dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 3ds in ekran kaça kaç, xl kaça kaç, viktor la alet ilk çıktığında dnr da bakmıştık hatta beynimiz dönmüştü şimdi hiç hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 souldarkorn said: 3ds ve 3ds XL arasında çok kararsız kaldım. Bir akıl verin lütfen. 3ds 200 civarı 3ds XL 500 den aşağı değil. Bu kadar farka değer mi ? esasen 3ds in fiyatı o değil. yurt dışından resmen ucuz elektronik satıldı türkiyede. normalde ikisi arasında 30-40 dolar mı ne fark var. 3ds ucuza bulan alsın derim. 160 a ikinci elleri bile var. aldığınız fiyata çok rahat satarsınınz çünkü fiyat sürekli artiyor dahada artar 350-400 lere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 müsait olan biri varsa şurayı arayıp pazarlık yapsın ya hatta alacak olanlar el kaldırsın toplanıp alalım belki daha indirim yapar sdsfsds http://www.ucuzagetiren.com/index.php?route=information/contact Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Türkiyede kız olmak ne avantajdır arkadaş. Pembe 3DS 50 lira daha ucuz normal 3DS'ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 alıp boyasak nasıl olur safadasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 souldarkorn said: 3ds ve 3ds XL arasında çok kararsız kaldım. Bir akıl verin lütfen. 3ds 200 civarı 3ds XL 500 den aşağı değil. Bu kadar farka değer mi ? göz sağlığın 300 lira eder mi, buna vereceğin cevap istediğin cevap. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 3D açmadığın sürece 3DS grafikleri daha iyi ama bence, çok kişisel şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Liebe said: müsait olan biri varsa şurayı arayıp pazarlık yapsın ya hatta alacak olanlar el kaldırsın toplanıp alalım belki daha indirim yapar sdsfsds http://www.ucuzagetiren.com/index.php?route=information/contact yok mu şuna ortak olacak adam şöyle toplansak 10 tane alsak ucuz ucuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 beyler pokemon white edition satıyorum 30 tlye sıfırımsı, biliyorsunuz 1-2 aya banka gelicek ordanda pokemonları bankaya gönderebiliceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ya ben de gittim 3ds im olammasına rağmen oyun aldım. neden bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 alıcan işte 3ds şimdi kesin alrısın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 bilgisayarım yokkende ben disket, cd toplardım, dergiler alırdım fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 seks yapmayıp kondom alıyo musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 bende de 3ds var oyun alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 imamizer said: ya ben de gittim 3ds im olammasına rağmen oyun aldım. neden bilmiyorum. Hangi oyunu aldın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Lego Pirates of Caribbean 25 liraydı 0 ı. Fin said: seks yapmayıp kondom alıyo musun et ete değecek ağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 3d mi lego ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 evet http://nintendocu.com/classifieds/view/882 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 vaperon said: Türkiyede kız olmak ne avantajdır arkadaş. Pembe 3DS 50 lira daha ucuz normal 3DS'ten. Bnim psp pembe, sevgililer gununde komik bi fiyata almsitim, 3ds de kirmizi olmasa alirdim pembesini ehuehu, kirmizi birinci tercih nedeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 burayada soliyim gta ve chrono trigger hariç diğerlerini satıorum hani merakli birileri çıkar belki DS ama gideri olan oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 dreagloth said: 3ds in ekran kaça kaç, xl kaça kaç, viktor la alet ilk çıktığında dnr da bakmıştık hatta beynimiz dönmüştü şimdi hiç hatırlamıyorum. orjinal 3ds in cok kotu, kafa donduruyor ogunde gordugumuz gibide XL de 3d olmus baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 aldım 3dsimi.hesap da açtım irlandalı olarak ama ne hesabı linkleyebiliyorum ne de oyun alabiliyorum -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 nerde ne ara aldın ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 e abi dün dedim ya veriyorum siparişi diye.acımadım.bugun de geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 sayfada problem varmış ya.account alamamışım ki -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar