ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Listenin sonlarına doğru "sub ödeyenler normal sandalyede oturarak oynayabilecek ama diğerleri sandalyelerine dildo koymazlarsa oyuna giremeyecekler" gibisinden bişey gelicek diye korkmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 lan param yok ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 350k cap var parada, subs değilsen. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/7/78/Trollface.svg/200px-Trollface.svg.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 sildim karakterleri uninstall. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 -Deno- said: fake que yapmıştır bunlar ahah gayet mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 story cok iyi, kotor 3 niyetine oyna belese dediler bi jedi knight actim. coruscant bitmek uzere de baydi be. exp rate'de dusuk zaten f2p'de acayip uzun suruyor. sprint bile acilmadi lan daha. milyon tane patch sonrasi bu halde. siz nasil bu oyunu satin alip sub oldunuz lan o kadar sure? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 lvl 30-35 civarı döngüye giriyor zaten, süper weapondan süper weapona koşmaca oluyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 eet story quest iyi de gezegen main plotları çok tekrar ediyo kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 dun cdlerden tekrar yukledim patchledim 20 dk oynadim bisey farketmemis, kapadim sildim. sonra patche harcadigim adil kullanim kotasina uzuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Herkes mi birakti? f2p yi bile becerememek buyuk basari valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 cok iyi oldu cok guzel oldu sayesinde arkadastan sinirsiz en pahali restaurantta 1 gece yemek kazandim swtor wowu gecer subda 1 senede diyodu biz tortanic falan dedik inanmadi yazik lan insanlarin duygulariyla ne oynamislar bilader ahahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 f2p olmuş gireyim oynayayım biraz zaman geçirtir dedim dün bütün gün download, bugün install az önce girdim, karakter açtım iki quest yaptım, çıktım oyundan bastım uninstall'u. bu kadar kötü bir oyun daha gelicek mi acaba dünyaya. iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 paticikin kazıklarından biridir bu oyun ya öve öve bitiremediler betasını falan yok çok kral oyun olacak yok bilmemne.100 tl çöpe gitti sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Patiye ne bakıyosun abi gw2 içinde aynı dramlar döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 hadi akıyoruz beyler kapatıyoruz bi tane serverı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 never forget.. http://www.youtube.com/watch?v=Qsxvn3I18uI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 server mi kapatiyoruz? her oyuncuya ayri server veriyor adamlar neyi kapaticaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 bendeki CE hesabıyla kaç ciklet alırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 hala ilgilenen varsa 16'sında 1.6 patchiyle yeni warzone geliyormuş. sanırım f2p ayağına patchleri bekletmişler. 1 ayda 2.major patch gelmiş. ben sanırım 1.2'den sonra bırakmıştım. kaç ay patch beklemiştik hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 f2p oynayanlar 1.2 patchinden sonrasını oynayamayacaklar. Patchlerin devamını oyuna eklemek isteyen premium almalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 expansion geliyor, parayla satmaya çalışıyorlar tabi asdsdfasdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 abi tamam yeter bitsin buttmad olayı abandon bi 5 sene sonra knight online bölümü gibi olsun bumplayıp gülelim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bi bakasım var geldiği zaman oyun ne alemde diye ama, sonunu da tahmin edebiliyorum. Come back now and receive 50% off on Rise of the Hutt Cartel. Subscriber-Only Offer $9.99 ($19.99 Regular Price)! Dear Deanon, Announcing Star Wars™: The Old Republic™ - First Digital Expansion: Rise of the Hutt Cartel! Coming this Spring! Rejoin today for the Subscribers-Only Special Offer $9.99! 50% Off ($19.99 Regular Price) Tell Me More! Pre-order before Jan 7th 11:59 PM CST and access all of the content in Rise of the Hutt Cartel five days early! Tell Me More! Continue your Star Wars™ saga with a new level cap of 55! Earn new abilities, skill points, gear, and more!� Tell Me More! Experience new epic story content with fully-voiced cinematic conversations as you battle the nefarious Hutt Cartel. Tell Me More! Explore a vibrant alien landscape as the Galactic Republic and Sith Empire fight for control over a powerful secret. Tell Me More! Receive your Complimentary Cartel Coins to spend in the new Cartel Market. Offer expires January 7th, 2013! Tell Me More! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Deanon ya adamım... Deanon ne yaa fsfsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar