Ren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 imamizer said: neyse silelim madem. abi niye sildin iyiydi o ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 dasaaa adamın isteği yerine getirilmiş neden vakvakları ürkütüp içkili havuz partimizi bozuyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 dasaaa said: biri de özgür balina willy falan koysun, jaws falan koyun olm! her şey, söyletmeyin. denizden çıkan seksi hatun falan da koyun. aslında koyun da koyun.. sheep koyun tabii dasaaa said: PHOTOSHOPLARI AÇIIINN!!! HERKES Bİ KONU BELİRLESİN! BURAYA FOTO KOYANLARI BANLAMIYORUZ! bu bayağı false advertising olabilir bölüm modu böyleyse abooov... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Joker said: http://i7.photobucket.com/albums/y253/byjoker/foseydon.png Deniz Foseydon Tanrıöver değil mi bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ta kendisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 NolaxThensbane said: ben beceremedim ama nolur biri şunu koysun iskeleye http://i.imgur.com/Vy6ph.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ahtapot güzel olmuş. sevimli bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 adjagsdjas cok iyi lan ahtapot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 forumda photoshop yardımı isteyecek daha fazla masum insana ihtiyacımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 dasaaa kızmaz ise, madem gençler eğlence istiyor tatil günü alın eğlence, önden kadraja girmiş ağacı ve yerdeki kutuyu bi zahmet bi kaldırınB) http://ns223506.ovh.net/rozne/42334b9bf4cf3211b22d0e06a5261bd5/wallpaper-314950.jpg edit: aslında arkaya minibüsteki dam iyi gider ama o kadar ps bilgisi kalmadı bende artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 503 Service Temporarily Unavailable dedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 sana dedi işte, bize demiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 ps ne güzel şey ya, vaktim olsa tekrar dan öğrensem keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 ekmeğini bundan kazanan ben ve benim gibiler için çokta eğlenceli gelmiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 neden ki? bakıp "ahaha salaklar, EPIC FAILSINIZ" demek gibi ekstra bi şansın daha var işte. bence 2kat fazla gülmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 http://i7.photobucket.com/albums/y253/byjoker/goruyorum-ve-artiriyorum.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 sanssizsansli said: ekmeğini bundan kazanan ben ve benim gibiler için çokta eğlenceli gelmiyor artık. ahhaa bu ne. sanki oto tamircide çalışan emrahla dalga geçen motorcu gençleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Anne denmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 ps ne güzel şey ya demiş ya arkadaş, photoshopla uğraşması falan öyle çok sanıldığı gibi eğlenceli gelmiyor bir süre sonra bunu meslek olarak yapanlar için onu diyorum. bişey yapıyosun eğlenmekten çok kendini denemek için yapıyorsun çoğu zaman. eğlenceli yönleri var tabi de daha eğlenceli işler var mesela plajda hatunlara güneş kremi sürmek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 oyle bi meslek mi var? okulu falan varsa gideyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 sanssizsansli said: ps ne güzel şey ya demiş ya arkadaş, photoshopla uğraşması falan öyle çok sanıldığı gibi eğlenceli gelmiyor bir süre sonra bunu meslek olarak yapanlar için onu diyorum. bişey yapıyosun eğlenmekten çok kendini denemek için yapıyorsun çoğu zaman. eğlenceli yönleri var tabi de daha eğlenceli işler var mesela plajda hatunlara güneş kremi sürmek gibi. ee abi her iş için o öyle. aç discovery'i sabahtan akşama kadar inşaat belgeseli izle. bu içinde bulunmayı bi damla dahi eğlenceli hale getirmiyor ne yazık ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 ITT: People bitching about their jobs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 imamizer said: olm neden sildiniz bunu şahin k nın denizlerden gelen adam tiplemesi geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Mankenlere masaj yapan adam vardı o bile ağlıyordu tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar