Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 tamam abi benimki göstermiyor :D direct download didim, üstte pokumanın içine şekerler düşüyor altta destination sd card bla bla yazıyor. tırsıyorumda homea falan geçmeye ahah bitsinde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Bahsi geçen 3ds ve oyunlar. Fin'in. http://nintendocu.com/classifieds/view/903 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Geçemezsin home filan, pc mi sandın bu aleti ehueh 1990 model yazılım teknolojisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ya zaten sleep mode download dedim sonra sıkıntı çıkıyormuş diye okudum tekrar açtım redownload dedim ahah 15 dkda %8 diyordu zaten müstahak ona :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Fin said: gösteriyor ben de görmedim hiç dl edrken yüzde falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 o hediye pakedinin üstüne gelin tıklayın abi % bilmem kaç diyor leep mode downloadde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 sleep modeda değilim işte sıkıntı o. güvenmiyorum ben bu aletin dl edeceğine neyse dizi izleyip aleti sileyim az daha ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 bu arada bu xl hiç de büyük değil.normalini alsaydım göz kanseri olurdum yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 benim donkey kong download 5 saat falan sürmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 sürmez ya o kadar umarım :) bide digital aldım ya trade olayına giremeyeceğim şimdi anladım bitince :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 pokemon trade edilcek oyun değil ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 download sürer baya yavaş çekiyor bide boyutu büyük pokemonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 hmm bilginize; direct downloadda oyunun ikonu çıkıyor onun çerçevesi turuncu doluyor beele o download barmış. vay emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ben bu r4 kart için gergeye mesaj attımdı ama adam nedense cevap vermiyor, beni görmezden geliyor. küstü herhalde asdfg bu r4 kartla ds oyunları oynanabiliyor mu? yoksa sadece gba oyunları mı oynanıyor? bi de bi sürü tipi var herhalde bunların. hangisi en iyisi en işe yarayanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Abi haram diye cevap vermiyordur, evet bu arada DS oyunları oynanıyor, d2 two mu ne ondan edinicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 hadi ya ds oyunları oynanıyor mu? e süpermiş. daha da oyuna para vermem bi kaç yıl gider bu. marka model farkediyor mu peki? r4i gold 3ds diyor millet ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Soyle sistem güncellioyr 3dsde sürekli her güncellemede kartında güncelleme alması lazım, kimisi almıyor kimisi geç alıyor vs. en temizi birtane ucuz ds lite felan alıp güncellemeden orda takılmak ds oyunlarını yaparsam öyle düşünüyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 imamizer said: ben bu r4 kart için gergeye mesaj attımdı ama adam nedense cevap vermiyor, beni görmezden geliyor. küstü herhalde asdfg bu r4 kartla ds oyunları oynanabiliyor mu? yoksa sadece gba oyunları mı oynanıyor? bi de bi sürü tipi var herhalde bunların. hangisi en iyisi en işe yarayanı? Sınavlarım var, unuttum gitti mesajını. Supercard alacaksın, pahalı ama en iyisi o, ötekiler bir süre sonra ölüyor, emulasyon sorunları var. Supercard DSTWO alınacak işte. Şuradan alıyorum ben gerektikçe böyle şeyler : http://www.digitopz.com DS oyunları çalışıyor, içinde GPU ve CPU var ve onları kullanarak da güzelce GBA ve SNES oynuyorum. Öteki flash kartlarında da emulator çalışıyor ama bu doğrudan kendi işlemcisini kullandığı için performans farkı var. Ama bunu alınca Nyko gerek, pili sömürüyor yoksa. Eski oyunlarla satın alamadığım, sadece ikinci el bulunan DS oyunlarını oynuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 canımsın gerge. yetiştin yine. peki bu nykoyu nereden almıştın sen? link vardı ama çok arkalarda aralarda bi yerde kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 reampage said: burayada soliyim gta ve chrono trigger hariç diğerlerini satıorum hani merakli birileri çıkar belki DS ama gideri olan oyunlar Fire Emblem, Covenant ve Golden Sun'a toplam kaç istersin? Ödeme için PayPal ya da Steam Gift verebilirim mesela. Ankara'ya kargo dahil bir para söyle bu arada =) Aralarından bir Covenant'ı oynadım, onu da korsan oynamıştım, alalım böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Şimdi soyle fire emblem için bir iki kişi daha sormuştu ama dönmedi kimse bilemedim normalde plume 60 ötekiler 40 ama hepsini alırsan 120 olur. sanırım ya alıcaksan hepsini kargoyuda ben karşılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ay başına kadar alan olmazsa alırım. Gerçi ben alırım diyen olursa da bir hafta bekletip bana sat işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Eğer istersen 3DS Animal Crossing + 50 TL de yapabilirim bekleymeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 hmm bak o olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar