Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RMAH geldi

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

aga bugün borsada 100 tane firmanın hisseleri işlem görüyorsa ve bu 100 firmadan 1 tanesinden bile bir kişiyi borsanın yönetimine yaklaştırmıyorlarsa bunda bilinen çok basit bir gerçeğin payı var.

mal benim, borsa benim, piyasayı ben belirliyorum. senin bu işten karlı çıkma ihtimalin kaç sence? kar etmekte utanılacak birşey yok tabii, benim dert ettiğim ortada kirli bir ticarete çok ama çok açık bir ortam olması. blizz kötü niyetle hareket edecek diye bir iddiam yok; ama ortama bakarsan iyi niyetli adamın bile niyeti bozmaması imkansıza yakın.

dupe var diye server kapatan firmasın lan sen, 250 dolara borsada eşya satacaksın bir de. alenen cami duvarına işiyor blizz, o çok güvendikleri EULA bile kurtaramaz gün gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

Cidden yalnız bnet'în hardcore forumuna bakarsanız yüzlerce lag spike ölümü konusu var. Kimse zorlamadı d3 online zorunlu olarak çıksın diye. Daha fazla para kazanmak için onlar bu şartı koydu, lagı, time out'u yiyen, işe gitmeden iki dakika oyun açarım dediğimde server maintanence yüzünden oyuna giremeyen benim. Sorunca blizz hizmet getirdi oluyor ama.
Sosyal ağlarda paylaş

bunu engelleyemiosun item satımını alımını internette engellemenin yolu yok, banliosun ediosun vs her türlü yapılıo ama

e blizzard da madem böle, official yapalım bizim kontrolümüz altında olsun güvenli olsun diip böle bi karar almışlar.

ha ben hayatta item almıcam parayla, belki şansıma çok efsane item düşer satarım para gelsin die

bana ne zararı var ne bişeyi, sen eğer rahatsız oluosan hiç girişmessin AH ye oynarsın oyununu istediin gibi

competetive bi durum yok zaten ortada, arena rating vs yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

PayPal'a kesiş yüzde 30 mu yani. Vay vay..

said:
How do players get “cash” from real-money auction house sales, instead of having the proceeds go into their Battle.net Balance?
In certain regions, players will have the option of attaching an account with an approved third-party payment service such as PayPal to their Battle.net account. Once this has been completed, proceeds from the sale of items in the real-money auction house can be deposited into their third-party payment service account. “Cashing out” would then be handled through the third-party payment service. Note that sending proceeds to PayPal will be subject to an additional 15% transfer fee if the auction succeeds, calculated based on the amount being transferred. Note that additional fees from PayPal may apply. Also, any proceeds from the sale of items in the real-money auction house that have been sent to your Battle.net Balance will not be transferrable to the third-party payment service account. Not all regions will support this advanced feature at launch. For more information on cash-out availability and methods, see the Functionality section of this FAQ.

bazı arkadaşlarımız her nasılsa unuttular bu ibareyi ki kaç aydır konuşuldu, %15 sadece wow pet vs'ye harcayacaksanız.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya teoride değişen birşey yok. Hani RMAH kullanmayan adam gidip trade yerine gold AH kullanacak. E D2'de de trade için yine sağlam birşeyler düşürmemiz gerek miyor muydu. Aynı hesaba çıkıyor bir yerde. Orada da parayı verip über itemları/rune ları alanlar vardı. Botlu motlu, d2jsp'nin köküne kadar kullanılmış (hala vardır belki ama D2 kadar olamaz) oyun yerine böylesini tercih ederim.
İleride de birşey düşürürsem satarım 5-10 dolara çok önemli bir durum değil. Gidipte item'a para verecek halimiz yok.
Ama Diablo 2'de teoride aynısıydı. Trade oyunlarına girdiğinizde elinizde birşey yoksa kimse sizle ilgilenmezdi. Orada da düşürmeye çalışırdık birşeyler falan filan...
Hem böylece AH sayesinde belki mediocre itemlarımızda değer bulmuş oluyor 3-5 birşeye, saatlerce trade odalarında vakit kaybetmece de yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

kapasınlar b.net'i, lan, direct ip geri gelsin. ama pardon, işlerine gelmiyor sahi.

adamların daha çok para kazanma hırsıyla suratımıza dayadığı drm'nin bedeli niye gene bizim cebimizden çıksın?

cidden ip geri gelsinmi diyosun yanı? cidden ircden wanna pvt lost temple, medium lvl player diyemi oyun arıycaksın starcraftta mesela?

