nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 şimdiden parselleyim konuyu sonra açıldı mı açılmadı mı tereddüt ediyorum,ara dur sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 abi bu kadar kafa yorma bu işler piskolojin bozulur, erir gidersin. parkta dağda bayırda gez biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Başladı mı ramazan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 fede said: abi bu kadar kafa yorma bu işler piskolojin bozulur, erir gidersin. parkta dağda bayırda gez biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Rutin olan birşeyin haber niteliği olmaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Ramazan'ın tadı yok artık. Eskiden okulda 9 gün tatil ederdik ne güzel. Şimdi ne tatil edecek okul var, ne de okul zamanı ramazan. Nerede o eski ramazanlar abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 bu kış komünizm gelecek diye ramazan yaz ayına alındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Ramazanı hiç sevmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 pidesi güzel, bir de tatil yöreleri sakin oluyo fıstık gibi tatil yapıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Oruç tutanlar ve ramazanla dalga geçenlerin , ramazanda oruç tutmayanları dövenlerden bir farkının olduğunu düşünmüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 oruç tutanı dövüyoruz zaten biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ben orucumu dayakla açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Sticks and stones may break my bones but words will never hurt me. Patrick jane dediydi çok beğenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 insanlar 8 buçuklara kadar oruç tutacak. tutmadığı halde sokakta yiyip içemeyen adama bile zor olacak bu ramazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 günlerin uzunluğu sorun değil sıcak sorun. sıcak olmasa 20 saat de durulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 dayak kesin olacak argümanda şu olacak: ben bu sıcakta zor tutuyorum seni görünce canım çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ramazan geldi sandım ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ben de FIRST BLOOOOODD diye bağırcaktım.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 suBzer0 said: Oruç tutanlar ve ramazanla dalga geçenlerin , ramazanda oruç tutmayanları dövenlerden bir farkının olduğunu düşünmüyorum... niye ki ? tutanlar da dövmek yerine tutmayanlarla dalga geçse ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 "nutella yerim" said: şimdiden parselleyim konuyu sonra açıldı mı açılmadı mı tereddüt ediyorum,ara dur sonra forumda yeniyim de hep senin mesajlarını görüyorum iktidara, cemaata karşı vs. :) abi gerçekten boşver çık gez hayatını yaşa. tüketme üzme bu kadar kendini vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 İKTİDARA NEDEN KARŞI OLSUN ABİ ALLAH İKTİDARSIZLIKTAN SAKLASIN YANİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ahmedinejad said: günlerin uzunluğu sorun değil sıcak sorun. sıcak olmasa 20 saat de durulur. sıcak değil de nem biliyon mu... nem olmasa hiç dokunmuyor. mesela erzurum çok soğuk ama nem yok, dayanıyorsun.istanbulda içine işliyor o soğuk. sonra çöl de sıcak. ama nem yok ya, işte o nemsiz diye rahatça yürüyorsun develerle falan. ama istanbulda deve ile yürünmez. neden? çünkü trafik var, kural var. hep nem anlayacağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 okul bitti memlekete döndüm, tekel bayiileri şimdiden stoğunuzu yapın ramazanda kapalıyız dediler. vali de zaten dışarda içmeyi yasaklamıştı, pişti oldu. tüküreyim afyona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 kiymaliborek said: "nutella yerim" said: şimdiden parselleyim konuyu sonra açıldı mı açılmadı mı tereddüt ediyorum,ara dur sonra forumda yeniyim de hep senin mesajlarını görüyorum iktidara, cemaata karşı vs. :) abi gerçekten boşver çık gez hayatını yaşa. tüketme üzme bu kadar kendini vallahi. tamam ok kib bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar