Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2012

OsManiaC

Öne çıkan mesajlar

ya zaten id hepten bıraktı o işleri. epic de gow'la para kırıyor. yok yani elimizde son 5 yıldır military shooter harici uçmalı kaçmalı bişi.
sabonis said:

hipster sam is hipster? =P quake vs unreal tartışması da yapmıştık de mi zamanında deli gibin.

hangi unreal imba diyorsun, bi bakalım belki alırız :D

bütün tournament serisi imba da ut99 sektörün ve türün stagnasyonu gözönüne alınırsa sanırım daha uzun yıllar yapılmış çıktığı zaman için en iyi shooter özelliğini koruyacak gibi.

açtım dm-morpheus nasıl zevklendim var ya. of yani.
Sosyal ağlarda paylaş

6 saati daha indirimin.

vay anasını 12 yıl sonra öğreniyorum bunu, hep de içimde "acaba" sorusu olmuştu:
said:
DM-Morpheus

LMC knew they had found an excellent arena at the very top of a newly constructed Galaxyscraper SuperStructure. Thanks to the modern miracle of super tensile solids, these three buildings reach a staggering 12 miles high at their pinnacle. The thin atmosphere and reduced influence of Earth’s gravity provide an interesting test of the tournament athlete’s ability to adapt and conquer in extreme environments.

Trivia

The LevelEntryText property of the level is "Nobody ever makes their first jump".
Morpheus was inspired by a scene in the movie The Matrix, and named after one of its characters, Morpheus

http://images2.fanpop.com/images/quiz/40110_1217204878602_500_212.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

main contente hiç etkileri yok girene kadar dönüşte de kazandığın loot/exp kalıyo sadece yanına, dert etmeden oyna. kazara giremiyosun zaten.
edilop//main campaign bitince credits geliyo oyun sonlanıyo bu arada. ana questte bi noktada soruyo oyun bitecek devam etmek istiyor musun diye zaten. oradan dönersin =P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...