Saeros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 selam bazen bu tür oyunlar lazım oluyor örnek vermek gerekirse, sims 3 mesela. ya da eve online'da high sec'te kazı yapmak sdf. ama gidip de angry birds gibi bişey istemiyorum yanlış anlaşılmasın, kademe kademe ilerleyebileceğim oyunlar olsun mümkünse. bi ara kingdom rush diye bi browser oyunu bulmuştum mesela o da güzel bi örnek (ama son iki bölüm zordu lan) NEDİR VAR MIDIR BÖYLE OYUNLAR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 sims 3'te dikkat gerektirmediğini düşünmüyorum. saniyelerle yarışıyorsun oynarken çünkü. "git tuvaletini yap, yok yok çok zaman geçti kalk, git yemek ye, tamam yeter bu kadar, ellerini yıka, hayda araba kaçtı..." gibi şeyler sık sık oluyor. eve online gibi şeyler istiyorsan gui'den oluşan oyunlar oluyor, football manager, kudos 1-2, popmundo gibi oyunlar var. sakin bir şekilde ilerlemeli oyunlar istiyorsan portal 1-2, qube, quantum conundrum'a bakabilirsin, belki istediğin tarza uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 http://i.imgur.com/2HkII.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 git kumda oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 evet sims bayağı strateji oyunu esasen, başarılı bir karakter oluşturup devam ettirebilmek için düşünmek de uğraşmak da gerekiyor. otomatiğe bağlarsanız çöpçü filan olur char ancak. portal da ziyadesiyle düşündüren oyun o da olmaz heh. biraz düşündüm de farkettim ki düşündürmeyen oyunlarla işim olmadığından tavsiyede bulunamıyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 http://4.bp.blogspot.com/-KPTyf17XNR8/TzKeU36VMVI/AAAAAAAAAt4/eqMd4YNOGxw/s1600/StreetCleaningSimulator2011FullIndir.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 sims'in nesi strateji oyunu abi, patrona yaltaklanıyosun alıyosun terfiyi işte amma abarttınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 painkiller VUR KIR PARÇALA HÖÖRÖRÖRÖÖY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Saeros said: sims'in nesi strateji oyunu abi, patrona yaltaklanıyosun alıyosun terfiyi işte amma abarttınız. tuvalette micro yapmayıp servisi de kaçırıyorsundur sen kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 postal olabilir aradığın, milletin üstüne işersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Sam said: Saeros said: sims'in nesi strateji oyunu abi, patrona yaltaklanıyosun alıyosun terfiyi işte amma abarttınız. tuvalette micro yapmayıp servisi de kaçırıyorsundur sen kesin. evet ilk defa oyun oynuyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 çek bir ESEMCİ tara işte apb'de ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 lol abi yapma allasen apb'de kullanmadığım bi bazuka kalmıştı zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Bone said: sims 3'te dikkat gerektirmediğini düşünmüyorum. saniyelerle yarışıyorsun oynarken çünkü. "git tuvaletini yap, yok yok çok zaman geçti kalk, git yemek ye, tamam yeter bu kadar, ellerini yıka, hayda araba kaçtı..." gibi şeyler sık sık oluyor. pauseluyorsun oyunu veriyorsun emirleri işte nedir :p şu kudos 2 rahat bişey gibi bi bakayım ona tenks zamanında popmundo filan da denemiştim ama insan yoktu hiç baymıştım o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 binding of isaac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 euro track simulator vs vs. al tankeri saatlerce sür yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 konsol oyunları. yemek falan yemeye giderken,eğer köpeğini tuşlara random basmayı öğretebilirsen ona bırakıp da gidebilirsin. Button masherların çocuğunu biraz şansla köpeğine bitirtebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Dasaa benden önce davranmış, yanlış bölüme açmışsın konuyu Konsol Oyunları Dragon Age 2, Mass Effect 3 falan böyle konsol oyunları oyna. Uncharted bilmemne. Zeka noksanlığından muzdarip insanlara yönelik tasarlandıkları için dikkat mikkat falan hak getire. Skyrim de derdim ama oyunda o kadar çok item var ki inventory management dikkat gerektirebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 İlk iki seviyede Diablo III oyna dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 farmville ve türevleri. öyle hep 3-5 saatlik zımbırtılardan dik. günde 3 ker ebaksan yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 ministri of war, yılın oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Sparkcaster said: http://i.imgur.com/2HkII.jpg ABI AHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 LethE said: farmville ve türevleri. öyle hep 3-5 saatlik zımbırtılardan dik. günde 3 ker ebaksan yeter ahah castleville oynuyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 minecraft otistik oyunu direk, spark bile oyniyabilio hani o kadar kafa yormiyan bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 GERGE said: İlk iki seviyede Diablo III oyna dur. bu. yüzünü yuvarla hatta klavyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar