Rerore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 aştinin karşısndaki evlerden bak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesafeyi bilmiyorum ama sincan da evler 400 lira. Ev dedim se sitede saray gibi evler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 bizim evde kal diycem de bilemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 beştepe-bahçeli-emek diyorum. 600 e çok rahat ev bulursun kütüphaneye yakın olursa işe rahat gidip gelirsin araba olduğu zaman da 10dk da işte olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 metro gelmmese yalan ya oralar hep memur iş çıkışı trafiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 senkonun istikameti hep trafiğin tersine ama, sabah tunalıya doğru trafik oluyor, akşam ümitköye doğru. beklese beklese max 20dk bekler trafikte ayrıca ya çok bi trafiği yok oraların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Bu tobb kuleleri dediğin yer Tobb üniversitesinin oralarda mı ? (Çok oldu ankaradan gideli bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 eskisehir yolunda kuleler tobb etü ile alakası pek yok mevki olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 barış sitesinde otur lan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 barış sitesi nerdeydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 sharkynin konusu dedik sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 benım kendı konum olmamıo mu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Herkese konu verseydik ohooo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 barış sitesi anlatılmıştı abi orada yanlış hatırlamıyorsam.o açıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 yok sadece ismi gecmis orada hurriyet emlaktan baktim da 1.5k altinda ev yok zaten baris sitesinde : olsa tam bana goreymis yeri. yuruyerek ise gidip gelirdim negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 başlık hiç açıklayıcı değil ben acil bişey sandım adam ankarada ev arıyomuş lütfen bir daha böyle başlıklarla gelmeyin yoksa yazan herkesi hunharca banlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 abi nasi acil degil yatcak yerim yok diyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 bi diablo bile bulamadın ankara'da. ev hiç bulamazsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 gel bana ayıp ediyorsun.ama mesafe uzak diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Bana da gelebilirsin yol sıkıntı degilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Bana gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 2012 yılında memur kefil istemek nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Ankara'da olur öyle. Lüks olsun istemiyorsan Cevizlidere civarına bak. Uzak da değil hem. Orada bulursun 500-600 civarına 1 ya da 2 oda evler. Öyle dökülen bir semt de değil, otorulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 senko said: gop tunali pahali cikti bayagi ya biraz iyi evler 1k direk. soyle 600fln olsa... bu arada konuştum milletle. geçen yıl 750 falan veriyordu çocuk 900'e çıkmış. pahalılanmış evler harbi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Umitkoy civarindan bul bi ev, alirim ben seni sabahlari giderken, benzinden yirtarsin araba alana kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar