Komutan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Remake demek yanlis. Eski filmin yeniden yapilmasi soz konusu degil, ayni cizgi romandan yapilan farkli bir uyarlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 remake değil reboot zaten bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 tamam. reboot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilith Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Ama yinede beklentimin üstünde çıktı benim.Dahada leş birşey bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 2.sinin olup olmayacagı hakkında bir bilgi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ABD'de gisede basarisiz oldugu icin, ikinci bir film cekilmesinin ihtimali dusuk. Ama belli de olmaz, DVD satislarinda patlama olursa falan, devami gelir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 emin misin abi? said: At the London Film and Comic Con in July 2012, Garland said that a North American gross of over $50 million for Dredd would make sequels possible and that he had plans for a trilogy of films. A second film would focus on the origins of Dredd and Mega-City One, and a third would introduce Dredd's nemeses, the undead Judge Death and his Dark Judges.[40][86] In August 2012, Garland said that a Judge Dredd television series would be a positive future step for the series.[87] In September 2012, Garland said that he would explore the "Origins" and "Democracy" storylines, would introduce characters Judge Cal and Chopper, and would pursue the concept that Judge Dredd is a fascist.[27] Also in September, Macdonald said that further films would be made in partnership with IM Global and would likely be shot in South Africa.[88] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 bence de gelir 2. film, görüntü yönetmenini değiştirmesinler yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Aket-Atum said: emin misin abi? said: At the London Film and Comic Con in July 2012, Garland said that a North American gross of over $50 million for Dredd would make sequels possible and that he had plans for a trilogy of films. A second film would focus on the origins of Dredd and Mega-City One, and a third would introduce Dredd's nemeses, the undead Judge Death and his Dark Judges.[40][86] In August 2012, Garland said that a Judge Dredd television series would be a positive future step for the series.[87] In September 2012, Garland said that he would explore the "Origins" and "Democracy" storylines, would introduce characters Judge Cal and Chopper, and would pursue the concept that Judge Dredd is a fascist.[27] Also in September, Macdonald said that further films would be made in partnership with IM Global and would likely be shot in South Africa.[88] Bu aciklamayi filmin ABD'de gosterime girmesinden once yapti. " ABD'de 50 milyon dolardan fazla gise hasilati elde edersek..." diyor ki, bildigim kadariyla ABD'de ancak 10-15 milyon arasi gelir elde ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 of fena fail olmuşum :D pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 2. si gelsin hatta bu tarz filmler cogalsin , settings, muzikler, goruntuler cok hosuma gitti... soyle dizi olsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 $50m'lık film gişede ağır sıçmış ya sdfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 http://i.imgur.com/XLhEt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 http://thepunchlineismachismo.com/comics/2013-01-21.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 taa ne zaman çekmiştim unutmuşum, bugün denk geldim başka bir iş için dosya ararken oturup hemen izledim. Harika olmuş film, aşırı derece karizmatik ve bağlayıcı bir havası var. İlk Dreed'den fersah fersah kaliteli ama dediğiniz gibi dünyası biraz daha Nolan-vari olmuş. Akıma iyi kapılmış ama ben bu tip dünyaları daha çok seviyorum. Oyuncu seçimleri harika, Urban reyizi zaten çok severim böyle daha bi sevdim. olivia thirlby gibi sıradan bile olmayan bir kadını nasıl bu kadar güzel bir hale getirmişler, film bu yüzden bile artı puanı hak ediyor asfasd bildiğin seksiydi filmde :) Slo-mo sahneleri bayağı baydı yalnız, 3D kasacağız diye gereksiz uzun sahneler koyulmuştu. Yargıçların dünyası da yavan kalmıştı ama 1.5 saatlik film zaten, ne kadar anlatabilirsin ki... Hikayenin kendi dünyası bile hiç anlatılmadı, sadece bina içi Neyse, 7.5/10 çalışır her şekilde, türüne göre fazla iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 film her yönüyle beklemediğim kadar iyiydi ya. pek duyumaması ve devamının gelmeyecek olamsı çok kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 bu ay 7 bölümlük bir mini-seri yayınlanacak, Dark Judges arc ı konu alan, filmi yapanlardan birinin unofficial projesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 http://www.slashfilm.com/dredd-dark-judges/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 http://www.slashfilm.com/dredd-dark-judges Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 2. film gelmezse cok yazik olacak. desteklemek icin 2 adet blu-ray aldim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 good guy knox olmuş asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 fanlar destekliyor bunu baya, devamı gelmese bile kült olcak büyük ihtimal film, geçen oyuncular çıkıp teşekkür ettiler destek için, şu mini dizide urban falan oynarsa bi hareketlenme olabilir (daha belli değilmiş), film olmasa bile belki normal diziye dönüşür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 2. film ustunde calisiyorlarmis: https://fansided.com/2016/06/21/karl-urban-confirms-dredd-2-works/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 aw yıss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar