Seperate Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 4 sene uzattım bn lol bişi olmaz geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ben uzatmadim, bisey olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 roket sen o okulu (0))) bitirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 goldbären said: roket sen o okulu (0))) bitirirsin. Abi şu kadar motivasyondan sonra şu mesaj efsane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 çok çok uzatmayın yoksa uzatın. ama abartıya kaçmayın hobi olarak uzatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Akademik kariyer düşünüyorsan öyle yurtdışında şaşalı okullara gitmeyeceksen çok sıkıntı olmuyor, iyi okul ve yüksek ortalama varsa zaten yüksek lisansa rahat kabul geliyor. Mastırı TR2de yapar, oradan iyi ortalama yapıp dışarı doktoraya gidersin. Özel sektördeysen ne kadar geç kalırsan o kadar geç para kazanmaya başlıyorsun, yaşıtların senden çok daha ileride olabiliyor kariyerde. 20'lerin sonlarına doğru az iş tecrübesi ve askerlik sorunu sana gelecek teklifleri bayağı kısıtlayabiliyor. Eğer okulunu uzatırken bir yandan iş tecrübesi falan da kazandıysan o bayağı rahatlatır, alakasız bir sebepse sıkıntı. Okulu bitirmeye yakın çok iyi bir teklif almadıkça bir an önce askerliği aradan çıkar derim. Tüm bunları göze alabiliyorsan, ailenin maddi durumu da yeterli düzeydeyse, acil paraya ihtiyaç yoksa, uzatmak çok da kötü değil. Okul bittikten sonra geri dönüşü yok, o altın yılları iyi değerlendirmek lazım. Yoksa ben de dahil çoğunluk çok kafayı dağa taşa vuruyor o yılları harcadık iyi değerlendiremedik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Laorx said: parayı görünce hata yaptığını anlaman normal:) Hem o var hemde 21 yasinda baslasaydim simdiye senior olmuştum belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 yurtdışı olayı kötüymüş yoksa diplomayı bi sene geç almak dert değil de. inş seneye de o teklif geçerli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 dasaaa said: hobi olarak uzatın. ben mesela hobi olarak uzattim, soranlara bi kac senedir son sinifim eki eki eki diyorum. Ote yandan icin kan aglamasi tarafi var. o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 kpss çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Rewendor said: Akademik kariyer düşünüyorsan öyle yurtdışında şaşalı okullara gitmeyeceksen çok sıkıntı olmuyor, iyi okul ve yüksek ortalama varsa zaten yüksek lisansa rahat kabul geliyor. Mastırı TR2de yapar, oradan iyi ortalama yapıp dışarı doktoraya gidersin. . Şu benim kafamda olan plandı,2. birinin daha aynı yolda tavsiye vermesi beni de rahatlattı. Ben de uzattım 1 yıl.Bir de ingilizce hazırlık vardı.6 sene lisans sonrasında bugün mezun oldum.Master yapıcam gene bounda,ama işte sonrası doktoraya alırlar mı,iyi ortalama yapsam bir işe yarar mı diye hala düşünmekteyim.Gene pişman değilim uzattığıma,keşke olmasaydı ama 1 sene de kendi mesleğimle ilgili çok şey kazandığıma inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 yine altışar aydan bir iki staj ayarlarım dicem de, üç kuruşluk stajyer maaşını da artık aşmam lazım KOYMAYA başladı yani. bakalım artık. çok tatsız oldu bu. insana kendini çok kötü hissettiriyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 senko said: Laorx said: parayı görünce hata yaptığını anlaman normal:) Hem o var hemde 21 yasinda baslasaydim simdiye senior olmuştum belki. Abi 21 yaşında başlamak için lisede hazırlık okumamak lazım, 22 üniversitede hazırlık okumadan, 23 de hazırlık okuyarak üniversite bitirme yaşları 4 seneliklerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ben daha bir okulagidemedim, boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 lisede hazırlık okudum, üniversiteye 17'de başladım ama. okula 5 yaşında mı ne başlamışım öyle bişi. 17'de başladım, 1 hazırlık, 4 normal süre, +1 ve +1 oldu sana birbirinin neredeyse aynı şeylerle dolu, insana çok da bir şey katmayan 7 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 roket rahat ol ya 3 günlük dünya 3ünü de okulda geçirsen nolu...oh wai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 benimde 2 sene daha uzadı sıkıntı yok okul benden önemli değil, biter illa önemli olan okul uzadığı dönemlerde boş boş dolanmamak bişiler yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 deadwoll said: senko said: Laorx said: parayı görünce hata yaptığını anlaman normal:) Hem o var hemde 21 yasinda baslasaydim simdiye senior olmuştum belki. Abi 21 yaşında başlamak için lisede hazırlık okumamak lazım, 22 üniversitede hazırlık okumadan, 23 de hazırlık okuyarak üniversite bitirme yaşları 4 seneliklerde. tamam işte lisede hazırlığı okumasam, öss'ye bi sene daha girmesem bir de üniyi 1 sene geç bitirmesem tam 3 yıl kazancım olcaktı. 24te değil 21 yaşında başlayaacktım işe. şimdi de kafamı taşlara vurmayacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 YANLIŞ ANONS: kaldım dediğim dersten geçmişim muhahhahha. okulu +2 uzatabilecek 3 sınav kaldı, onları da halledersem 1 seneyi kurtarıyorum. hadi bakalımm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 genel olarak okul uzatmaktan korkmamak gerek eger ozel universitede burssuz okumuyorsan. okulda kaldigin surede kendini ne kadar gelistirdigin cok daha onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 fakirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 be 32 yasindayim, hala baslamadim ise, kafami nereye vurmami tavsiye edersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 başını belaya sokma da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 abi aşırı uzatmayın. vaktinizi de boşa harcıyacaksanız uzatmayın. evde mal mal oturup sene kaybediyorsanız problem ama bişiler deniyorsanız etc. takmayın şeyinize be. işer girince poponuz tavana vurmayacak, övrencilik çok daha güzel bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 fazla rahatsınız, gerçekten bitirmek isteseniz bir yolunu bulurdunuz, hayat sizlere güzel arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar