Arma Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 O kadar bekledik. Bakalım insanlar beğenmiş mi bırakmış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Bıraktım mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 http://forum.paticik.com/mods/bbcode/icons/b.gif http://forum.paticik.com/mods/bbcode/icons/i.gif R A K http://forum.paticik.com/mods/bbcode/icons/small.gif http://forum.paticik.com/mods/bbcode/icons/i.gif M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Keyifle oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 3x60 charımla zevkle oynuorum, kısmetse 2 tane daha yakında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 nihayet almadım şıklı bir anket. almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Rmah farmlamak için oynuyorum,gw2 çıktığı gün byebye d3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 düşmeyen itemların farmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Gayet düşüyor ne ne kadar eder başlığına bak 2gündür neler düştü sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Bıraktım gibi birşey bazen oyundan arkadaşlarla sohbet için giriyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Osie16 said: Rmah farmlamak için oynuyorum,gw2 çıktığı gün byebye d3 osieden tek farkım bana item düşmüyor rmah için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 severek oynuyorum , 3x60 var benimde. diğerlerini de yaz sonuna kadar yapmış olurum. rmah benim için pek önemli değil , item düşürdüğüm zaman eğleniyorum hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 eskisi kadar oynamiyorum ya. bi wd kaldi 60 olmayan. rmah satacak birsey olsaydi daha fazla oynardim buyuk ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Dün gece aynı şeyleri milyonuncu kez yapmanın vermiş olduğu bir bıkkınlık hissettim. Şu diabloyu inferno da kesip bırakırım muhtemelen. veya bir süre ara verip öyle keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 ALAMADİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Keyif alarak oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Tek başına inanılmaz sıkıcı. Aynı nanesi bir milyon kez yapmak bayıyor. Skype açıp arkadaşlarla görüntülü chat olarak kullanırken eğlenebiliyorum biraz o kadar. Bende büyük ihtimal uzun bir ara veririm. Bir ara infernoda diablo kesip bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 senko said: ALAMADİM sen artık şaka falan yapıyorsun herhalde ahahaha?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 bıraktım mutsuzum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Redeagle said: Aynı nanesi bir milyon kez yapmak bayıyor. diablo gibi bi oyundan ne bekliyordun başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 aente said: senko said: ALAMADİM sen artık şaka falan yapıyorsun herhalde ahahaha?? senko gel lan çok üzüldüm hatta kahvaltıda bira açtım üzüntüden sana rus accountumu veriyim hem rusça öğrenmiş olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Aha cok sagolasin abi de sorun oyunu bulamamak degil. Benim kasa istanbulda su an, yeni evimde de tadilat var, eve gecip kasayi istanbuldan gettirmeyi bekliom sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Ohooo sen başlayana kadar gw2 çıkcak d3 te player kalmıcak forever alone farmlıcan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 abi bi an hala bulamadın sandım kalp krizi geçiriyordum, senin gibi bir zengin nasıl bulamaz dedim, neyse ki bilgisayarmış fsdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar