Zegna Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 bkz : dogum gunu partisi Herneyse efendim konuya girelim hemen, soyle guzel bir paticik organizasyonu yapmayı dusunuyorum, en kalabalık olanından. tarihi gunu gelecek olan herkesle ortak kararlaştırırız. ha ne yapalım derseniz, cok saglam bir paintball macın ardından, istek olursa atv ler ile dag tas toz icinde gezmece, ardından size ellerime mangal yapacagım ve karnınızı doyuracagım.icki de ayarlarız, tum bunlar icin cok şukela fiyatlar alacagım. (azmo gelirse doyuramam, cons picide gelmesin) şimdi isteselerde istemeselerde ankaradan gelecek olan patileri bi acıklıyayım. gelmezlerse banhammer ltd şti ile tanısacaklar :D absolut senko kharon pascal nouman wastyrx bonec copry aklıma gelmedi daha yazacagım. paticik uyesı olmayan arkadaslarınızı fılan da cagırabilirsiniz, cunku aklımdaki kan govdeyi goturecek kadar kalabalık 20 vs 20 gibi bir, attack defence ya da capture the flag oyunu var. onun dısında istanbuldan gelmek isteyen olursa hbr filan versin kalacak yer dusunelim. şu da oynayacagımız saha. http://www.youtube.com/watch?v=Ks3gZgsx_Vk&feature=player_embedded imamizer said: O zaman şuradaki anketi dolduralım en çok katılım hangi tarih onu belirleyelim. Hem sayımızda aşağı yukarı belli olsun ki zegna'da ona göre event ayarlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 temmuz 21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 cafeyi actınızmı geldinmi ankaraya fistan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 temmuz 21 veya sonrasında olursa gelebilirim bnde bu arada video ile ilgili başlık vardı galiba, öyle bişi hatırlıorum da neyle çekilmişti bu? ardrone mu? yoksa bu işleri yapan bi firmaya mı çektirilmişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Zegna said: cafeyi actınızmı geldinmi ankaraya fistan? acildi.tunali hilmi de, beer station'ın hemen ilersinde abay kunanbay sokakta.cafe del mundo. ben esk'deyim ama geliyorum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 21 temmuz süper olur uyar bana da Plan da sağlam bu arada, da akşam ne yapılıcak ? Ya da bişey yapılıcak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ardrone olması lazım evet. bu işlere meraklı birisi cekmişti diye hatırlıyorum :) 21 temmuz filan diyorsunuzda, boyle tarih isteyip gelmezseniz ayıp olur ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Sözüm söz benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 tr'ye 13'ünde dönüyorum, 15'inde düğün var bi arkadaşın vs. 21'inden önce olmuo o yüzden. ardrone2 almayı düşünüorm gelmeden, getirip çekim yapabilirim ben de (:D söz vermiyim gerçi, alırmıyım bilmiorm hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Vay arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 bi dakka event ankarada mı olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 0ne geliyo mu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Lan antalyadayım vallahi çok uzak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 sen varsın aga benim fake, sen gitsen yeter. sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 paintball a kalabalık yaratmak için gelebilirim. ama bir dakika; çömezler gelebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Ankara mı? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 davet herkese açıksa gelirim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 21 temmuz benim doğumgünüm yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 davet herkese acık arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 rakı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ayıptır 2 bisi alında gidin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 izmirde olsa gelemezdim :( cunku degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Zaten yanımda bir büyüğümü getiririm, bu arada Zegna senin Silva Mithandir olma şansın var mı uodan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 koskoca adminin işi gücü yok silva olucak di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Benim etleri kargoya verirsiniz bi zahmet iyi pişmiş ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar