Haste Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 vatanda 140tl hala ,istiyen varsa gidip alsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Invulon said: Bu arada da dayanamadım bahsediyim. Guild wars 2 de aldım ben çıkan her mmo yu denerim beta sında tutmamıştım bakalım release nasıl diye. Boş zaman olunca story leri görmek için oynanabilecek ama geleceğe yönelik bakınca SWTOR ile kıyaslanamayacak bir oyun. Kalite farkı çok bariz bunu göremeyiyorsanız yeterince mmo oynamamışsınız demektir. Bu denmişti bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 arcane wz limiti bize yetmez demişti de bu kadarına o bile inanmaz herhalde. 30 saate bir warzone, bozdur bozdur harca. hikaye için sp gibi oynanır işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 bu arada para verip lisans almadan epic giyemiyorsun f2p'de, wz'a girip mavilerle maymun olmasin insanlar diye 5le sinirlamislar iste kiymetini bilmek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 GwindonSurion said: Invulon said: Bu arada da dayanamadım bahsediyim. Guild wars 2 de aldım ben çıkan her mmo yu denerim beta sında tutmamıştım bakalım release nasıl diye. Boş zaman olunca story leri görmek için oynanabilecek ama geleceğe yönelik bakınca SWTOR ile kıyaslanamayacak bir oyun. Kalite farkı çok bariz bunu göremeyiyorsanız yeterince mmo oynamamışsınız demektir. Bu denmişti bir ara gaza getirme adamı len sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 abi sp gibi oynamak için yüklemesine quest yapmasına single hikayeyi görmek için (çünkü arada quest yapmanız lazım başka ve hepsi rezalet kulak toplama 10 saat süren) değecek bi oyun değil. git başka sp oyunu oyna yani ahım şahım bi hikayeside yok oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 HellHound said: bu arada para verip lisans almadan epic giyemiyorsun f2p'de, wz'a girip mavilerle maymun olmasin insanlar diye 5le sinirlamislar iste kiymetini bilmek lazim looool üstümüzde giyilmişleri çantaya mı atacak, oyuna girince cıbıldak mı kalacaz ahah bu kafalar çok iyiymiş çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 -Deno- said: collector edition'a her sabah uyandığımda küçük bir bakış atıyorum ve ağlıyorum. ben de amerikadan kutulu olsun oyun diye getirttiğim için söyleniyordum. kutusu da düz dvd kutusuydu a.kü. ama CE alanları düşünmemiştim. Çok kötü ya. acayip bir acı olabilir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 anladım ki star wars title'lı bir ürün bile alırken iki kere düşünmek lazım, acele etmemek lazım. hoş nisan'a kadar da deli gibi oynadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Sam said: HellHound said: bu arada para verip lisans almadan epic giyemiyorsun f2p'de, wz'a girip mavilerle maymun olmasin insanlar diye 5le sinirlamislar iste kiymetini bilmek lazim looool üstümüzde giyilmişleri çantaya mı atacak, oyuna girince cıbıldak mı kalacaz ahah bu kafalar çok iyiymiş çok. yok f2p olduktan sonra başlayanlar için bu lisanstan kastı oyunu satın alırken baydığın para işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 kotor 3 gibin oynanmıyor mu bu şimdi sp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 yok yok alakası yok. kotor gibi bir şey hiç beklemeyin, story için f2p ise oynanır ama evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 oynanmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Single play oynuyorsun. Ben zamaninda lvl kasarken ana sehre gitmezsem gunde 2-3 kisiyi goruyordum. Bi ara Emoya baglamistim 1 hafta gemimden cikmamamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ahahaha 1 hafta gemiden çıkmamak ne be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 release'den sonra 1 hafta oynadım ben oyunu toplamda 3 kişi gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 200 küsür serverı 20 serverda (onlarda "light" lol) toplamadan önce öyleydi zaten hep sdf. en yoğun zamanında bile en kalabalık pve serverında toplamda 3 kişi, tek bir satır chat görmeden geçtiğim zonelar vardı benim. koskoca son level zoneda bile 4 kişi oluyordu akşamları, 1'i çinli bot zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Yahu Kasım ayı oldu hani sonbaharda f2p olacaktı bu meret? Ne zaman geçilecek hala bilgi yok mu?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Havalar daha sıcak. Perşembeden sonra soğuk hava gelecekmiş. Belki aysonuna doğru. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 november diyor mail gelmiş bugün coin mi ne vermişler bide sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 bu biyover acc. unu komple kapatıp herşeyi silip yoketme diye bi opsiyon yok di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 15 kasimmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ışın kılıcınızı baltayla değiştirin!!1 http://www.youtube.com/watch?v=MKMITrFj5VE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Fin said: november diyor mail gelmiş bugün coin mi ne vermişler bide sfd Coin vermemişler, subscription yaparsan o coinleri koklatırız diyorlar. Ama subs 15 dolar tutuyor ve verdikleri coin 10 dolar civarında. F2P de fail olur bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 hayatimda gordugum en kotu, en kisitli "free to play" mmo bu. ea gene imkansizi basarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar