DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Oylar Driver a pls. Bu Limbo hakkında iyi duyumlar almıştım. Alınır sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Kesin alınır. Tek oturuşta bitirmeye çalış ama, 2 saat filan sürüyor zaten. 2 saat bile olsa çıktı gün almıştım ben, verdiğim paraya hiç gocunmamıştım oyun hemen bitince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 driver'e bastım ben de. limbo'da sepette. şu summer sale geçsin daha yılbaşı indirimine kadar oyun almam heralde =) zaten arada beklediğim bi sleeping dogs var onu da başka yollardan edinip yılbaşı indiriminde orjinalini alırım. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Bu indirimler içinde indirimsiz oyun alacağım ben sanırım: http://store.steampowered.com/app/203830/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 güzel mi o adventure ya. vallahi adventure bulamıyorum oynayacak. bi david cage'in oyunları vardı işte son zamanlarda. onlar da konsol. nerde sanitariumlar broken swordlar peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 "Tatar Ramazan" said: Witcher2'yi indir Steam alooo http://www.gog.com/news/gog_gem_promo_the_witcher_vs_the_witcher_2 tam dun diyordum periodik gog'da indirime giriyor zaten diye... tum witcher serisi indirime girmis yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 olm ya mulgear a dün gece 2,5 - 3 saat kala indirimin bitmesine para aktardım iki tane Arkham City alsın diye birini aldı gönderdi diğerini alırken nasıl olduğunu çözemediğim bir şekilde paypalı mı kitlenmiş ne olmuş çözemedim alamadı birini indirimde bitti sap gibi kaldım ortada. halledecekti en son da dur bakalım ne oldu ya. şansımı yiyim ben. çocuğun paypal da kilitlendi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 HellHound said: "Tatar Ramazan" said: Witcher2'yi indir Steam alooo http://www.gog.com/news/gog_gem_promo_the_witcher_vs_the_witcher_2 tam dun diyordum periodik gog'da indirime giriyor zaten diye... tum witcher serisi indirime girmis yine Cuma geceyarısında 16 dolara verdi Steam bunu uyudum kaçırdım lol GOG'dan 20 dolara alıp üstüne Steame kaydedememek mehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Steamden on küsür dolara aldım wiçırı. Pişman değilim. Hemde steam hesabında durur, hava atarım millete :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Ya iki tane aynı miktarı görünce yanlışlık var diye reddettiler ( tek alışveriş için kazara iki -üç ödeme olmasın diye ) yada aniden artan işlemlere bakıp kıllandılar . İnşallah paypal kıllık yapmaz mulgear'a ,düzeltmeside zaman alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Pff NFS çıktı ya şaka gibi. Sonra EA niye kötü oyun yapar derler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 jagd said: Ya iki tane aynı miktarı görünce yanlışlık var diye reddettiler ( tek alışveriş için kazara iki -üç ödeme olmasın diye ) yada aniden artan işlemlere bakıp kıllandılar . İnşallah paypal kıllık yapmaz mulgear'a ,düzeltmeside zaman alır. bana bugün halledeceğini söyledi de bilmiyorum bakalım nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Oylar Anno'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 oylar anno'ya da, %75 yemeden alınmaz pahalı hala dfds saints row yine %75 yemiş bu arada gözükmeyen flash sale o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 http://i.imgur.com/JETdH.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 http://summerseal.com/ frozenbyte oyunlarında %75 indirimler ve oyun kazanabiliyorsunuz.Bana Shadowgrounds çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 oha anno tüh ya geçen gün %50 idi zaten 75 olsaydı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 IT IS A TRAP İlginç banada shadowground verdi ,trine packide aldıydım birde bilahere Shadowgrounds Survivor patlatıyım ayıp olmasın gönlü geniş kardeşlerimiz için. teşekkürler link için darkc1oud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 bana da shadowgrounds survivor geldi, sağol site için de bunda sadece time limit var, başka sınır yoksa 10 dakikada bir abanırım buraya fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 http://i.imgur.com/1CKxN.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 bize kapalı olan oyun ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Abi LA Noire geldi, abi tavuk geldi, 3,75 olmuş yine kaçıran atlasın. Indie Bundle'da güzel sonunda içinde avadon olan bundle geldi alıyorum. Bastion da geldi, bekliyenler vardı. Koşun gari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 aha bastion 3.75, kaçırmam bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Carpe Fulgur Collection çok iyi kesinlikle kaçırmamalısınız. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 erucalavera said: bize kapalı olan oyun ne ? age of empires online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar