nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 abi new vegas ultimate i almamak için zor tutuyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 bi yandan oglum hem vaktin yok hem oyuna para verme yazık diyorum,diger yandan daha gecen cuma 1 bardak şaraba 20 lira verdin eşşek diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Sizin için Jagged Alliance %75'ine tıkladım, yamalarla çok güzel oldu bu kıyağımı unutmayın asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 "nutella yerim" said: bi yandan oglum hem vaktin yok hem oyuna para verme yazık diyorum,diger yandan daha gecen cuma 1 bardak şaraba 20 lira verdin eşşek diyorum cidden bu tarz şeyleri düşününce alıyo insan =) kolaya 5 lira verdiğimiz yerler var 3-5 doları oyuna çok görmemek lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Beyler çok önemli steamde new vegas indirimi varmış ne zaman bitiyor? Steame giremiyorm iş yerinden. NV yi duydum ama :D cidden bitiş saati lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 şu an tam 8 saat var bitime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Tam eve vardığında biter bu indirim Osi, ver bize KK numaranı alalım sana hemen bak kaçırırsın valla otobüsteykene! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 http://store.steampowered.com/app/2028016/ Oha beyley bayanlar. Aldım hemen. Hatta steam trade için stok yapacaktım, herkes yapar şimdi, enflasyon olur fiye vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 İçinde 9 dlc geldi: http://i.imgur.com/EjyeI.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 "Tatar Ramazan" said: Tam eve vardığında biter bu indirim Osi, ver bize KK numaranı alalım sana hemen bak kaçırırsın valla otobüsteykene! iş çıkış eve geliş 18:30 20:00 a kadar yetişemeyebilirim de ya özelden veriyorum KK numaralarımı GERGE said: http://store.steampowered.com/app/2028016/ Oha beyley bayanlar. Aldım hemen. Hatta steam trade için stok yapacaktım, herkes yapar şimdi, enflasyon olur fiye vazgeçtim. valla link doğru mu bilmiyorum ama ilk günden beri nv yi bekliyorum umarım yetişirim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 GERGE said: http://store.steampowered.com/app/2028016/ Oha beyley bayanlar. Aldım hemen. Hatta steam trade için stok yapacaktım, herkes yapar şimdi, enflasyon olur fiye vazgeçtim. bana al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 90 dolar oldu. Artık gerçekten bakmayacağım. Babamın oyununu satsalar umrumda değil. Yeter lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 NV ultimate da aldım tamam bitti yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 ahhaha dur ya daha çok var bitmesine ne bu acele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Ben biticem bu gidişle ama. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 achievement hunt olmayınca satışlar düşmüştür tahminen. pff umarım kaçırmam nv yi ya kaçırırsam da suçlusu listesinde 500 oyun olup half life 2si olmayan casual low skill steam kullanıcılarıdır. oh bahanem hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Bu Fallout3 ile New vegas arasında çok büyük alaka var mı? Özellikle hikaye bakımından. Bir de Fallout 3, win7'de sorunlu gibisinden bir uyarı var. İkisini de almalı mı yoksa sadece NV falan mı almalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Half_Cow said: Bu Fallout3 ile New vegas arasında çok büyük alaka var mı? Özellikle hikaye bakımından. Bir de Fallout 3, win7'de sorunlu gibisinden bir uyarı var. İkisini de almalı mı yoksa sadece NV falan mı almalı? fallout 1i 5 kez fo2yi9 kez fotu 3 kez bitirmiş biri olarak; FO3 ü açtım 20 dk oynayıp kapatmak zrounda kaldım. New Vegas aynı motor aynı oyun tarzı ama işte obsidian var. FO3 Kesinlikle alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Peki New Vegas'ın DLC'leri çok gerekli mi? (Yahu daha kaç gün var şu tasarruf yapma işi ne kadar zorluyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 sipeyskeyk said: 90 dolar oldu. Artık gerçekten bakmayacağım. Babamın oyununu satsalar umrumda değil. Yeter lan. sipeyskeyk said: NV ultimate da aldım tamam bitti yeter. hı hı http://1.bp.blogspot.com/_v_Qo1YeKmTc/TG21uDZh8rI/AAAAAAAAAg4/k3taXv42AKM/s1600/nah.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 GERGE said: http://store.steampowered.com/app/2028016/ Oha beyley bayanlar. Aldım hemen. Hatta steam trade için stok yapacaktım, herkes yapar şimdi, enflasyon olur fiye vazgeçtim. Sırf şunun için telefonu hotspot yaptım iş yerinden satın aldım kaşla göz arasında ahah. Neyse hızlı bildirim için teşekkürler, pati bir kez daha teslim etti. Game of thrones u da böyle kapabilirsem yaz satışıyla işim gücüm biter bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 aksam 6 gibi almaya başlıyorum bende 110$ civarı bi bütçem var gibi hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 GERGE said: http://store.steampowered.com/app/2028016/ Oha beyley bayanlar. Aldım hemen. Hatta steam trade için stok yapacaktım, herkes yapar şimdi, enflasyon olur fiye vazgeçtim. Gerge oyunu oynamazsam 9.99 un yarısını senden alacam. Lan bitsede kurtulsak, işyerinde bile cepten steam App sinde gözüm. Shopping whore olduk resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 said: Bi daha shopping festte anamla bacımla dalga geçersem Gaben çarpsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 abi dayandım dayandım. l.a noire i de zamanını kaçırdığım için almadım. o da dayanmış sayılırım. ama sanırım fallout u alıcam. fak. irade denemesi yapıyordum. ama sizinle karşılaştırınca baya iradeli sayılırım aslında sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar