HotLine Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Genwa said: ingilterede 18 golle kral olmuştu Ronaldo, ispanyada 46yla olamadı. 18 golü nerenden uydurdun allah aşkına ya ronaldo premier lig de 1 kere gol kralı oldu oda 31 gol ile. nasıl 18 gol ya? ayrıca ben nedense ROONEY I goremiyorum. rooney ile ronaldoyu kıyaslamak dünyanın en büyük saçmalığı. ronaldo premier lig de oynamasaydı 31 gol atmasaydı belki haklıydın. belki sadece la liga da gol kralı olsaydı o zaman 18 gol anca atar derdin yine haklı olurdun ama yani bi yaşanmışlık var arakdaşım adam oynamış manchester united da. lionel messi cücesi gibi sadece la liga top scorer takımda oynamamış yani adam premier ligden rekorları kırarak la ligaya gelmiş simdi bu adama sen gel 18 gol bilmemne rooney felan diye lafları sok. hiç olcak şeymi ya? PREMIER LIG SON 10 YIL GOL KRALLIGI LISTESI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Nereden geliyor bu ergen rage, kuzenin falan mı abi Ronaldo? Adam 18 golle kral oldu derken iyi bir şey söylemiş, "İspanya gibi kolay bir lig değil" demiş, 31'se 31 nedir yani bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 o değil de henry ne plaseler atardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Baggio said: Nereden geliyor bu ergen rage, kuzenin falan mı abi Ronaldo? Adam 18 golle kral oldu derken iyi bir şey söylemiş, "İspanya gibi kolay bir lig değil" demiş, 31'se 31 nedir yani bu kadar. ok terminoloji derslerin bittimi? kuzenime gecelim. adam demiski 30 gol atsaydi o zmn falan filan ee bende adam atmis zaten diyorum. ne var bunu savunmakta yani? messiye cuce dedik diyemi ergen rage deme ihtiyaci duydun hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ayrica sabah sabah genwa nin dedigini yanlis okumusum aslinda rooneyi gol kralliginda gecti diye okumusum neremle okuduysam kusura bakma genwa:) o yuzden biraz ruzgar esti kafamda dedim nasil yani?? kimse premier ligde ronaldoyu izlemedi diye dusundum an icin smdi tekrar acip okudum megerse sabah okuduklarim heralde yogun bi gece gecirdigim icin tamamen yanlis anlamama neden olmus. duzgun bi sekilde okumayipta lafa atladigim icin kusuruma bakma genwa arkadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 HotLine said: ne var bunu savunmakta yani? messiye cuce dedik diyemi ergen rage deme ihtiyaci duydun hehe. Şu soruya kendi cevabını kendin vermişsin bir sonraki mesajda, problem yok sanırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 evet tamamen yanlis okudugum icin biraz sacmalamisim ve o da rage gibi gozukmus :) bende simdi farkettim. aralarda rooneyi ronaldo gibi okumus olabilirm. insanlik hali! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 PSG iboya 145 milyon euro harcamıs. 30 yasında adama yazık valla o kadar para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 2 sene sonra bırakacam diyor bi de adam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 said: Fiorentina görüştüğü Berbatov'un Floransa'ya gelmemesi nedeniyle yanan uçak biletinin parasını Berbatov'dan talep ediyor. asdasdasasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 S-H said: o değil de henry ne plaseler atardı. 1 tane adam soyleyin abi bu adam gibi caprazdan girip ayagının iciyle attıgı plase gollerine ornek. alayı abanıyo capraza. gelmedi hala kac sene oldu gideli herif :p bergamp ve henry gibisi gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Robben vardı istersen çaprazdan girip plaseyle köşeye bırakan bug bulmuş adam. Sonra bugını düzelttiler hep aynı hareketi zorlayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Rewendor said: Robben vardı istersen çaprazdan girip plaseyle köşeye bırakan bug bulmuş adam. Sonra bugını düzelttiler hep aynı hareketi zorlayınca. hasan ali kaldırımı yada hakan baltayı görücez bakalım bu akşam çözmüş mü bugını diye. hakan baltaya ihtimal vermemde hasan ali bi ihtimal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Tanju vardı bi de. Falsosu var.... http://www.youtube.com/watch?v=2G9XeS5Lc2k 0:40... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Aiko said: Rewendor said: Robben vardı istersen çaprazdan girip plaseyle köşeye bırakan bug bulmuş adam. Sonra bugını düzelttiler hep aynı hareketi zorlayınca. hasan ali kaldırımı yada hakan baltayı görücez bakalım bu akşam çözmüş mü bugını diye. hakan baltaya ihtimal vermemde hasan ali bi ihtimal.. Hasan Ali kim ya? güldürme. kademe yapmayı bilmeyen, arkasında sürekli boşluklar bırakan bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Zegna said: S-H said: o değil de henry ne plaseler atardı. 1 tane adam soyleyin abi bu adam gibi caprazdan girip ayagının iciyle attıgı plase gollerine ornek. alayı abanıyo capraza. gelmedi hala kac sene oldu gideli herif :p bergamp ve henry gibisi gelmez. henry bi' de yuvarlıyordu şerefsiz gibi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Gürcistan - ispanya maçını izledim şimdi de bal yagmis resmen ispanyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 İngiltere Ukrayna maçında ne oldu ya Cüneyte saydiriyormus ingilizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 http://www.nationalturk.com/ingiltere-ukrayna-maci-ozeti-cuneyt-cakir-ingilizleri-cildirtti-video-118106 bu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 gerrard'ın kartlara lafım yok da buz gibi golü yemiş harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ya o pozisyon ingilizler ve bizim ligimiz için aslında foul değil. Fakat uefa nezninde maçları izliyorsan herşey kural kitabına göre olmalı el değil omuz kullanırsan foul olmaz. Artık bunu göz önüne getirip yorum yapın. Uefa ayrı ülke ligleri ayrı.cüneyt cakırda uefa prosedrunu cok ıyı uyguladıgından zaten dunyada 12. sırası adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=xKOHq4za9bM henry övülmüş de şunu da koymak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 CthuLhu said: gerrard'ın kartlara lafım yok da buz gibi golü yemiş harbiden eliyle boğazına net temasta bulunmuş defoe, futbolcu da abartıp yüzünü tutarak atmış kendini net faul bence iptal doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Butun iyi maclari saat 5'e koymuslar EPL'de. Hangisini izleyecegiz simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 ben manu - wiganı seçtim. persie yok. şevkim kaçtı. sokun lan adamı. welbek çirkeflik yapıp kendini attı ya. of. pislik. manu peltı kazandı: hernandez... kaçırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar