Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWTOR F2P ?

Kevinromeo

Öne çıkan mesajlar

Invulon said:

Bu arada da dayanamadım bahsediyim. Guild wars 2 de aldım ben çıkan her mmo yu denerim beta sında tutmamıştım bakalım release nasıl diye.

Boş zaman olunca story leri görmek için oynanabilecek ama geleceğe yönelik bakınca SWTOR ile kıyaslanamayacak bir oyun. Kalite farkı çok bariz bunu göremeyiyorsanız yeterince mmo oynamamışsınız demektir.

Bu denmişti bir ara
Sosyal ağlarda paylaş

GwindonSurion said:

Invulon said:

Bu arada da dayanamadım bahsediyim. Guild wars 2 de aldım ben çıkan her mmo yu denerim beta sında tutmamıştım bakalım release nasıl diye.

Boş zaman olunca story leri görmek için oynanabilecek ama geleceğe yönelik bakınca SWTOR ile kıyaslanamayacak bir oyun. Kalite farkı çok bariz bunu göremeyiyorsanız yeterince mmo oynamamışsınız demektir.

Bu denmişti bir ara

gaza getirme adamı len sen de.
Sosyal ağlarda paylaş

HellHound said:

bu arada para verip lisans almadan epic giyemiyorsun f2p'de, wz'a girip mavilerle maymun olmasin insanlar diye 5le sinirlamislar iste kiymetini bilmek lazim

looool

üstümüzde giyilmişleri çantaya mı atacak, oyuna girince cıbıldak mı kalacaz ahah

bu kafalar çok iyiymiş çok.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

collector edition'a her sabah uyandığımda küçük bir bakış atıyorum ve ağlıyorum.

ben de amerikadan kutulu olsun oyun diye getirttiğim için söyleniyordum. kutusu da düz dvd kutusuydu a.kü.

ama CE alanları düşünmemiştim. Çok kötü ya. acayip bir acı olabilir :(
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

HellHound said:

bu arada para verip lisans almadan epic giyemiyorsun f2p'de, wz'a girip mavilerle maymun olmasin insanlar diye 5le sinirlamislar iste kiymetini bilmek lazim

looool

üstümüzde giyilmişleri çantaya mı atacak, oyuna girince cıbıldak mı kalacaz ahah

bu kafalar çok iyiymiş çok.

yok f2p olduktan sonra başlayanlar için bu
lisanstan kastı oyunu satın alırken baydığın para işte.
Sosyal ağlarda paylaş

200 küsür serverı 20 serverda (onlarda "light" lol) toplamadan önce öyleydi zaten hep sdf. en yoğun zamanında bile en kalabalık pve serverında toplamda 3 kişi, tek bir satır chat görmeden geçtiğim zonelar vardı benim.

koskoca son level zoneda bile 4 kişi oluyordu akşamları, 1'i çinli bot zaten..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...