Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harry Potter'a verilen inanılmaz ayar.


ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

sonra lord voldermot spaneylede konuştu gizli bir şeyler. sonra gittim voldermortun yanına. dedim benim bu teşkilatda yerim nedir başkan? bana cevap vermedi. bellatrixle beraber geri döndüler. benimle neden ilgilenmiyorsun amına koyim. saksı değilim ben burda.


neyse cuma günü. abdestimi aldım cumaya gidicem. merdivenlerde harryi gördüm. dedim dur hele şunu bir rezil edeyim. bağırdım dedim seni cumada göremiyoruz kafir potter. senin gibi bir munafık nasıl kahraman olabilir. utandı galiba biraz. yüzüme bile bakmadı yürüdü gitti. neyse aldım ben malfoyu. taktım malfoyun kafasına takkeyi. gittik snapenin yanına. dedim hocam okulda mescid nerde? bu vurdu kafama bir tane. dedi ne mescidi. okulda mescid yokmu? dedim. siktiri çekti bana. o sinirle gittim dumbledorenin yanına. dedim bu kadarıda fazla artık. koca okulda mescid nasıl olmaz? koca adamsın. sakallar falan belliki dindarsın. yakışıyormu sana böyle birşeyi düşünmemek. kovdu beni odadan. günahı boynuna.

sonra malfoyun annesi koştu harrynin yanına. eğildi. öldü dedi. voldermort bir kahkaha attı. ben alkış tuttum. ben alkış tutunca herkes alkışladı. sonra hep beraber hogwartsa doğru yürüdük. ben başladım onuncu yıl marşını söylemeye. hani biraz gaza gelelim diye. baktım kimse eşlik etmiyor. sokayım böyle işe. birlik beraberlik yokki bizde amına koyim. voldermort diktatör oldu resmen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"neyse hermoni yedi yemeğini salondan ayrıldı. hemen gizli gizli peşinden gittim. kızların yatakanesinin önüne geldi. saklandım bi yere. gryffindor kızlar yatakhanesinin şifresini öğrenicem. bu tabloya doğru baktı. üç kere “am göt meme” dedi kapı açıldı amk. şifre bumuydu. hemen peşinden girdim içeri. yatakhane bomboştu. sürpriz diye bağırdım çıktım karşısına. bu hemen asasını çıkardı. sikerim asasını yapıştım ben bunun boynuna. öpüyorum falan. o anda kapı bi açıldı. profesor mcgonagall girdi içeri. hade buyrun. "
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne kitabı okudum, ne filmi seyrettim, okuyan ve izleyenlerle de hunharca dalga geçtim, bunu okurken kitabı okuma isteği uyandı bende.

"harry geldi yanımıza tamammı. dedi doğru konuş falan. malfoy kalktı dedi sen kimsin pis kan, pis melez saydırdı buna. harry göt gibi kaldı amk. asasını çıkarttı gene artistlik yapcak ya. baktım malfoyda çıkardı. ben hemen benimkine davrandım amk. baktım yok. çıkardım arka cepten kelebeği sallıyorum buna. amk hagrid geldi."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...