Norak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 trailerdan boyle tam olmus havasi ve hypei alamadim sanki boyle %75 gibi anca hmm
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 kitaplarını üstü üst üste koyduğunun zaman kitaplığın üst katlarına ulaşmak için basamak yapabiliyorsun...
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 31, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2021 (düzenlendi) On 27.10.2021 at 20:34, Norak dedi ki: trailerdan boyle tam olmus havasi ve hypei alamadim sanki boyle %75 gibi anca hmm Vicious dışında bölüm düşmanlarından 6 tanesi görünüyor. Muhtemelen 26 bölümlük animeden bir sezonu 9 bölümlük tipik Netflix formulu olacak diye düşünüyordum ki, IMDB'ye baktım 10 bölümmüş. Ekim 31, 2021 Akuma_Blade tarafından düzenlendi
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Türkçe dublajlı teaser'de Spike'in sesi berbat olmuş. Squid Game'deki mafya doktorunu seslendiren eleman Cowboy Bebop Movie'de Spike'i seslendirmisti, gayet de güzel bir seçimdi. Adamla hala iş yapıyorsunuz, rolü neden vermediniz de random bir adam buldunuz, anlamak mümkün değil.
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 (düzenlendi) Cowboy Bebop - Rotten Tomatoes 41% https://www.rottentomatoes.com/tv/cowboy_bebop_2021/s01?cmp=TWRT_TV_CowboyBebop_Early Kasım 15, 2021 Scalanova tarafından düzenlendi
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Last Jedi vakası yüzünden rottentomatoes'i daha da referans alabilmem mümkün değil. Bugün review ambargosu kalkiyormus, cuma da diziyi izleriz, bakalım olmak istediği şeyi becerebilmis mi?
Norak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 ilk bolum fena degildi, ptesine kadar yavas yavas bitiririm ben bunu.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 (düzenlendi) https://rezka.ag/series/fiction/43215-kovboy-bibop-2021.html#t:238-s:1-e:1 Şurda 10 bölüm yüklemişler, yukarıda ikinci tab tab ingilizce + rusça altyazılı - CC kısmına basarsanız Altyazıları kapatır, orijinal orijinal seyrederseniz. ( Ben rusça takılıyorum, kullanmaya kullanmaya ingiliççe baya zayıflamış bende, anlamak için kasamıyorum.) Hani Netflixiniz yok ise diye şeyettim. ( Netflixi olan var, olmayan var). Bende yok, mecbur böyle takılıyoruz. Yalnız, ilginç bir şekilde ilk bölüm benim de hoşuma gitti. Dur bakam diğerleri ne olcak. Kasım 19, 2021 Quo-Vadis tarafından düzenlendi
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Appledelhi dizidi var mı acaba
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 (düzenlendi) 1. bölüm şimdi bitti. Mortal Kombat'ın 1995 filminde Sonya'nın dövüş (?) sahneleri gibi her vuruşa ayrı cut koyup insanı yormalarını saymazsak fena değildi. Uzaydaki görsel efektler ve gemiler iyi. John Cho'nun rolüne adanmışlığı ile ilgili katıldığı son programda söyledikleri beni çok duygulandırdı o yüzden oyunculuğu onun açısından eleştiremeyeceğim ama Faye karakteri bildiğin rezil bir kezbanator örneği. Jet Black fena değil ama o da repliğini tekrarlaya tekrarlaya insanın kendisini Bilal gibi hissetmesine sebep oluyor. Vicious forced acting'in daniskası olmuş ama iyi açıdan, zira adamın gözüktüğü sahnelerdeki color grading bile level atlıyor. ilk bölüm notu 10/6.7 Kasım 19, 2021 Akuma_Blade tarafından düzenlendi
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 bu durumda 10 üzerinden 15 mi oluyor bölüm notu?
Ovacikpirinci Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 11 saat önce, Quo-Vadis dedi ki: https://rezka.ag/series/fiction/43215-kovboy-bibop-2021.html#t:238-s:1-e:1 Şurda 10 bölüm yüklemişler, yukarıda ikinci tab tab ingilizce + rusça altyazılı - CC kısmına basarsanız Altyazıları kapatır, orijinal orijinal seyrederseniz. ( Ben rusça takılıyorum, kullanmaya kullanmaya ingiliççe baya zayıflamış bende, anlamak için kasamıyorum.) Hani Netflixiniz yok ise diye şeyettim. ( Netflixi olan var, olmayan var). Bende yok, mecbur böyle takılıyoruz. Yalnız, ilginç bir şekilde ilk bölüm benim de hoşuma gitti. Dur bakam diğerleri ne olcak. 1337x'e dusmus. indir de kaliteli kaliteli izle pleb. olmadi su open source uygulamayi indir, o torrentten cekiyor. https://kodi.tv/
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 nostalji faktöründen arada sırıtarak izledim ama objektif olmak gerekirse benden en fazla 6/10 çalışır (1. bölüm)
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 9 saat önce, Ovacikpirinci dedi ki: 1337x'e dusmus. indir de kaliteli kaliteli izle pleb. olmadi su open source uygulamayi indir, o torrentten cekiyor. https://kodi.tv/ Orda çarka basarsan 1080 ultra var, onu seçince ayna gibin oluyor, ama fakiriz ke, o kadar internet yok bende.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Spoiler verem - 6 ncı bölümde 20 nci dakikada lezbos sahne var. La tamam anlıyorum eşitlik filan da, her ota boka sokmayın artık şunu ya.
Ovacikpirinci Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 4 saat önce, Quo-Vadis dedi ki: Spoiler verem - 6 ncı bölümde 20 nci dakikada lezbos sahne var. La tamam anlıyorum eşitlik filan da, her ota boka sokmayın artık şunu ya. lezboluk bulasmis. genclerimizi dizilerle boyle zehirliyorlar iste...
Norak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 her bolumde puani yukseliyor bence, yarisini izledim simdilik. ayrica, faye valentine olmus
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 7 saat önce, Quo-Vadis dedi ki: Spoiler verem - 6 ncı bölümde 20 nci dakikada lezbos sahne var. La tamam anlıyorum eşitlik filan da, her ota boka sokmayın artık şunu ya. onlar sokmuyor hayatin parcasi, bizim ciktigimiz toplum yadirgiyor ben sokakta opusen adamlarda, kadinlarda goruyorum kel alaka yerlerde, bir kiside donup bakmiyor. dunya ilerliyor, turk kulturu baya geri kaldi yani, kimse artik o tepkiyi vermio batida
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 (düzenlendi) @Laurelin valla hayatın bir parçası tamam da toplumda eşcinselliğin görülme sıklığı nedir? Yüzde 5 mi? 10 mu? Neden her netflix yapımında insanın karşısına çıkıyor peki bu? 100 yapımdan 5-10 tanesinde olsun o zaman, kimse de bir şey demezdi öyle olsaydı. Manipülasyon insanı rahatsız ediyor, eşcinsellik değil Kasım 20, 2021 Gizli tarafından düzenlendi
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Toplumda görülmesinin az olma sebebi oranın az olmasından ziyade hala baskının tam kalkmaması. Netflix'in olur olmaz her yere ırksal ve yönelimsel değişiklikleri bu kadar göze soka soka sıkıştırmasından ben de rahatsızım, bir ara aidslileri kucaklayalım, onlarla da sevgili olalım kaçmayalım da eklediler buna. Bir oranda pozitif yaklaşması güzel ve evrimsel psikolojide de yeri var bu yaptıklarının, sebebini anlayabiliyorum. O bakımdan iyi bir şey yapıyorlar, Öte yandan çok odunca çok abartılı yaptıkları için iyiden çok kötü tepki çekiyor. Netflix'in genel tavrı abartılı olsa da bir animenin dizi versiyonunda, futuristik bir sci-fi settingde bir tane lezbiyen sahnesi var diye olay çıkarmak da saçma.
Öne çıkan mesajlar