1 3 5 85 değil bunu yapısın.
bu kadar samimyetsizlik olmaz ya, bu kadarıda fazla yanı.
hiçmi tartışma ahlakın yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Cidden yalnız bnet'în hardcore forumuna bakarsanız yüzlerce lag spike ölümü konusu var. Kimse zorlamadı d3 online zorunlu olarak çıksın diye. Daha fazla para kazanmak için onlar bu şartı koydu, lagı, time out'u yiyen, işe gitmeden iki dakika oyun açarım dediğimde server maintanence yüzünden oyuna giremeyen benim. Sorunca blizz hizmet getirdi oluyor ama.

abi hardcore'u single oynıyan insan varmıydı d2 de? cidden cok merak ediyorum o yüzden soruyorum varmı tandığınız bildiğiniz single'da hardcore oynıyan.
Sosyal ağlarda paylaş

daha bunun karakter transferi var isim değiştirmesi var karakterin rengini saçını gözünü değiştirmesi var :p wowdaki sistem tamamen otomatik mesela hiç insan eli değmiyor o işlemlere, ama sanki gm sizin karakteri usbye atıp öbür servera taşıyormuş gibi para alıyorlar hehe

masraf-kar oranı %10000 falan orda halbuki :p
Sosyal ağlarda paylaş

ben oynuorum valla zerre lag olmuo bende, eğer sen diosan ben de sürekli lag oluo o zaman bağlantında sorun var

1 saniye lag spike girerse de umrumda olmaz , %100 lag free bi servisi kimse garanti edemez anca über teknolojik devrim olacak internet konusunda o zaman. Şu an ki şartlarda imkanı yok her şey etkiler bağlantıyı, serverdan olur adamın internet servis sağlayıcısından olur. Onun QQsü hep olur.

bu yüzden de adamlara İRENÇ SERVİS veriosunuz haram olsun verdiğimiz para diemessin.

ha hardcore muhabbeti tatsız ona bişey diemiorum 1 saniyelik lag spikedan ölünce karakterin gitmesi, geri alamaman, o konuda naapılır bilemem. İşte daha ii olsun die böle sorunlar olmasın die adamlar bu komisyonu aliolar, öle düşünün.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

bunu engelleyemiosun item satımını alımını internette engellemenin yolu yok, banliosun ediosun vs her türlü yapılıo ama

e blizzard da madem böle, official yapalım bizim kontrolümüz altında olsun güvenli olsun diip böle bi karar almışlar.

ha ben hayatta item almıcam parayla, belki şansıma çok efsane item düşer satarım para gelsin die

bana ne zararı var ne bişeyi, sen eğer rahatsız oluosan hiç girişmessin AH ye oynarsın oyununu istediin gibi

competetive bi durum yok zaten ortada, arena rating vs yok.

dupe'ü de hack'i de engelleyemiyorsun, banlıyorsun ediyorsun her şekilde yapılıyor. onlardan da komisyon kessinler mi? savunması bu olmamalı yanlış bir olayın. korsan yapılamasın diye en adi, en çirkefçe drm'yi bir sürü masrafa girerek, kendi hayranları dahil her kesimden düşman yaratmadan çekinmeyerek dayayan şirket bu. "yapamaz, edemez" diye bahanesi olmaz. işlerine gelmeyince yapamayacakları şeyleri çok da güzel yapıyorlar.

güvenli olsun diye nedir off, adamlar PARA peşinde lol, güvenli olsun derdi varsa rmah komisyonunu %1 koyarsın. YÜZDE OTUZ koymazsın.

