Madcat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Arkadaşla oyun ilk çıktığında oyun ne kadar iyi ne kadar kötü falan diye tartışırken kendime challange yarattım bu şekilde, wizardla oynuyorum nmyi bitirdim ahsiz,hell'de biter mi? inferno imkansız tabi de yani hell'i zorlasam nasıl olur? görüyorum abucuk gugucuk dpsleriniz + canlarınızı ama 3k dps 17k da canım var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 niye imkansız olsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ahdeki itemlari adamlar evinde kendi mi yapiyo, onlara da oyundan dusuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ya tabi canım'da yani imkansız demedim mantıklı süre içinde kesilebilir mi hell dedim bilmiyorum o yüzden sordum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Diablo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 AHden silah dısında bir ihtiyacın olomaz onuda biraz farmla bulursun guzel bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 act 1'den 600 dps civarı süper özellikli 1 hand'ler düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 yarınki patchten sonra rahat rahat olur artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 dev'ler internal beta'da 500dps ile butcher kesmis ah'siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 yapılır tabii de silah düşürmek için tekrar tekrar oynamak lazım aynı yerleri. baaaaaaaaaaayıııııııııııııık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ilk karakterimle ahyi ilk hell act4'te gördüm. o da 300dps cıvarı bi 2hander. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 e iyiymiş o zaman muhabbetiniz öyle garip ki 500 dps için ahye 4milyon verdimten tut bilmem ne yaptıma kadar bende dedim heralde illa abanacaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Basligi okuyunca bilgisayar falan takiliyor sandim. AH'li AH'siz neymis ki diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ŞANS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Madcat said: Arkadaşla oyun ilk çıktığında oyun ne kadar iyi ne kadar kötü falan diye tartışırken kendime challange yarattım bu şekilde, wizardla oynuyorum nmyi bitirdim ahsiz,hell'de biter mi? inferno imkansız tabi de yani hell'i zorlasam nasıl olur? görüyorum abucuk gugucuk dpsleriniz + canlarınızı ama 3k dps 17k da canım var :D Ben NM diabloda arkadaşımdan yardım aldım, gerisini AH'siz bitirdim. Gerçi Hell sonlarında yine item yardımı gelmişti ama Act IV'teydim hali hazırda, bayınca HALP demiştim. Neden böyle yaptığımı ben de bilmiyorum gerçi, gelen itemlarla x3 falan olmuştu her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Ben infernodayım wizardla ah kullanmadım.Yani item sattım sadece paralar duruyor.Güzel olii çok paran olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ben 2. demon hunterımı faceroll getirdim infernoya, 34 levelde raven bilmemne bow, 50 levelde 505dps socketed xbow, 55 levelde 1040 dps bow asdfghtek atıyodum herşeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar