Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Menşei P.R.C. wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 greek olması lazım. özelliklerden bak dlclere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Hayır, Türkiye'de kutulu satılanda Greek City States yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 aral'ın sattığında var greek states, kutulu. http://www.aralgame.com/beta/pc-turkce-total-war-rome-2-oyunu dlc tab'inde yazıyor. Xenus said: baya iyimiş steam değil mi bu? oyun steamworks zaten empire'dan beri hepsi öyle. pronoit said: yeni pc almak lazım diye düşünüyordum da benim laptop shoguni highda rahat açti ama o fan sesi ne allah aşkina susturmanın bir yolu var mı ? rome gerçekten de akacağa benziyor ama hala lejyon sistemini açiklamadılar bildiğim kadarıyla. bir de umarım ünite çeşitliliği bol olur. çeşitlilik derken bu hoplite bu da zırhlısı şeklinde değil eh o fanın pek çaresi yok, iyi abanıyor çünkü oyun. :p şu yukarıdaki videoda adam "tarihi kayıtlarda bir yerde adı geçtiyse oyuna ekledik" diyor. millet tartışıyordu gerçi silver shields filan gerçekten var mıydı yok muydu diye, yaparlar çeşitlilik de işte bu sefer de fantaaazi mi oldu durumuna geliyor bir yerden sonra. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Tamam, ben Vatan'daki 73 Tllik versiyonu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Oyun ne zaman cikiyor bir de CE ne kadar Turkiyede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Bide yine aciyoruz di mi beyler guildi shogundaki gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 3unde cikiyormus. Hmm PC almak lazim acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 legionların alet-edevat customization ına ek olarak dış görüşü de değiştirebiliyoruz armorlar, war paint falan. http://cloud.attackofthefanboy.com/wp-content/uploads/2013/08/War-Elephants.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Benim gibi oyunun başından ünite saklayıp "aha bu da kralın eskortu olsun" falan kafası yaşayan adamlar için bayağı iyi bir olay. Geniş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Olm cok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Norak said: legionların alet-edevat customization ına ek olarak dış görüşü de değiştirebiliyoruz armorlar, war paint falan. http://cloud.attackofthefanboy.com/wp-content/uploads/2013/08/War-Elephants.jpg DLC mi? Hastati helmet pack 0.25$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Redeagle said: Benim gibi oyunun başından ünite saklayıp "aha bu da kralın eskortu olsun" falan kafası yaşayan adamlar için bayağı iyi bir olay. Geniş olsun. aynısını bende yapıyorum, geleneksel kıyafetli tören kıtası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 elephas maximus indicus fsfsf niye latinceyse sanki latince konuşulan memleketler kullandı filleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Komutan said: Tamam, ben Vatan'daki 73 Tllik versiyonu diyorum. Vatandaki ile Araldaki farklımı yani? 2 farklı ön sipariş sürümü olduğunu sanmıyorum, deluxe değil collectors değil üstelik. Bence aynılar sadece Vatan yazmamıştır detayları DLCyi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Kutulu bana en uygunu gibi geldi. Steam key'ini satacağım. İlgilenenler çağrı bıraksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 vatanda stoktan kalkmış fak aa yok ön sipariş ver diyormuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Norak said: legionların alet-edevat customization ına ek olarak dış görüşü de değiştirebiliyoruz armorlar, war paint falan. http://cloud.attackofthefanboy.com/wp-content/uploads/2013/08/War-Elephants.jpg MÜ-KEM-MEL of bilerek bakmıyordum oyuna çıkana kadar canım çekmesin diye, şimdi geçmek bilmeyecek bu bir ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Sorieno said: Kutulu bana en uygunu gibi geldi. Steam key'ini satacağım. İlgilenenler çağrı bıraksın. ben düşünürüm ama Türkçe oynanıyor mudur bu keyle acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Niye oynanmasın ki global sonuçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 pepsi icen varsa kampanya 66'ya filan geliyor oyun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 bastim preorderi valla..izledigim kadari ile oyuna kotu olma ihtimali vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Vatandan alinca greek cities geliyor di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 benim, bu kadar seneden sonra ce den tek istediğim, tatmin edici bir savaştan sonra champing ekranına dönerken, yükleme sırasında takılmayan bir oyun yapmaları, başında takılabilir, oyun çökebilir ama savaştan sonra yapmayın şunu ya, shogun2 de çoook küfür etim bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 ehueh o bana da m2 ve empire'da oluyordu. olmaz olmaz ama olunca yer gök inletir. (:P) vatan'ı anlayamadık ya, mail filan atıp sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar