Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2012

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kesin alınır. Tek oturuşta bitirmeye çalış ama, 2 saat filan sürüyor zaten.

2 saat bile olsa çıktı gün almıştım ben, verdiğim paraya hiç gocunmamıştım oyun hemen bitince.
Mesaj tarihi:
driver'e bastım ben de. limbo'da sepette. şu summer sale geçsin daha yılbaşı indirimine kadar oyun almam heralde =) zaten arada beklediğim bi sleeping dogs var onu da başka yollardan edinip yılbaşı indiriminde orjinalini alırım. =)
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Witcher2'yi indir Steam alooo

http://www.gog.com/news/gog_gem_promo_the_witcher_vs_the_witcher_2

tam dun diyordum periodik gog'da indirime giriyor zaten diye... tum witcher serisi indirime girmis yine
Mesaj tarihi:
olm ya mulgear a dün gece 2,5 - 3 saat kala indirimin bitmesine para aktardım iki tane Arkham City alsın diye birini aldı gönderdi diğerini alırken nasıl olduğunu çözemediğim bir şekilde paypalı mı kitlenmiş ne olmuş çözemedim alamadı birini indirimde bitti sap gibi kaldım ortada. halledecekti en son da dur bakalım ne oldu ya. şansımı yiyim ben. çocuğun paypal da kilitlendi...
Mesaj tarihi:
HellHound said:

"Tatar Ramazan" said:

Witcher2'yi indir Steam alooo

http://www.gog.com/news/gog_gem_promo_the_witcher_vs_the_witcher_2
tam dun diyordum periodik gog'da indirime giriyor zaten diye... tum witcher serisi indirime girmis yine

Cuma geceyarısında 16 dolara verdi Steam bunu uyudum kaçırdım lol
GOG'dan 20 dolara alıp üstüne Steame kaydedememek mehh
Mesaj tarihi:
Ya iki tane aynı miktarı görünce yanlışlık var diye reddettiler ( tek alışveriş için kazara iki -üç ödeme olmasın diye ) yada aniden artan işlemlere bakıp kıllandılar .
İnşallah paypal kıllık yapmaz mulgear'a ,düzeltmeside zaman alır.
Mesaj tarihi:
jagd said:

Ya iki tane aynı miktarı görünce yanlışlık var diye reddettiler ( tek alışveriş için kazara iki -üç ödeme olmasın diye ) yada aniden artan işlemlere bakıp kıllandılar .
İnşallah paypal kıllık yapmaz mulgear'a ,düzeltmeside zaman alır.

bana bugün halledeceğini söyledi de bilmiyorum bakalım nasıl olacak.
Mesaj tarihi:
IT IS A TRAP

İlginç banada shadowground verdi ,trine packide aldıydım birde bilahere Shadowgrounds Survivor patlatıyım ayıp olmasın gönlü geniş kardeşlerimiz için. teşekkürler link için darkc1oud
Mesaj tarihi:
Abi LA Noire geldi, abi tavuk geldi, 3,75 olmuş yine kaçıran atlasın.

Indie Bundle'da güzel sonunda içinde avadon olan bundle geldi alıyorum.

Bastion da geldi, bekliyenler vardı. Koşun gari.
  • Yeni Oluştur...