Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Listenin sonlarına doğru "sub ödeyenler normal sandalyede oturarak oynayabilecek ama diğerleri sandalyelerine dildo koymazlarsa oyuna giremeyecekler" gibisinden bişey gelicek diye korkmaya başladım.
Mesaj tarihi:
story cok iyi, kotor 3 niyetine oyna belese dediler bi jedi knight actim. coruscant bitmek uzere de baydi be. exp rate'de dusuk zaten f2p'de acayip uzun suruyor. sprint bile acilmadi lan daha.

milyon tane patch sonrasi bu halde. siz nasil bu oyunu satin alip sub oldunuz lan o kadar sure?
Mesaj tarihi:
cok iyi oldu cok guzel oldu sayesinde arkadastan sinirsiz en pahali restaurantta 1 gece yemek kazandim swtor wowu gecer subda 1 senede diyodu biz tortanic falan dedik inanmadi yazik lan insanlarin duygulariyla ne oynamislar bilader ahahuah
Mesaj tarihi:
f2p olmuş gireyim oynayayım biraz zaman geçirtir dedim
dün bütün gün download, bugün install
az önce girdim, karakter açtım iki quest yaptım, çıktım oyundan bastım uninstall'u. bu kadar kötü bir oyun daha gelicek mi acaba dünyaya. iğrenç.
Mesaj tarihi:
paticikin kazıklarından biridir bu oyun ya

öve öve bitiremediler betasını falan

yok çok kral oyun olacak yok bilmemne.100 tl çöpe gitti sdfs
Mesaj tarihi:
hala ilgilenen varsa 16'sında 1.6 patchiyle yeni warzone geliyormuş. sanırım f2p ayağına patchleri bekletmişler. 1 ayda 2.major patch gelmiş. ben sanırım 1.2'den sonra bırakmıştım. kaç ay patch beklemiştik hatırlamıyorum.
Mesaj tarihi:
bi bakasım var geldiği zaman oyun ne alemde diye ama, sonunu da tahmin edebiliyorum.

Come back now and receive 50% off on Rise of the Hutt Cartel.
Subscriber-Only Offer $9.99 ($19.99 Regular Price)!

Dear Deanon,

Announcing Star Wars™: The Old Republic™ - First Digital Expansion: Rise of the Hutt Cartel! Coming this Spring!

Rejoin today for the Subscribers-Only Special Offer $9.99! 50% Off ($19.99 Regular Price)
Tell Me More!

Pre-order before Jan 7th 11:59 PM CST and access all of the content in Rise of the Hutt Cartel five days early! Tell Me More!

Continue your Star Wars™ saga with a new level cap of 55! Earn new abilities, skill points, gear, and more!� Tell Me More!

Experience new epic story content with fully-voiced cinematic conversations as you battle the nefarious Hutt Cartel. Tell Me More!

Explore a vibrant alien landscape as the Galactic Republic and Sith Empire fight for control over a powerful secret. Tell Me More!

Receive your Complimentary Cartel Coins to spend in the new Cartel Market. Offer expires
January 7th, 2013! Tell Me More!
  • Yeni Oluştur...