fizban Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 bundle aldığımda, oyun bende varsa, oyunu gift olarak şeyetmemesi ne kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 biri region lock ile ilgili meme yapsın bence =) sevdiğim oyunları ayıp olmasın diye orjinal alıyorum çoğu önceden oynamış olduğum şeyler ama region lock görünce zevkle malum yerlere tıklıyorum. suratımda tam troll face beliriyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Steam çooook az çıkan bir şey o, Gabe'mizin elinden gelecek bir şey yok o konuda. Oyunlar pahalı, Rus alınca da oynayamıyoruz diyen de ayıp ediyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 gabe abimiz daha ne yapsın. çikolata parasına size oyun getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 BEYLER ARKHAM CITY İŞLEMLERİNİZ ALINIR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 son şans 1 saate en geç çıkıcam evden batman + harley quinn 13€ paypalle hemen halledilir sonra batman yok bende :((( diye ağlamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 fizban said: bundle aldığımda, oyun bende varsa, oyunu gift olarak şeyetmemesi ne kötü ya. Nasıl yani bizde olan oyunu tekrar alınca inventorye atmıyor mu artık? ohohhhhh iyice saçmalamışlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 benim bildiğim orange box'ta oldu bi kere hl2 ve ep1 olanlara verildi. belki de şirketlere göre farklıdır. iyice saçmalamak ne abi bu arada ne kötülüğü var adamların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Ya bundle falan aldığımda 2 tane olan yani fazla oyun inventorye gitmeli ve Trade/Gift edebilmeliyim, sonuçta kazanılmış hak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Kazanılmış hak değil, sözleşmede yazıyor öyle olmadığı. Bethesda alsam mı diyorum, o oyunların hiç biri yok bende. Gerçi bundle'lar hep kalıyor sanırım, son gün alırım alırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 bu arada şu region lock muhabbeti ile 9gag'e bir şey yaptım ilk 9gag'im bu arada fdsfsd. http://9gag.com/gag/4773199 emeqe sayqı peyLer 3000 kişi bakmış kimse gülen surata tıklamıyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 paybpal hesabımda 3 dolar var, onunla magicka alıyım dedım ama hep paypal üzerinden kredi kartına yonlendırıyor benı. onu nasıl yapabılırım? said: Uluslararası işlem yapıyorsanız, para kredi kartınızdan çekilecektir. Türkiye’deki müşterilerimizin PayPal hesaplarını kullanırken tüm yerel para birimi kısıtlamalarına ve döviz kullanımına dair tüm kurallara uymaları gerekir. oha bunu yeni gordum ee ne yapıcam ben bu 3 doları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 paypaldaki parayi anca tr ici odemelerde kulanabilirsin, zamaninda nasil dolandilarsa paypal turkiyeye ozel bole bi sey yapti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 aente said: ... 3000 kişi bakmış kimse gülen surata tıklamıyor.... E hiç güldürmedi ondan olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 O paypal hesapta kalan parayı ancak türkiye içinde bir alışverişte kullanabilirsin ,maliyenin isteği üzerine bu yola gidilmiş diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Civ collection alacağıma civ 5 aldım sadece. neden yaptım bilmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 =/.. bende de sifir expansionli hali mevcut.. goty editioni her gordugumde icim gidiyor.. icindeki exp.leri ayri ayri almak istesem 7-8 dolar fazlaya mi ne geliyodu =(.. o yuzden ben de almiyom =P.. bu arada, ana sayfada cikmayan ama 70%, 80% indirimli oyunlarin listesini yapmis bir eleman.. http://www.reddit.com/r/gaming/comments/wgisp/hidden_sales_on_steam_only_70_to_80/ (thanks to mono :P) yillar oncesinin hatrina syberialari aldim ben ama oynamamis olanlara siddetle tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Bu tip durumlarda '' package info '' ya tıkla bütün paketin içeriğini görebiliyorsun ,hemde paketteki oyun ve DLC 'ın tek tek fiyatı görünüyor .Geneldede hep beraber indirime girmiş oluyorlar . Ek : Kastım şu görünüş http://store.steampowered.com/sub/15366/ . Bu arada civ5 2 ayda kaçkere indirime girdi hatırlamıyorum ,yakalarsın bir indirim korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 fixmen said: aente said: ... 3000 kişi bakmış kimse gülen surata tıklamıyor.... E hiç güldürmedi ondan olabilir mi? olabilir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 İki topiğe değil tek topiğe yazalım karışıyor lolz Magicka diyordum, nasıl bi oyun? $2.5 yapmışlar, büyücülü müyücülü güzel bişeye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 axedice said: İki topiğe değil tek topiğe yazalım karışıyor lolz Magicka diyordum, nasıl bi oyun? $2.5 yapmışlar, büyücülü müyücülü güzel bişeye benziyor. ben aldım çok guzel oynanısı bence ama bır suru oyun aldıgım ıcın sıra gelmedı daha ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 magicka iyidir oynuoduk baya geçen sene patide. beyler walking dead yüzde 40 indirime girmiş alayım mı bekleyeyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 ben back to the future ı alıp bitirmiştim fena değildi, jurassic park ı almıştım daha oynamadım buda aynı tarzda olması lazım seri halde aynı tarzda oyun yapıyorlar. O zaman alınabilir bence =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 ya oyunu oynadım ben zaten baya seviyorum da daha indirime girer mi bekleyeyim mi diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 hamsilipilav said: ya oyunu oynadım ben zaten baya seviyorum da daha indirime girer mi bekleyeyim mi diyorum Yeni oyun, %66 ya gireceğini sanmam, ayrıca oynadıysan 2.49 dolara gibi bı fiyattan görürsen yapıştır asdfd. CitiesXL nasıl, değermi 10 dolare me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar