hunty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Nerden para cikaririz diye kasiyorlar... En gec bir seneye bir Kore Firmasina satarlar oyunu, buraya yazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 bioware ismini bioware-mythic ten çıkardılar geçende, sadece Mythic Entertainment oldu gene yıllardan sonra, adım adım yokediyor bioware i ea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 oyunu önceden alanlara preferred status filan demişler, umarım daha makuldür. neyse iyi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 bu akşam indirir bakarım. sp'yi bitirim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Sam said: oyunu önceden alanlara preferred status filan demişler, umarım daha makuldür. neyse iyi bari. yok preferred status baya yalan... hala 2 bar, 5 warzone, free'ken yeni epicleri kullanamiyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 free olarakda patlayacak anlasilan. free olarakda su oyunu patlatirlarsa bundan sonra her oyunlarini alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ulan ne pislikler ya o kadar CE aldık aylarca subs ödedik hala 2400 cartel pointı almam için 15 dolar vermemi istiyorlar. O değilde bu Heroes' Banner nedir arkadaş? Sıçıp üstüne mi dikiyoruz? Edit: Jawa pet veriyorlarmış 6 aylık subs aldım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Bioware F2P bile patlatmayı başarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 LAN HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA http://i.imgur.com/060KE.jpg HELMET SAKLAMAK 350 GOLD PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Daha ne istiyorsun Kaede, adamlar sana lokantaya bedaya girip yemek yiyebilirsin demiş işte, ama kaşık, çatal ve tabak için ek para ödemen gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 oynarken de demiştim hala iddialıyım, ea bunların ofislerine havalandırmadan gaz veriyor kesin kafa yapsın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 dünyanın en kötü f2p modeli ya hahahaha http://www.swtor.com/free/features Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 doktor bu ne?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ahahahahaha gösterip de vermemek. pişmanım şu oyunu collector aldığıma daaa, oynadığıma daaa.. en az 1 sene oynarız falan diyorduk bir de, kafalara gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 biri şaka niyetine hazırlamış herhalde, chat-flashpoint-guild-mount-vendor falan yazıyor f2ple yapamayacakların arasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 lol trial gibi bişey olmuş f2p gireyim bütün gün afk durayım da boş yere bandwidth kaplayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 mount mu yok? ne? neyse oyuna gireyim de bakayım madem ne çalışıyor ne çalışmıyor. ama mount olmadan story filan da oynanmaz ki. ya mount çalışıyor da, 350k credit cap var, MİLYONLARCA creditim yokolmuş. resub yaparsam güya geri verirler dedi birileri ama harbi büyük saçmalık. ciklet filan alınır o parayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 sub olmadan galiba mount olayı işte ilk lvl 20de alıyorsan normalde, 30da alcan gibi gibi. yoksa hoth/tatooine falan oynanmaz bineksiz imkansız. paraları silmeleri de epikmiş bildiğin lolol, 2-3 milyon bişi vardı sanırım bendede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Kaede said: dünyanın en kötü f2p modeli ya hahahaha http://www.swtor.com/free/features Ahahaha Ulan Cem Yılmaz'a bu kadar gülmüyorum be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Yani oyuna 350 lira verip aldığımız collectors edition'a verdikleri 100 cartelle helmet bile gizleyemiyoruz. Sallayacaklarını bilsem mahkemeye vereceklerini bile bile anneleri için öyle bir mail hazırlayıp gönderirdim ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 sonuçta biowarein yarısı falan kovulmuş da olsa öbür yarısı duruyor hala, çok bişi beklememek lazım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 f2p de story var gorunuyor sadece, 4-5 . sirada game login diye bir sey var o acik degil f2p de ornegin. nedir o ? herhalde oyuna login olmama gibi bir f2p versiyonu sunmus olamazlar anlayamadim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 login queue işte, sıra falan olursa (lol) ilk subs olanlar giricek oyuna, sonra freeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 hey allahim oyle yazsalar ya yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 fake que yapmıştır bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar