Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aldatma ve vicdan


Seele

Öne çıkan mesajlar

Efendim haftasonu Hollanda macerasinda istenmeyen seyler yasandi. Hemen konuya gireyim. Ev iki katli ve bircok odasi var. her odada 3 yatak var ikisi birlesik. kroki koyiyim hatta.

paint terk

http://img535.imageshack.us/img535/1306/unbenanntovk.png



sag tarafta pencere sol tarafta kapi var. krokiye göre yukardaki yatakta iri memeli kiz. asagida soldaki yatakta ben yanimda da o naneyi yiyen kiz yatiyor (N diyim buna). cok gec olmustu saat 3 gibi gece bisikletelerle sahile indik. N ve Z sehire bara gitmeye karar verdiler. Z'nin kiz arkadasi var ve N ilede samimiler. Benim hepsiyle aram iyi. Sahilde yagmur yaginca biz eve dönmeye karar verdik. yorgunluk ve alkolun etkisi ile ben ve iri memeli kiz yataklara uzanip yattik.

sabaha karsi bizim bu cilgin ikili geldi. benim yüzüm kapiya dogru dönük kapi acilinca uyandim gözlerimi actim acmaz olaydim. Z anadan dogma ciplak. kiz seele'nin yanina uzan ben geliyorum dedi o.O dedim simdi boku yedik. Z zil zurna sarhos. Kiz 10 dakka sonra geldi havlu sarmis kendine(dusa girmis sanirim). iki eliyle tutup havluyu yavasca iki yana dogru acti. sonra sakince vücudundan süzülmesine izin verdi. Artik havlu yerdeydi.
Z'nin yanina gelip uzandi. Sevismeye basladilar. Ben duvarlara artik terlikle vurucam o seviyeye geldim. Anlasinlar diye yatakta bi iki dönünce kiz tedirgin oldu. salona inelim dedi. Simdi haftasonu dogum günü var ve Z'nin kiz arkadasi da gelecek N eger isvecten gelirse oda orda olacak. Ben pek bi vicdan yaptim. Z'nin kiz arkadasina olanlari söylesem. Z'yi arkadan vurucam. Söylemesem kiza yazik olacak. N'ye gidip benlede sevismezsen olanlari anlatirim diyebilirim sfdsdfadfsf. yada Z'nin kiz arkadasina gidip onlarlardan öcünü al diyerek yardim mi teklif etsem sdfadsf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

N'ye gidip benlede sevismezsen olanlari anlatirim diyebilirim


said:
yada Z'nin kiz arkadasina gidip onlarlardan öcünü al diyerek yardim mi teklif etsem


bu ikisini sırayla yapıp üstüne z'nin kız arkadaşıyla da yat, daha sonra olanları iri memeliye anlatarak z ile yattığını söyleme, sana duyacağı saygıyı kullanarak onunla da yat
daha sonra hepsini uykusunda zehirleyerek olayla ilgili tüm tanıkları ortadan kaldır
yatağına uzanıp ışıkları kapat ve deliler gibi kahkaha at
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...