zarar var bana da sana da, kaç sayfadır yazılıyor zararlar ne.
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle kavga etmeyin hakaret de etmeyin yatçam kitlemiyim başlığı

sonralıkla blizzard çok ağır failledi always online konusunda, ne "cheat" free bir ortam oldu, ne kaymak gibi bir servis, sende lag olmamış olması hizmetin kusursuz olduğu anlamına gelmiyo

bide starcraftla bunu karşılaştırmanız çok anlamsız starcraftı istediğin gibi oynayabiliyorsun offline, artı diablo single player olmadı coop ağırlıklı bir oyun, internetten public oynamak isteyen online oynardı 2 ayrı sistem yapsalardı

oyundaki exploit miktarından hiç bahsetmiyorum bile insanlar milyonlarca gold kastı ah bok oldu vs
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
cidden ip geri gelsinmi diyosun yanı? cidden ircden wanna pvt lost temple, medium lvl player diyemi oyun arıycaksın starcraftta mesela?

1 3 5 85 değil bunu yapısın.
bu kadar samimyetsizlik olmaz ya, bu kadarıda fazla yanı.
hiçmi tartışma ahlakın yok.

cüce böyle aptal mısın vs gibi konuşacaksan yöneticilere havale edeyim seni, söyleyecek lafın kalmadıysa terbiyesizliğe vurmana gerek yok işi. her bilizort laf yediğinde kendini kaybetmen kabak tadı verdi cidden. annen değil baban değil. sakin ol biraz.

evet geri gelsin ip, bir tane de server browser koyarlar, isteyen istediğiyle istediği yerde oynar. eskiden şirketlerin paradan para kazanmaya çalışmadığı dönemdeki gibi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

abi hardcore'u single oynıyan insan varmıydı d2 de? cidden cok merak ediyorum o yüzden soruyorum varmı tandığınız bildiğiniz single'da hardcore oynıyan.

Lag spike'dan öldüğü için foruma konu açan yüzlerce kişi yoktu benim hatırladığım. Sen insanların elinden seçim şansını alırsan insanlara sorun olur tabi ki. D2'de lagdan karakterin öldüyse çok basit bir çözümü var. Bağlantın kötü, single oynaman lazım. D3'te böyle bir şansın yok.

Mortis said:

Güvenli olsun diye açsalar bütün oyunun sistemini(lootlar olsun, online zorunluluğu olsun) ah'den satış üzerine kurarlar mıydı? Lütfen yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

ben oynuorum valla zerre lag olmuo bende, eğer sen diosan ben de sürekli lag oluo o zaman bağlantında sorun var

1 saniye lag spike girerse de umrumda olmaz , %100 lag free bi servisi kimse garanti edemez anca über teknolojik devrim olacak internet konusunda o zaman. Şu an ki şartlarda imkanı yok her şey etkiler bağlantıyı, serverdan olur adamın internet servis sağlayıcısından olur. Onun QQsü hep olur.

bu yüzden de adamlara İRENÇ SERVİS veriosunuz haram olsun verdiğimiz para diemessin.

ha hardcore muhabbeti tatsız ona bişey diemiorum 1 saniyelik lag spikedan ölünce karakterin gitmesi, geri alamaman, o konuda naapılır bilemem. İşte daha ii olsun die böle sorunlar olmasın die adamlar bu komisyonu aliolar, öle düşünün.

hayır benim bağlantımla alakasız, şu forumda bile milyon tane mesaj var lag spikelarla alakalı. coop oynarken herkese aynı anda lag spike giriyor, ingiltere'de oynayanı dahil. okumuyorsunuz belki yazılanları ama var yani siz görmediyseniz dahi şikayetleri.
Sosyal ağlarda paylaş

offline sistem demek CHEAT demek abi
sen internete girince battlenete bağlanınca bi standart oluo

starcraftı offline oynarsın, o ne demek korelierl der ki abi Zerg çok OP oldu biz atiorum mutaları nerfleyelim şunu yapalım , çok rahat editlerlerl sonra STARCRAFT KOREA EDITION, sonra amerikalarl biz bunu ekledik şunu ekledik o bilmemne offline mod LAN da olacak budur.

adamlar bunu engellemek için battlenete online sisteme koydular herşeyi , çok da doğal

sizin derdiniz RMAH ile değil, sizin derdiniz Battle.net ile totalde, herşeyin online olması.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...