Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Two Worlds zaten iki-üç kere indirime girdi bu sale'de. Risen'ı da alacak olan almıştır, o da çok indirime girdi. Daha Divinity'nin fiyatı yeni 40$'a düştü, hiç de fazla indirim olmadı. Gelir bence? Gelmez mi? Gelir, gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 hadi bakalım ben de abandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 GERGE said: Divinity II'yi şeçer misin lütfen hepiniz? Oyun 1 yıldan fazladır wishlist'imin ilk sırasında (yeni ikinci sıraya düştü Risen II nedeniyle), para denkleştirip alamadım bir türlü. Eski sayfada kalmasın =) Gece ikiye kadar uyku yok bana, bilgisayar başında bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 witcher 2 ve ck2+soi alip alisverisi tamamladik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 dün gece 2.30 da uykumdan uyanıp nexuiz'i alıp geri yattığımı şimdi inventory'de görünce hatırladım ıfjsdaubha. resmen uyur-alışveriş yapar oldum, gece 2'de kalkıyorum, bir şey varsa alıp geri yatıyorum falan. neyse ki 2-3 gündür hafif sıyrıklarla atlatıyorum düzgün indirim yok çok şükür yalaebbim amin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 lol içimden divinity 2 indirimi gelse diye geçiriyordum tam dünden beri, oylama o geldi vay be. GERGE said: En iyi JRPG değil PC için ama yeni nesil tarzda en iyi, evet; ama bu kendi üstünlüğü değil, piyasada toplasan bir elin parmağını geçecek kadar oyun olmadığından İngilizce'ye çevrilmiş. Eğer PC'de adam gibi JRPG oynamak istiyorsanız bir gamepad alıp ve PS2 elütarötüyle takılın. Sonra gelsin Persona. Üstelik kalite PS2'den çoook daha iyi oluyor, HD emüle ediyorsun PS2 oyununu. ps3 & psp var zaten, emülatörüydü filan o kasılmalara girmeden oynamak istemiştim. emülatör yeterince hızlı olsa xenosaga oynayacaktım esas, onu retail'de bulamıyorum. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Onu oynamadım ama Persona 4'ü en son 60+ fps oynamıştım HD olarak, anti-aliasing filan yaparak. Makine de öyle çok üstün değil, ortalama donanım. Skyrim'i mid-high oynuyorum işte 720p'de. Bak buna, PS2 oyunu süper kalitede çalışıyor. Hatta dev ekran tv'ye ps2 bağlayınca çamur gibi gelmişti, hdmi ile bilgisayar bağlayınca next-gen oyun gibi. 720p'de tam ekran yap şunu: http://www.youtube.com/watch?v=GL7pnCGZbdU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 hiçbiri ilgimi çekmediğinden dediğinize verdim ben de. bu arada splinter cell çok mu kötü ya co-op gideri fln olmaz mı? bu arada co-op yapacağımız sistemlerden biri mac olduğundan pek alternatif yok. bu da göz önünde bulundurulunca iyi gibi gözüküyor ama mac için sorun olmuş baya heralde bu oyun. kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 aslında xenosaga'yı son denediğimden beri pc değiştirdim yanlış hatırlamıyorsam, yeniden deneyeyim bir ara bari. persona 4'ü ps3 için alacaktım içinde dahili emülatör vardı ama vita için golden sürümü çıktı filan kararsız kaldım öyle. neyse emülatörle oynayıp belki sonra vita alınca bir de öyle oynarım. bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 ps3 pc kadar iyi çalıştırıyor mu? hd, antialiasing, başka ıvız zıvırlar işte filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 pc kadar upscale, fsaa vs filan yapamaz elbette ki ama sorun çıkarmadan oynatabiliyor sanırım. gerçi sadece ilk ps3 sürümleri emülasyon yapabiliyor sadece. sonra ucuzlasın alet diye çipi eksilttiler slim'de filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 pcsx2 + gamepad + hdmi kablosu öyleyse abi. aa olmayınca çok adi oluyor oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 GokTuRK said: mulgear ın arkadaşı falan varsa söyleyin adama benimle kontağa geçsin çünkü benim kontağım atmaya başlıyor artık. Molgar zaten Hunluydu hocam ondan seni tokatlamak söğüşlemek istemiş olabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Insanely Twisted Shadow Planet alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 GERGE said: Insanely Twisted Shadow Planet alınır.Çoktan indirmeye başladım bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 arma2 aldım şimdiye kadar birde indirime girerse divinity 2 alacağım. divine divinity, uo dan sonra en çok sevdiğim oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 GERGE said: Insanely Twisted Shadow Planet alınır. tam bunu demeye gelmiştim. videosu çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Insanely Twisted Shadow Planet alan varsa Co-op atalım akşam ekleyin beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 yarım saat kaldı yüklemesine. önce bi bakayım single olarak. güzel mi ve becerebilecek miyim diye. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 DareJedi said: Halen Krater almadıysanız tekrar düşünün derim eski oyunlarda olduğu gibi eğlenceli grafikleri özleyenlere ilaç niteliğinde. Gameplay vidyolara baktım da baya güzele benziyor. Peki bu oyun daha indirime girer mi? 7,5 dölar şu anda alsam bile bi iki ay oynayacak kadar oyunum birikti. Bide betadaki oyunu satıyorlar gibi bi muhabbet var sanırım hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Crysis 2 alınır mı ? Indieler süper görünüyo sdf. Jamestown filan ne güzel ya. 200 tane oyun oldu höh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Ilk kez indirim gordu o oyun birdaha illaki girer ama ne zmn :) Cok para degil o paraya eglendiriyor o yuzden alin dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 FEAR 2 ve sonrası nasıl ilk oyunu çok iyiydi bence ama devamını oynamadım alam mı full paketini yoksa ilk oyundan sonra patladı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 steam summer sale backgrounds hakkında teori http://me.ign.com/en/news/2514/Is-There-a-Story-to-the-Steam-Summer-Sale-Backgrounds- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 o kadar dikkat etmemiştim, ama güzel. onlara lazım olan: http://static.fjcdn.com/pictures/FRIENDSHIP_4f5ea8_2238072.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar