BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Seele said: iki eliyle tutup havluyu yavasca iki yana dogru acti. sonra sakince vücudundan süzülmesine izin verdi. Artik havlu yerdeydi. THIS!! AHAHAH off bulvar gazetesi havasını yakaladım şurada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=TqDsMEOYA9g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ahahah adam bildiğin erotik hikaye yazmış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 sen bize n, z, ve z'nin kız arkadaşının feys acc'larını ver gerisini biz hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Seele said: tey allahim olay hollandada geciyor ve tek türk benim. ne Zaferi ne zekisi abi Maastricht'te geciyo bu hikaye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 abi iri memesiz kızın kazanmış olmasına mı üzüleyim, yoksa seele'ye mi... bilemedim inan. olayın kaybedeni iri memeli kız. ama o zaten hayatta hep kazanan olarak yoluna devam edecek. peki ya seele? şimdi telefonlarınızı kaldırıp SEELE yazıp 906090'a yollayın. her bağışınız ile seele bir adım daha yaklaşsın büyük göğüslere... unutmayın, birlik pati, güçlü pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 postun etkisinden cikip tekrar mantilkli dusunme yetimi geri kazandigimda farkettimki seksin kol gezdigi diyarlarlarda yatak cadir kurup duvatlara terlikle vuran bir arkadasimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 abi başlığı aldatma ve vicdan diye görünce; bizden, ARAMIZDAN biri bi hatunu çatır çutur götürdü, ama sevgilisine söylese mi söylemese mi onun için başlık açmış sandım. yok ama gene olmadı. duvara terlikle vurmuş anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 iri memeliye acik konus kiskandin he mi de sonra oradan HEMEN KAP MSNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 son iki post efsane olmuş ahahahahah edit bi üsttekinden önceki 2 post sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 "Efsane olma yolunda olan topicde mesajım olsun" mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Ayrıca olaya bence hiçbir şekilde müdahele etme her halukarda zararlı sen çıkarsın eğer her iki şahısla da samimi isen.Birde kıza söyleyince kız senin yaptığından etkilenip vermez söyliyim sdlfkj Ayrıca böyle bir ortamda 'spectator mode' takılman (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ben olsam şansımı denerdim o an. böyle sevecen yaklaşıp olaya dahil olmaya bakardım. olmazsa zaten olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 abi yalnız iri memeli kızın bi takma adam ihtiyacının olmaması subliminal manada iri memelinin zaten winner olduğunun göstergesi değil midir? Z nası biri, N kim? hiç önemli değil. çünkü bir iri memeli gerçeği var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ortamda alkol var, başka sebep aramaya gerek yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 iri memeli de gördü mü acaba seksi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 said: iki eliyle tutup havluyu yavasca iki yana dogru acti. sonra sakince vücudundan süzülmesine izin verdi.Artik havlu yerdeydi. arkadaş anlatırken baya terlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 -Deno- said: iri memeli de gördü mü acaba seksi ? kıçım kadar odada olan seksi ölü adam olsa anlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 -Deno- said: iri memeli de gördü mü acaba seksi ? dur bi gördürelim hemen. said: iki eliyle tutup havluyu yavasca iki yana dogru acti. sonra sakince vücudundan süzülmesine izin verdi.Artik havlu yerdeydi. iri memeli kız, arkadaşının kalçalarını ilk defa görüyordu.. pürüzsüz ıslak teni parlıyordu. kalçalarından beline doğru baktıkça nabzının hızlandığını hissetti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 iri memeli seninle N'i beraber zannetmis olmasin yalniz bu ihtimal hic aklina geldi mi ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 aklıma takılan tek soru, neden sen de katılmadın sevişenlere. hazır hollanda'dasınız, zincirler kırılmış, havlu da yerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Baskalarin sevismis sen neyin vicdanindasin hic bisi anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 yastığı yorgana iteleyip, dolaptan bi süt alıp kenarda içseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 niye uyuyor taklidi yaptin anlamak mumkun degil.kalkip bi trollface takinacaktin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 hacı havlu falan inerken sen nasıl görüyorsun olayları onlar senin uyanık olduğunu nasıl görmüyor? bide seele'nin yanına yat geliorm nası dio snn yanında iri memeli yatmıo muydu? birde aldatılan kızla eski arkadaş falan mısın? aldatan çocukla da bi bro durumun var mı? yakın bir arkadaşım bir gün içip başka bi kızla beraber olsa bide sevgilisi olsa gidip sölemem sevgilisine mal mıyım lan broluk öldü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar