Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 nwn2 platinum felan gelir kesin summer sale için kaçırmayın onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 nw2 platinum'u her sale'de alıp her seferinde ben bunu oynamam şimdi yea diyip trade ediyorum birileriyle, gelirse muhtemelen yine alırım fkopdsğlfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Mirror's Edge ne zamandır istiyordum gelse de alsak. Basın oyu, oynamadıysanız zaten büyük kayıp. Portal'a kadar çıkan en iyi alternatif oynanışa sahip fps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 biri şuna gabe in yüzünü koysun, tropico 3 yazısınıda steam summer sale yapsın: http://media.giantbomb.com/uploads/0/3699/1817245-tropico_3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 ps3de var 7 euro felandı bi ara shoptoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 eyc of ile revalations alsammi ya acep, ocagima incir agici diktin steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 hiçbişi almadım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 abi tropicoda hard ada da açıyorum falan da bir hardlık çıkmıyor illa o sliderları en en harda mı getireyim zorlaması için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 KHaRoN said: community choice da JA %18, red faction %45 oy almis. kufur gibi. şu olay iyi ki ben uyurken olmuş yoksa çok küfrederdim. pff ja düşse onu alacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 ikinci bir emre kadar hepinize oyun almayı yasaklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 age of empires berbat bi oyun di mi ya ben ole hatırlıyorum aoe 3 diyorum yane bole camplar felan war tren felan yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Sadece Legend of Grimrock aldım şimdiye kadar, kendimle gurur duyuyorum. Sadece 6 gün kaldı. Başarabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 iron front nasıl oynayan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 ARMA2 motoruylan yapılmış WW2'de geçiyor, Alman ve Rus campaignleri var ayrı ayrı, fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Sam said: KHaRoN said: community choice da JA %18, red faction %45 oy almis. kufur gibi. şu olay iyi ki ben uyurken olmuş yoksa çok küfrederdim. pff ja düşse onu alacaktım. Bende kesin JA olur diye bekliyordum, şu oranlar cidden bana palavra gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Rage nasıl önerir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 İyiydi ama buglıydı. Buglar düzelmiştir sanırım, bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Sırf Risen 2 diye girdim; Trine 2, E.Y.E, New Vegas, Crusader Kings 2 almış durumdayım. En azından hepsi oynayacağım oyunlar. Hayır, Risen 2 çıkınca para kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Steam üzerinden alınan Trine 2'nin Linux versiyonu için Steam confirmation code ile [email protected] adresine email atın, gerekeni yapıyorlar. Hi Faruk, Ah indeed, Steam doesn't yet support Linux (hopefully will someday!) but I've got an extra Trine 2 Desura (Linux) key here: *****-*****-*****-*****-***** Redeem on https://secure.desura.com/cart/gifts/activate/ I hope you enjoy the game on Linux as well. Thanks for supporting us! :) Best, Joel Frozenbyte team Sırf linux versiyonu var, destek olayım diye Stem üzerinden aldığım -oynayacağımdan da değil- Amsenia için aynı emaili Frictional Games'e gönderdiğimde git bizim storeden yeni key al demişlerdi. Oynamasam bile tüm oyunlarını alırım bu firmanın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Evet age of 3 o tren vb olan doğru hatırlıyorsun , age of serisinin en iyisi 2 idi diye hatırlıyorum ,ben 3 e bir bakıp kaldırdıydım o zamanlar o nedenle daha fazla yorum yapmayacağım . BonePART said: age of empires berbat bi oyun di mi ya ben ole hatırlıyorum aoe 3 diyorum yane bole camplar felan war tren felan yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 3 kovboy falan seviyorsanız güzel baya zaten hep senaryo gidiyor, bide bi birim var böle kunduz şapkalı tüfekli, ilk birimlerden, onunla bitirirsiniz oyunu başka birime gerek olmuyo pek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Tekrar söylüyorum buradan, CRPG sever herkes bu oyunu almalı: http://store.steampowered.com/app/112100/ Oyun süper! Risen ve Witcher son yılların en iyi CRPG'si diyordum ama Avadon'un yanında halt etmişler. Masaüstü tadını veriyor, eski RPG'lerin tadını veriyor. Karakterler, öykü, narrative her açıdan günümüzdeki oyunlardan üstün. Grafikler de iyi oldu Avadon.ini ile çözünürlük ayarlayınca (Windows'u bilmiyorum ama Linux'da çözünürlük ayarı çıkmıyor, elle ayarladım). Uzun oyun, dünyasına öyle bir çekti ki, başka hiç bir şey yapmak istemiyorum şu anda oynamaktan başka. Avadon dünyasının atmosferi imba. Chrone Trigger'ın pixel grafiklerle yaptığına yakın bir şey yapmışlar. Dialoglar arası Planescape tarzı tasvirler var, mekanlara girdiğinde de dialog kutusu açılıp ortamı tasvir ediyor, çok yetenekli bir GM yazmış gibi tam. Süper. Farklı NPC parti elemanlarıyla tekrar oynayacağım biter bitmez. RPGFan'dan da 90 üstü almış zaten: http://www.rpgfan.com/reviews/Avadon_The_Black_Fortress/index.html "Classic old school tactical gameplay, magnificent plot" demişler, tamamen katılıyorum. Dövüşler çok düşündürüyor, ayılamasına dalamıyorsun karşına fare filan çıkmadığı zamanlarda. Hala oynamıyorsanız alıp hayatınızın hatasını yapıyorsunuz. Planescape ve Chrono Trigger'ın yanında adı sayılabilecek kadar iyi oyun. Oyunun neredeyse hiç tasvirsiz diyaloğu yok. Süper atmosferi o yaratıyor birazda: SC http://www.rockpapershotgun.com/images/11/may/avadon_conversation.jpg http://www.gamebanshee.com/phpthumb/phpThumb.php?src=../images/com_sobi2/gallery/1656/screenshot10.jpg http://www.gamebanshee.com/phpthumb/phpThumb.php?src=../images/com_sobi2/gallery/1656/screenshot4.jpg http://www.gamebanshee.com/phpthumb/phpThumb.php?src=../images/com_sobi2/gallery/1656/screenshot3.jpg http://cdn.geardiary.com/wp-content/uploads/2011/03/Avadon-Mac-SS14.jpg %50'yken hazır alın hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 avadonda var anasını satıyım oda var zamanında aldırdınız bana oynayamadım fazla ama oda var once su grimrock ve bioshocklar biterse onada baslarımt ekrar bu arada aoe2 yane aok efsanedir abi sc den sonra en basarılı ikinci rts oynudur kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Bugün pek bişiii yok kendi adıma.. Birşey soracam bu steam library de duran game list te bazı oyunların ismi 2 defa yazıyo. Üzerine basınca install seçeneği bile yok niyedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Norak said: 3 kovboy falan seviyorsanız güzel baya zaten hep senaryo gidiyor, bide bi birim var böle kunduz şapkalı tüfekli, ilk birimlerden, onunla bitirirsiniz oyunu başka birime gerek olmuyo pek :p 3 o kadar kotu bi oyunki yazık oldu resmen seriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar