Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Trine2 düştü 3.74$ community Choice =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 @spyro deme ya... keşke az daha evvel farketseydim steam indirimini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Sanırım en salak paketi Strategy First yapmış, saçmasapan çarı çöpü doldurmuş utanmadan diğer packlerle aynı fiyata sokmaya çalışıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Half_Cow said: @spyro deme ya... keşke az daha evvel farketseydim steam indirimini. cok indirime giriyor ama deus ex.. summer sale bitmeden bir daily veya flash indirim daha gelebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Bu summer sale denen nane kaç gün sürer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 10 gun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 10 gün piskopat gibi takip edecem her gün o zaman. :D Başka bir şey kaçırmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Böyle indirime giren oyunların arada değişmesi felan daha iyi olmuş, 1 gün bakıp eh bugün yaramaz diyip kapatmıyorsunuz en azından hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Rage nasıl bir oyun? ID software yapmış, acaba Quake/Doom motoru gibi haldur huldur gidiliyor mu illa, yoksa Metro2033 gibi atmosfer oynanış falan iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 trine pack aldım platform oyunu oynamayı özlemişim. mac uyumu da varmış o konuda bir şey soracağım. mac ile windows sürümleri aynı oyuna girebiliyor mu co-op olarak. yoksa serverler farklı mı? girebiliyorsa bi tane de abime alayım co-op oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 alsanıza bana grimrock artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Trine dışında ilgimi birşey çekmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 offff...cuzdan aglayacak gene..crusader kings i bekliyodum, onunla acilisi yapim...portal2 yi bi arkadasa hediye etmek icin bekliodum, o da olmus..sunu bunu da oynamamistim onlarda gelsin.. kari gibi hissediyorum tesekkurler steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Bende bakıyorum dünden beri. Bir tek trine 2'yi düşünme aşamasındayım. edit: ben düşünürken arkadaş giftledi sağolsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 "Tatar Ramazan" said: Rage nasıl bir oyun? ID software yapmış, acaba Quake/Doom motoru gibi haldur huldur gidiliyor mu illa, yoksa Metro2033 gibi atmosfer oynanış falan iyi mi? en hayal kirikligi yaratan fps benim icin id software nasil boyle bok gibi bir fps yapmis inanilmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Ne gibi? Metro2033'e benziyor mu bana o lazım yoksa yemişim ID'nin geleneğini asdasdadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 alakası yok araba yarışlı fps rage texture problemi vardı driverlarla çözdüler mi bilmiyorum ama ati kartlar ağlıyodu http://www.youtube.com/watch?v=cQ8IGA41pCI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 RAGE ps3 oyunu ya bilgisayara laf olsun die yapmışlar heralde. Ama kötü demek olmaz oyuna texture yuzunden. Oynanısı falan gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 hay.....param yatmamis bankaya...lan...LANN...LAAAAAAANNN!!!!!!!!*sinirden masayi devirir* bir baska deyisle: Flut: Crusader Kings2 Velet: Benim PC Okul: Steam Kahvehane: Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 trine 2 çaktım direkt. brink oyladım ama düşse de alır mıyım bimiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ck2 almaya korkuyorum ya. alıcam şimdi boğulacam oyunda beceremeyip unistall edicem diye. sabredemiyorum ben artık karışık oyunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ck karışık değil ki victoriaya göre falan çocuk oyunu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 trine 2 ve terraria'da gözüm var. giftleyecek baba yiğit var mı önce onu yoklayayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ehueh nyese CK2 + Trine 2 kaptim son saniyede, sinirim gecti..:) bende brinke oy verdim, aynen aradayim alirmiyim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Crusader Kings 2'yi, Europa Universalis'te detaya boğulup 45 dakka falan sabredebilen biri almalı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar