Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni desktop mu konsol mu

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

suan 2. senesine giren notebook'umdan başka bir şeyim yok oyun için. ısınsa mısınsa da idare ediyor daha 1.5 - 2 sene daha götürür büyük ihtimalle iyi bi laptop ama şöyle güzel bi masaüstü toplamayı düşünüyorum.

sizce gaming için masaüstü toplamak yerine güzel bi tv ve bi konsol mu alsam? para olarak tv ve konsolu aynanda alamam belki ama tv alınca notebooku bağlama olayı var o yüzden alana kadar o şekilde de hoş bi durum ortaya çıkıyor. şu + - leri düşündüm sizce ne yapayım?

+ armuta yayılıp akma keyfi konsolda var
- pc oyunları kadar edinmek kolay değil (steam indirim korsan falan)
- RTSler için kötü (rts mi kaldı gerçi)
- FPSler ile ilgili hala konsolda olur mu yeaaa kafası yaşıyorum ama burada da çok var çok rahat oynuyorum diyen.
+ grafik mrafik, ısınma, performans kasmadan direk oyunu takıp mis gibi görüntüyle akmak.
- yakında yeni nesil konsollar çıkar mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bilgisayardan sadece mmorpg oynuyorum, onun için de laptop'ım yetiyor.

Ailemle, arkadaşlarımla falan vakit geçirmek, yayıla yayıla oyun oynamak için önümüzdeki hafta kinectli xbox 360 alıcam.

Assasin's Creed serisi, FF'ler, Batman oyunları, Fifa 2013, Mortal Kombat, BF 3 vesaire fazlasıyla ilgimi çeken ve PC'de oynama imkanım olmayan oyunlar. (BF 3'e laptop yetmiyor sdf)

İşin güzel yanı 2011 ve 2012 ilk çeyrek hitleri 15-20 euro arasında satılıyor amazon'da, o yüzden 4-5 tane oyun toplayıp gelicem ki beni 1 seneden fazla idare eder 4-5 oyun + kinect.

Eğer xbox 360 almıyor olsaydım, PC toplayacaktım ben de ama istediğim gibi bir PC toplamaya kalksam 2000 lira'dan başlıyor ve monitör falan dahil değil bu fiyata. O yüzden PC'nin 5'te 1 fiyatına konsol almak ve dertsiz tasasız aynı zamanda multimedya cihazı olarak da kullanıp oyun oynamak daha güzel görünüyor gözüme.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu saatten sonra konsol'a yatırım yapılmaz. Çok eskidiler, doyurmaz artık.

PS4 ve X-Box 720'nin 3 senedir falan geliştirildiğide artık kesinlik kazandı. Önümüzde ki 1 sene içinde herhangi bir fuarda duyurulup birden bire satışa bile çıkabilir.

Muhtemelen seneye E3'te duyurulup son baharda da çıkarılır.

Hatta Desktop almayıp yeni nesil konsol bile beklenebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni xbox'ın en azından 2 senesi var, xbox 360 da 280 euro'ya satılıyor kinectle beraber. Sony'nin de vita'daki fail kokusundan sonra hemen konsol patlatacağını sanmıyorum.

Konsol işini hardcore gaming olarak görmüyorum ben bir de, oturup iyi vakit geçirmek, arkadaşlarla/aileyle farklı bir şekilde eğlenmek adına çok başarılılar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi niye konsol almak icin gec olsun ki ya ? mmo falan degil ki bu gec baslamanin dezavantaji olsun... bastan alip ne cikacak diye bekleyecegine su an oturmus super exclusive serileri var ps3'un... ucuzlamistir da cogu zaten, uncharted'lari oyna, demon's souls/dark souls oyna, ratchet'lari falan oyna, daha bi dolu var...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
grafik mrafik, ısınma, performans kasmadan direk oyunu takıp mis gibi görüntüyle akmak.

http://i101.photobucket.com/albums/m45/kari_misslee/myspace/lmao.jpg
ps3 takılı samsung led var, çok afedersin görüntü kusmuk gibi. yıl 2012 değil 2006 olsa bayılabilirdim tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben grafik olayında bayağı geri kaldım gaming pc'm olmadığı için herhalde. Bana süper geliyor konsol grafikleri sdfj

Hoş grafik rörörö adamı değilim, ondan da kaynaklı olabilir.

4-5 gündür xbox 360 oyunlarına bakıyorum nette de, kinectli xbox sırf dance central ya da forza 4 için bile alınabilir.

Xbox'la beraber sanırım, dance central 2, forza 4, super street fighter 4, battle field 3/mw 3 alırım onlar da beni 1 sene götürür gibi, ki mgs hd collection, ff'ler, batman serileri, assasin's creed, HALOLOL, demon soul, mass effect'ler (3 hariç) 20 euro altına satılıyor.

Benim gibi casual amaçlarla konsol almıyor olsa bile uzuuun süre mutlu eder bence şu anki konsollar, kaldı ki bunun 1/4 fiyatına yapıyorlar iyi bir PC'nin
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Ben grafik olayında bayağı geri kaldım gaming pc'm olmadığı için herhalde. Bana süper geliyor konsol grafikleri sdfj

Hoş grafik rörörö adamı değilim, ondan da kaynaklı olabilir.

4-5 gündür xbox 360 oyunlarına bakıyorum nette de, kinectli xbox sırf dance central ya da forza 4 için bile alınabilir.

Xbox'la beraber sanırım, dance central 2, forza 4, super street fighter 4, battle field 3/mw 3 alırım onlar da beni 1 sene götürür gibi, ki mgs hd collection, ff'ler, batman serileri, assasin's creed, HALOLOL, demon soul, mass effect'ler (3 hariç) 20 euro altına satılıyor.

Benim gibi casual amaçlarla konsol almıyor olsa bile uzuuun süre mutlu eder bence şu anki konsollar, kaldı ki bunun 1/4 fiyatına yapıyorlar iyi bir PC'nin

bugünün low end pcleri rahatlıkla ezer abi 720pde iki konsolu da.

çıktığında bile pclerden kötüydü zaten ikisi de.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim i5, 4gb ram, g310m laptop'umu eziyor ikisi de :P

Çok temiz görüntü vesaireden ziyade oyunlar akıcı, aktı koktu derdi yok, cd'yi takıp oynuyorsun, kafalar rahat.

Black ops oynuyodum ben laptop'ta grafikler medium'daydı, 30dk'de bir kasılmaya başlıyordu bir şeyler oluyordu, crashler bilmemneler gırla. Kuzenim xbox 360'ta oynuyordu 0 stres.
Sosyal ağlarda paylaş

laptop iyi hoşda bende iki sene önce laptop aldım çocukluktan beri hayalimdi laptopları alcaz lan party akacaz vs vs ve cidden über olduğu konular var desktopa göre, mobil olması, rahatlık, yatarak akabilmek vs gibi bişiler izlerken yada nette gezerken ama gaminge gelince olmuyor abi hele HP laptop ellerimi yakıyor sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...