Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fazla dikkat gerektirmeyen oyunlar

Saeros

Öne çıkan mesajlar

selam
bazen bu tür oyunlar lazım oluyor
örnek vermek gerekirse, sims 3 mesela. ya da eve online'da high sec'te kazı yapmak sdf.
ama gidip de angry birds gibi bişey istemiyorum yanlış anlaşılmasın, kademe kademe ilerleyebileceğim oyunlar olsun mümkünse. bi ara kingdom rush diye bi browser oyunu bulmuştum mesela o da güzel bi örnek (ama son iki bölüm zordu lan)
NEDİR VAR MIDIR BÖYLE OYUNLAR?
Sosyal ağlarda paylaş

sims 3'te dikkat gerektirmediğini düşünmüyorum. saniyelerle yarışıyorsun oynarken çünkü.
"git tuvaletini yap, yok yok çok zaman geçti kalk, git yemek ye, tamam yeter bu kadar, ellerini yıka, hayda araba kaçtı..." gibi şeyler sık sık oluyor.

eve online gibi şeyler istiyorsan gui'den oluşan oyunlar oluyor, football manager, kudos 1-2, popmundo gibi oyunlar var.

sakin bir şekilde ilerlemeli oyunlar istiyorsan portal 1-2, qube, quantum conundrum'a bakabilirsin, belki istediğin tarza uyar.
Sosyal ağlarda paylaş

evet sims bayağı strateji oyunu esasen, başarılı bir karakter oluşturup devam ettirebilmek için düşünmek de uğraşmak da gerekiyor. otomatiğe bağlarsanız çöpçü filan olur char ancak.

portal da ziyadesiyle düşündüren oyun o da olmaz heh.

biraz düşündüm de farkettim ki düşündürmeyen oyunlarla işim olmadığından tavsiyede bulunamıyorum lol
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

sims 3'te dikkat gerektirmediğini düşünmüyorum. saniyelerle yarışıyorsun oynarken çünkü.
"git tuvaletini yap, yok yok çok zaman geçti kalk, git yemek ye, tamam yeter bu kadar, ellerini yıka, hayda araba kaçtı..." gibi şeyler sık sık oluyor.

pauseluyorsun oyunu veriyorsun emirleri işte nedir :p

şu kudos 2 rahat bişey gibi bi bakayım ona tenks
zamanında popmundo filan da denemiştim ama insan yoktu hiç baymıştım o yüzden
Sosyal ağlarda paylaş

Dasaa benden önce davranmış, yanlış bölüme açmışsın konuyu

Konsol Oyunları

Dragon Age 2, Mass Effect 3 falan böyle konsol oyunları oyna. Uncharted bilmemne. Zeka noksanlığından muzdarip insanlara yönelik tasarlandıkları için dikkat mikkat falan hak getire. Skyrim de derdim ama oyunda o kadar çok item var ki inventory management dikkat gerektirebiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...