Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 evrenin en iyi shooter'ı ut classic ya, tekrar tasdik ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 hipster sam is hipster? =P quake vs unreal tartışması da yapmıştık de mi zamanında deli gibin. hangi unreal imba diyorsun, bi bakalım belki alırız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Witcher2'yi indir Steam alooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 unreal imbalığına katılıyorum. o ilk oyun süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 ut3'ü download ettim yaklaşık 10gb. alın da boşa gitmesin ya. gerçi indirimden alanlar dolar 1-2 hafta inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 ut farklı bi soluktu yani zaten 3 tane fps var ki, diğerleri onların featurelısı half life tadında quake tadında ut tadında. ama ut tadında pek gemmio herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 ya zaten id hepten bıraktı o işleri. epic de gow'la para kırıyor. yok yani elimizde son 5 yıldır military shooter harici uçmalı kaçmalı bişi. sabonis said: hipster sam is hipster? =P quake vs unreal tartışması da yapmıştık de mi zamanında deli gibin. hangi unreal imba diyorsun, bi bakalım belki alırız :D bütün tournament serisi imba da ut99 sektörün ve türün stagnasyonu gözönüne alınırsa sanırım daha uzun yıllar yapılmış çıktığı zaman için en iyi shooter özelliğini koruyacak gibi. açtım dm-morpheus nasıl zevklendim var ya. of yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Morpheus ne güzel mapti ya cidden. Canım istedi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 al ya hemen 2,5$. inan demin oynadım da o kadar keyifli, sanki ilk günkü gibi. oyun taş hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Sam said: al ya hemen 2,5$. inan demin oynadım da o kadar keyifli, sanki ilk günkü gibi. oyun taş hala. max res kaç, alıntıladım ki mesaj gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 ini'ye elle müdahale edebiliyorsunuz, 1080p ftw. http://www.youtube.com/watch?v=VtovO-560kc best taunts evar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=bX5CpBfTg4o 0:30 sorası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Sam said: al ya hemen 2,5$. inan demin oynadım da o kadar keyifli, sanki ilk günkü gibi. oyun taş hala. Akşam alabilirim ancak. Botlarla az oynamadım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 6 saati daha indirimin. vay anasını 12 yıl sonra öğreniyorum bunu, hep de içimde "acaba" sorusu olmuştu: said: DM-Morpheus LMC knew they had found an excellent arena at the very top of a newly constructed Galaxyscraper SuperStructure. Thanks to the modern miracle of super tensile solids, these three buildings reach a staggering 12 miles high at their pinnacle. The thin atmosphere and reduced influence of Earth’s gravity provide an interesting test of the tournament athlete’s ability to adapt and conquer in extreme environments. Trivia The LevelEntryText property of the level is "Nobody ever makes their first jump". Morpheus was inspired by a scene in the movie The Matrix, and named after one of its characters, Morpheus http://images2.fanpop.com/images/quiz/40110_1217204878602_500_212.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 sadece unreal 3 black aldım ya pakete gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 of ctf-face rocket arena sunucusuna girdim şahane ya heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 toçlayt alıyım mı? daha once oynamadım. bir de driver'a yuklenin gençler onu çok istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 kiymaliborek said: sadece unreal 3 black aldım ya pakete gerek yok. yeter ut3. diğerleri de iyi oyundu ama bu saatten sonra oynanmaz. biri konusunu hortlatsın da bi yoklama yapalım kim oynar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Birileri justcause 2 yi bekliyordu burada, flash sale a girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 ben bekliyordum aldım hmn tüm dlc'ler ile birlikte. eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Fallout NV ultimate pack aldım da, fresh start yaparken DLC'leri deaktif mi etmek lazım? Main campaign'i bitirince mi açayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 ek görev ekliyorlar, başlamazsan dert olmaz sanırım. bende öyle duruyorlar. birine gireyim dedim, lvl 25+ dedi işte. dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 main contente hiç etkileri yok girene kadar dönüşte de kazandığın loot/exp kalıyo sadece yanına, dert etmeden oyna. kazara giremiyosun zaten. edilop//main campaign bitince credits geliyo oyun sonlanıyo bu arada. ana questte bi noktada soruyo oyun bitecek devam etmek istiyor musun diye zaten. oradan dönersin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 meh..harddiskte yer acmak icin uninstall'lara basliyan oldumu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar