Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2012

OsManiaC

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Two Worlds zaten iki-üç kere indirime girdi bu sale'de. Risen'ı da alacak olan almıştır, o da çok indirime girdi. Daha Divinity'nin fiyatı yeni 40$'a düştü, hiç de fazla indirim olmadı. Gelir bence? Gelmez mi? Gelir, gelir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
GERGE said:

Divinity II'yi şeçer misin lütfen hepiniz? Oyun 1 yıldan fazladır wishlist'imin ilk sırasında (yeni ikinci sıraya düştü Risen II nedeniyle), para denkleştirip alamadım bir türlü.

Eski sayfada kalmasın =)

Gece ikiye kadar uyku yok bana, bilgisayar başında bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

dün gece 2.30 da uykumdan uyanıp nexuiz'i alıp geri yattığımı şimdi inventory'de görünce hatırladım ıfjsdaubha. resmen uyur-alışveriş yapar oldum, gece 2'de kalkıyorum, bir şey varsa alıp geri yatıyorum falan.

neyse ki 2-3 gündür hafif sıyrıklarla atlatıyorum düzgün indirim yok çok şükür yalaebbim amin!
Sosyal ağlarda paylaş

lol içimden divinity 2 indirimi gelse diye geçiriyordum tam dünden beri, oylama o geldi vay be.
GERGE said:
En iyi JRPG değil PC için ama yeni nesil tarzda en iyi, evet; ama bu kendi üstünlüğü değil, piyasada toplasan bir elin parmağını geçecek kadar oyun olmadığından İngilizce'ye çevrilmiş.

Eğer PC'de adam gibi JRPG oynamak istiyorsanız bir gamepad alıp ve PS2 elütarötüyle takılın. Sonra gelsin Persona. Üstelik kalite PS2'den çoook daha iyi oluyor, HD emüle ediyorsun PS2 oyununu.

ps3 & psp var zaten, emülatörüydü filan o kasılmalara girmeden oynamak istemiştim. emülatör yeterince hızlı olsa xenosaga oynayacaktım esas, onu retail'de bulamıyorum. :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Onu oynamadım ama Persona 4'ü en son 60+ fps oynamıştım HD olarak, anti-aliasing filan yaparak. Makine de öyle çok üstün değil, ortalama donanım. Skyrim'i mid-high oynuyorum işte 720p'de.

Bak buna, PS2 oyunu süper kalitede çalışıyor. Hatta dev ekran tv'ye ps2 bağlayınca çamur gibi gelmişti, hdmi ile bilgisayar bağlayınca next-gen oyun gibi. 720p'de tam ekran yap şunu:

http://www.youtube.com/watch?v=GL7pnCGZbdU
Sosyal ağlarda paylaş

hiçbiri ilgimi çekmediğinden dediğinize verdim ben de.

bu arada splinter cell çok mu kötü ya co-op gideri fln olmaz mı? bu arada co-op yapacağımız sistemlerden biri mac olduğundan pek alternatif yok. bu da göz önünde bulundurulunca iyi gibi gözüküyor ama mac için sorun olmuş baya heralde bu oyun. kararsız kaldım.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında xenosaga'yı son denediğimden beri pc değiştirdim yanlış hatırlamıyorsam, yeniden deneyeyim bir ara bari.

persona 4'ü ps3 için alacaktım içinde dahili emülatör vardı ama vita için golden sürümü çıktı filan kararsız kaldım öyle. neyse emülatörle oynayıp belki sonra vita alınca bir de öyle oynarım. bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Halen Krater almadıysanız tekrar düşünün derim eski oyunlarda olduğu gibi eğlenceli grafikleri özleyenlere ilaç niteliğinde.

Gameplay vidyolara baktım da baya güzele benziyor. Peki bu oyun daha indirime girer mi? 7,5 dölar şu anda alsam bile bi iki ay oynayacak kadar oyunum birikti. Bide betadaki oyunu satıyorlar gibi bi muhabbet var sanırım hala?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...