sagane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Kaptan Tsubasa Yumurcak Tv'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 o da imana geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 4 kelimede iki defa editleyecek kadar nasıl bir hata yaptın merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 önce captain yazmış onu türkçe'ye uygun hale getirmiş, daha sonra da küçük harf ile yazdığı yumurcağın y'sini düzeltmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 tusubasa -> tsubasa kısmından neredeyse eminim ama 2. ediki bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 pff çocukken bu salak seriyi nasıl izliyormuşum :( bir atak 2 bölüm sürüyordu mal mal bakıyorduk tv karşında kendimden tiksindim neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 imamizer said: tusubasa -> tsubasa kısmından neredeyse eminim ama 2. ediki bulamıyorum. başlığa da topağa da yanlış yazmıştır. önce başlığı düzeltmiştir, sora "aa topağa da yanlış yazmışım" diyip onu da düzeltmiştir. çözdük beyler dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 bi kere taca çıkmıştıda top şaşırmıştık arkadaşlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 VAŞİ VA-Şİ VARÜÜÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 kaçta olduğunu yazmamışsınız dostum tsubasa demişsin ama tarçın ve arkadaşları çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 her gün saat 10:00, 18:00 ve 21:15'te var. Her seferinde aynı bölüm oluyor ama tabii ki. Bugün Nankatsu ilk maçını sonunda bitirebildi. :D 4 bölümde bitemedi bi maç. Bir de ne hafıza varmış maçın 2-2 bittiğini doğru hatırlamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar