince vücudundan süzülmesine izin verdi. Artik havlu yerdeydi. Z'nin yanina gelip uzandi. Sevismeye basladilar. 2012 nin en iyi anlatımı seçiyorum ASDASDASDSGFSAFSASDDFASFAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 havluyu yerden alip koklayarak uyusaydin bari... : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 konfiçyusda geldi hadi bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 iarwain den yorum bekliyorum ben , adam efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Chaotic said: şuraya post atan herkesin bence çok acil evlenmesi gerekiyor. neden abi, "absürd bir şekilde eğlenebilen insanlar elbetteki evliliğin dert ve tasasını kaldırabilirler" gibi bir yaklaşım olsa gerek sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Seele said: copry said: Kızlardan biri ' ne red lightı ! ben varım ya . bu kadar çilekli boşa mı gidicek ' demişti seele o kısmı atlıyor üstüne üstlük. haa simdi hatirladim bunu söyleyem nami-diyar iri memeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 BabacumMostors said: abi al işte.. ya neden n ve z nin olayına sokuyorsunuz adamı boşverin olmuş bitmiş bence seele iri memeliye odaklanmalı orada maden var dram dram nereye kadar lan.. BABA DÖVENDE BİLE MUTLU SAHNELER VAR!! "Mutlu sahne." İri göğüs dediğiniz şey birkaç dakikalık bir heves beyler sadece. Belki mutlu olacak gerçekten de, gelip buraya yazmasını ben de isterim. Bu dünyaya da mutlu olmak için geldik ama. Dramı unut hayatını yaşa, ama fırsat kollamadan. Seele said: belliki Havenless boynuzlanmis ici yaniyor. cek fislerini diyor. ayrica yaptiginiz birbirinden degerli igrenc yorumlariniz icin sizden bir daha tiksimdi. Yok abi, boynuz değil. Durumun farkındayım sadece. Pişman olacağın bir şeyi sakın yapma dude, istemem bunu. Yorumlar iğrenç değil abi, belki de gerçekler bunlar anlamak istemediğimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Seele said: copry said: Kızlardan biri ' ne red lightı ! ben varım ya . bu kadar çilekli boşa mı gidicek ' demişti seele o kısmı atlıyor üstüne üstlük. haa simdi hatirladim bunu söyleyem nami-diyar iri memeli. namı diyar ne emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 havenless'ın dediğinde sadece iri göğüslerle mutlu son kısmını anladım... @sanssizsansli: abi o cümlede hataya mı takıldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 dasaaa said: havenless'ın dediğinde sadece iri göğüslerle mutlu son kısmını anladım... @sanssizsansli: abi o cümlede hataya mı takıldın? Bazen yüklemi koymayı unutuyorum hanımlar, beyler şairane yazım sonucu. Özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar