Wayne Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 tamam eyv foto cektim yolluyorum foto olur heralde degilmi scan falan dedin ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 foto olur digital kameraysa ama fatura olayını unutmuşum yazmayı güncelleyip yazdım onu unutma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 adına kayıtlı fatura yok mu ? telefon faturası falan ? kimlik fotokopisi ile birlikte mail at işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 telefon utility bill olarak geçmiyor olsa en rahatı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 elektrik su dogalgaz lol o ne abi hic alakam olmayan seyler daha gencim guzelim.. oyle bi faturadada babamin ismi var sonucta ama isler oda heralde. uff kil tuy isler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 ben de fatura olaak annemin üzerine olan yolladım üstüne de not düştüm. kimlik fortokopisi yolladım. anne adı da yazıyor orada diye. o kadar mal değillerdir heralde. ama secret question'ı unuttum o konu ile de uğraşacağım heralde =) bir de 148 dex 143 vit 42 all resist 170 life reg amulet rmah'ta gider mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 secret question herseydir diye dusundum bende o var en saglamindan adamlar diyo yetmez o daha verecen... eskiden oylemiydi bi secret questiona nasil harciyorlardi adami... tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 olorin84 said: öncelikle bir ustteki mesaj alıntılanmaz , neden bukadar bozuldun onu anlamadım. Rmaha karşı değilim (ha cıkmadan cok karsıydım ama para tatlı geldi şu an) snn gibilerden oyun oynayarak para kazanıyoruz daha ne isteyeyim saolun varolun. Yanlış, ben para kazanıyorum para kazandırtmıyorum, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komm Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 şu rmah olayıyla 3 5 kuruş kazanılıyorsa gerçekten ne iyi çay çorba parası çıkar en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Şansın varsa ve bir miktar zaman harcıyorsan oyuna şu anda aylık 300-400 euroları görmek mümkün minumum olarak bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinslayer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Mesela sadece dunku satisim 200 tl etti isin garip tarafi su, bu kadar insan aliyor ama bir o kadari da almiyor. Aslinda biz tamamen ekonomi trolleriyiz. Surekli satis var ama alis yok. Dengede bir sknti muhakkak olusacak.. Bunu nasil fixleyecekler merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komm Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 aylık 20-30 euro bile kazansan iyi abi :s fakir adamlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 ev kirası çıksa aslında bundan güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Önce oyunu al asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 kinslayer said: Mesela sadece dunku satisim 200 tl etti isin garip tarafi su, bu kadar insan aliyor ama bir o kadari da almiyor. Aslinda biz tamamen ekonomi trolleriyiz. Surekli satis var ama alis yok. Dengede bir sknti muhakkak olusacak.. Bunu nasil fixleyecekler merak ediyorum. ilginç tarafı da bu. gayet iyi itemlar koyuyorsun mesela, 5 eurodan, 10 eurodan, ama alan yok. karşıdaki adam da haklı aslında, illa çok çok çok iyi itemlar bulacak ki para vercek, act 4 infernoda rahat ettircek item arıyor kendisine. her seferinde bir üst itemı almak için 10-11-12-20-50-100-200 euro diye gitmektense, bir keresinde en iyi itemı ver-kurtul yapmak istiyor. ancak alıcıların arasında da en iyi itemlara 200-250 euro verebilecek pek bir kişi yok. oyuna para vermişsin, bi de itema niye para vericeksin, f2p oyunu değil ki bu. öyle olunca, normal bir kişinin satmaya çalıştığı itemlar da gitmiyor pazara. sen mesela 100 liraya sattıysan şanslıymışsın... rmah'tan kar etmek için sabah akşam act 4 grindlemek lazım çinliler gibi. o seviyede olabilmek için de epey epey sağlam itemlarla donanmış olmak gerekiyor. bir nevi paradoks... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinslayer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Farm konusunda skntim yok hatta cokta tatli end game itemlar koyuyorum ama alici kitlesi tukendi sanirim. Bugun hic satis yapamadim mesela... Yapan var mi onu da bilmiyorum. Hakkaten satis yapan varsa haber eylesin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 ilk gun koydum satildi ve satanlar oldu blizz kendisimi aldi nedir ufak bir miktarda :) herkes usustu bir anda olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 ilk satışım 100 eu dün sattım. başkada kayda değer bişi koymadım zaten. ara ara farmlıyoruz. devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 RMAH gold kismi henüz aktif değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 o kadar item koydum, iyiler de var kötüler de hiçbiri satılmaz mı ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 ilk vurgundan parayı götürüp şimdi tatile çıkanlar bile vardır sdgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinslayer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 sıkıntı büyük, ilk gün satışlar güzeldi ama 2. güne yansımadı bile. hala meraktayım.. dün ve bugün satış yapan var mı ? sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 ilk gün blizzard kendi mi aldı naptı milleti gaza getirmek için sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 ben 1200€ luk satış yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 80£ civari bişi sattımda blizzard storeda kullanabiliyormuyuz bunu balanceı bi yere aktarmasak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar