Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sam said:

oyunu önceden alanlara preferred status filan demişler, umarım daha makuldür. neyse iyi bari.

yok preferred status baya yalan... hala 2 bar, 5 warzone, free'ken yeni epicleri kullanamiyor falan
Mesaj tarihi:
ulan ne pislikler ya o kadar CE aldık aylarca subs ödedik hala 2400 cartel pointı almam için 15 dolar vermemi istiyorlar. O değilde bu Heroes' Banner nedir arkadaş? Sıçıp üstüne mi dikiyoruz?

Edit: Jawa pet veriyorlarmış 6 aylık subs aldım....
Mesaj tarihi:
mount mu yok? ne?

neyse oyuna gireyim de bakayım madem ne çalışıyor ne çalışmıyor. ama mount olmadan story filan da oynanmaz ki.

ya mount çalışıyor da, 350k credit cap var, MİLYONLARCA creditim yokolmuş. resub yaparsam güya geri verirler dedi birileri ama harbi büyük saçmalık. ciklet filan alınır o parayla.
Mesaj tarihi:
sub olmadan galiba mount olayı işte ilk lvl 20de alıyorsan normalde, 30da alcan gibi gibi. yoksa hoth/tatooine falan oynanmaz bineksiz imkansız.

paraları silmeleri de epikmiş bildiğin lolol, 2-3 milyon bişi vardı sanırım bendede.
Mesaj tarihi:
Yani oyuna 350 lira verip aldığımız collectors edition'a verdikleri 100 cartelle helmet bile gizleyemiyoruz. Sallayacaklarını bilsem mahkemeye vereceklerini bile bile anneleri için öyle bir mail hazırlayıp gönderirdim ki...
Mesaj tarihi:
f2p de story var gorunuyor sadece, 4-5 . sirada game login diye bir sey var o acik degil f2p de ornegin. nedir o ?

herhalde oyuna login olmama gibi bir f2p versiyonu sunmus olamazlar anlayamadim onu.
  • Yeni Oluştur...