Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Skyrim'i almam için %50 indirimden fazlası gerekiyor herşeyin bedavaya indiği şu dönemde. Bakalım kısmet ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Tropico almayan kalmasın. Cidden çok iyi oyun, favorilerimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Crusader Kings II + Sword of Islam SW : KOTOR FM 2012 Tropico IV daha 23'üne çok var butun aylıgı gömücem sanırım. safaddasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 fixmen said: Tropico almayan kalmasın. Cidden çok iyi oyun, favorilerimden.tropico 4 bütün paketi almak lazım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Alabiliyorsanız alın derim. DLCler ucuz zaten. Modern Times Expansion zaten. Bir sürü yeni şey ekliyor ve uzunca yeni bir campaign. 16$ fazlasıyla hak ediyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Modern Times kacmaz, bundan once en fazla 9$a indirime girmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 multi olmayan yada patchlemek önemli olan oyunları uğraşmamak için alıyorum da tropicoyu çok alasım var yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 bana bi magicka dlcsi 1 dolardan hediye etmek isteyen var mı sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 YS origins nasıl bi oyundur bilen var mı? edit: Nevermind, bitmiş indirimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 valve banka hesapları dolmuş store overload oldusdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Gerge ''JRPG sever herkes almalı, PC'de çok az iyi örneği oluyor zaten, bu da onlardan biri. Konu çok çok imba değildi ama aksiyon ve işleniş güzeldi. '' dedi bende aldım .kötü çıkarda zaten direkt kafa göz dalıcaz ahalice :) Rewendor said: YS origins nasıl bi oyundur bilen var mı? edit: Nevermind, bitmiş indirimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Bu renegade ops değişik birşeye benziyor oynayan varmı? beleş fiyatı resmen =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ys nası jrpg oluyo fransız yapımı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 dayz mod oynayan var mı ya arma alasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ARMA2 deme bana ya..adiler bi %50 indirim yapsa DayZ icin kosarak alicam..zor tutuyorum kendimi..bildigin zor tutuyorum ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 abi bi dayz kafasına gireriz o zaman pati olarak survival takımı sdfsdfs gaz için walking dead okuyayım brz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Tropico 4 almamak için kendimi zor tutuyorum ya, geçen Summer Sale'de 3'ü almıştım komple halen oynayamadım, o bile içimde bir yara zaten. 4'ü alıp yatırmak istemiyorumda, ama bir yandan deli gibi almak istiyorum :D ne yapsam pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Önceki indirimi kazanan l4d olmuş. aklınızda bulunsun. bu arada bugünkü community choice için amnesia'yı seçerseniz çok mutlu olurum lan. go go amnesia. vote for amnesia plox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 piratebay sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Alan Wake yeni aldım zaten, LA Noire Ps3'te var :D Onu seçmiştim bile ben sadfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 çok şükür kartımda par ayok yoksa sıçmıştım download bile etmiceğim şeylere para veriyorum hep fssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 hamsilipilav said: piratebay sdfs bazı oyunlar çok iyi o yüzden hiç sahte kasmıyorum. oyun gerçekten güzelse ve hakediyorsa orjinal orjinal hesapda dursun. bu arada san andreas da girsin lan, mis arşivlik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 sdfsdf orcs must die nasıl bi şahesermiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 HAYDA withcer 2 flash sale'e girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 witcher 2'yi alsam mı %60 indirimde, bir %75 patlatırlar mı o flash deal haricinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar