ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 kufur mufur var http://www.baykusyuvasi.com/harry-pottera-verdigim-inanilmaz-ayar/ dfhgdf güldüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 çok uzun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 12+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 tldr ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 adam harry potter'i izleyerek en buyuk ayari yemis zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 (tu) şuna güldüm malfoyla durumu konuştuk. lordumuzun yanına gidecektik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 sonra lord voldermot spaneylede konuştu gizli bir şeyler. sonra gittim voldermortun yanına. dedim benim bu teşkilatda yerim nedir başkan? bana cevap vermedi. bellatrixle beraber geri döndüler. benimle neden ilgilenmiyorsun amına koyim. saksı değilim ben burda. neyse cuma günü. abdestimi aldım cumaya gidicem. merdivenlerde harryi gördüm. dedim dur hele şunu bir rezil edeyim. bağırdım dedim seni cumada göremiyoruz kafir potter. senin gibi bir munafık nasıl kahraman olabilir. utandı galiba biraz. yüzüme bile bakmadı yürüdü gitti. neyse aldım ben malfoyu. taktım malfoyun kafasına takkeyi. gittik snapenin yanına. dedim hocam okulda mescid nerde? bu vurdu kafama bir tane. dedi ne mescidi. okulda mescid yokmu? dedim. siktiri çekti bana. o sinirle gittim dumbledorenin yanına. dedim bu kadarıda fazla artık. koca okulda mescid nasıl olmaz? koca adamsın. sakallar falan belliki dindarsın. yakışıyormu sana böyle birşeyi düşünmemek. kovdu beni odadan. günahı boynuna. sonra malfoyun annesi koştu harrynin yanına. eğildi. öldü dedi. voldermort bir kahkaha attı. ben alkış tuttum. ben alkış tutunca herkes alkışladı. sonra hep beraber hogwartsa doğru yürüdük. ben başladım onuncu yıl marşını söylemeye. hani biraz gaza gelelim diye. baktım kimse eşlik etmiyor. sokayım böyle işe. birlik beraberlik yokki bizde amına koyim. voldermort diktatör oldu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 sırlar odasını buluş hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 İlk okul terk dil bilgisi yüzünden okuyamadım lan. İçim sıkıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 amk diyince inanılmaz ayar mı vermiş oluyoruz şimdi... fazla basit bir yazı olmuş, gerçi inci sözlükçülerin hoşuna gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 tldr.ayrıca geçen yapılan mtv movi ödüllerinde hero dalında thoru geçip ödülü aldı.thoru.THOR lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 thoru oynayan eleman da rolune acaip girmis yalniz, conan obrian in showunda potterla thoru karsilastirirken thordan ben diye bahsediyodu. elimde cekic simsekler saciyorum, yere vuruyorum, kodumu oturtuyorum, onun elinde minicik wand diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 okumaya zahmet göstermeden kapadım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ahahhaah efsane ya, tamamını okuyamadımda güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 tabloları ters çevirmesine bağırdım resmen hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 geldik okulun önüne. mc gonagall, hocalar, öğrenciler falan dizilmiş okulun kapısının önüne. slytherinli piçler pankart açmış özel çamlıca lisesi kapatılamaz diye. hahaha. OF ÖLCEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 geçen gördüm bunu, baya başarılı olmuş. tam türk genci ağzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 "neyse hermoni yedi yemeğini salondan ayrıldı. hemen gizli gizli peşinden gittim. kızların yatakanesinin önüne geldi. saklandım bi yere. gryffindor kızlar yatakhanesinin şifresini öğrenicem. bu tabloya doğru baktı. üç kere “am göt meme” dedi kapı açıldı amk. şifre bumuydu. hemen peşinden girdim içeri. yatakhane bomboştu. sürpriz diye bağırdım çıktım karşısına. bu hemen asasını çıkardı. sikerim asasını yapıştım ben bunun boynuna. öpüyorum falan. o anda kapı bi açıldı. profesor mcgonagall girdi içeri. hade buyrun. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 harry potter ı izlemedşm sdaece ilk kitabı okumuştum. Bunu okurken çok eğlendim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 ne kitabı okudum, ne filmi seyrettim, okuyan ve izleyenlerle de hunharca dalga geçtim, bunu okurken kitabı okuma isteği uyandı bende. "harry geldi yanımıza tamammı. dedi doğru konuş falan. malfoy kalktı dedi sen kimsin pis kan, pis melez saydırdı buna. harry göt gibi kaldı amk. asasını çıkarttı gene artistlik yapcak ya. baktım malfoyda çıkardı. ben hemen benimkine davrandım amk. baktım yok. çıkardım arka cepten kelebeği sallıyorum buna. amk hagrid geldi." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar